Предлагам за бан
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Предлагам за бан
Може, обаче предпочитам да направя нещо по въпроса, отколкото да си мълча. Редно е всеки да се замисли с какво може да помогне. То и държавата ни е на тоя хал, защото на никой не му се занимава.
Но ако темата вземе да не прилича на нищо, ще помоля да се заключи, ако не стане и преди това.
Но ако темата вземе да не прилича на нищо, ще помоля да се заключи, ако не стане и преди това.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
Аз пък предлагам за бан аllshallperish и Kristo .
Защото те бяха единствените от които никога не видях нормално, зряло и човешко поведение... никога не съм ги видяла да се държат като големи хора, по -скоро се държат като в детската градина. Отношението им към мен специално пък изобщо не сикам да го коментирам.
Това само исках да кажа.
Айде сега си продължавайте със циганските отдумки и махленските истории - както и в други теми съм казала алшал периш си е точно за тая работа ..да продава домати на пазара щото ще има много сеир край нея, ще привлича "клиенти" и много бързо ще и се продава стоката.
Та на алшалпериш пожелавам приятно продаване на домати и краставици на пазара! Дано има парички поне за тоалетна хартия чекато я гледам...май и за това няма да има - а тва си е сериозен проблем за една разглезена сафиянка като теб НАЛИ?? / Нека не забравяме, че все пак сега доматите са паднали та колкото и да ги продаваш пак бедна ще си останеш/.
А на другите, които сте по-важни и по-разумни от продавачката на домати, на вас ви пожелавам успешно и сполучливо следване в СУ и приятно изучаване на която специалност сте си избрали!
Защото те бяха единствените от които никога не видях нормално, зряло и човешко поведение... никога не съм ги видяла да се държат като големи хора, по -скоро се държат като в детската градина. Отношението им към мен специално пък изобщо не сикам да го коментирам.
Това само исках да кажа.
Айде сега си продължавайте със циганските отдумки и махленските истории - както и в други теми съм казала алшал периш си е точно за тая работа ..да продава домати на пазара щото ще има много сеир край нея, ще привлича "клиенти" и много бързо ще и се продава стоката.
Та на алшалпериш пожелавам приятно продаване на домати и краставици на пазара! Дано има парички поне за тоалетна хартия чекато я гледам...май и за това няма да има - а тва си е сериозен проблем за една разглезена сафиянка като теб НАЛИ?? / Нека не забравяме, че все пак сега доматите са паднали та колкото и да ги продаваш пак бедна ще си останеш/.
А на другите, които сте по-важни и по-разумни от продавачката на домати, на вас ви пожелавам успешно и сполучливо следване в СУ и приятно изучаване на която специалност сте си избрали!
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Ето за какво си говорим. Значи определено проблемът не е в моя телевизор. Но, хубаво, приемам го като глас за мене
. До ся имам два.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Те са два с твояkrinabs написа:И от мен имаш един,за да са ти три за щастие...
Чети.
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Аз съм в оная групичка, които не виждат нищо лошо в това, което е мастър ъв син. ЕСТЕСТВЕНО, че като правите тема специално срещу някой, този някой ще се защити грубо.
Това, че ползвате завоалирано високопарни думички, а не "доматопродавачка" - за мен е едно и също. Даже първото ми се струва по-грозно...
Изчела съм един тон мнения на тоя и оня и винаги ми е било мн забавно как тръгват флеймовете в тоя форум - винаги са на "ти що си без шапка" - пояснявам за незапознатите с вица - някой си решава, че някой се заяжда с него, надъхва се, че е така известно количестно мнения и след това му изксача с "ТИ СЯ ПРОБЛЕМ ЛИ ИМАШ С МЕНЕ?". За такива като мен е много лесно да ги откриват подобните ситуации, защото когато не влагаш злоба четейки нечии мнения, ти е много трудно да разбереш три мнения надолу как някой я е намерил.
Ама както и да е - явно има нужда от жертвоприношения. Така жертвоприносителите явно се чувстват по-чисти. Щом се чувствате по-добре - хубаво.
Това, че ползвате завоалирано високопарни думички, а не "доматопродавачка" - за мен е едно и също. Даже първото ми се струва по-грозно...
Изчела съм един тон мнения на тоя и оня и винаги ми е било мн забавно как тръгват флеймовете в тоя форум - винаги са на "ти що си без шапка" - пояснявам за незапознатите с вица - някой си решава, че някой се заяжда с него, надъхва се, че е така известно количестно мнения и след това му изксача с "ТИ СЯ ПРОБЛЕМ ЛИ ИМАШ С МЕНЕ?". За такива като мен е много лесно да ги откриват подобните ситуации, защото когато не влагаш злоба четейки нечии мнения, ти е много трудно да разбереш три мнения надолу как някой я е намерил.
Ама както и да е - явно има нужда от жертвоприношения. Така жертвоприносителите явно се чувстват по-чисти. Щом се чувствате по-добре - хубаво.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
leia_loves_cats, a от твоето мнение разбирам, че не си прочела още първия пост /дано греша/. Темата не е против един човек конкретно, а против хора, които нямат място във форума. Както виждаш и мен ме нападат и със завоелирани думи и с директни. Така че защо по- добре не си изкажеш мнението директно без да го увърташ много много. Все пак това е идеята на темата. А не аз да обяснявам след всеки пост, че тука можеш да слагаш всяко име, с което имаш проблем. Явно отправената от мен молба към Мастър ъф син да се осъзнае не е подействала, така че гласът ми си остава. Тоест, до тук тя също има два.
- ДеНичКа :)
- В началото бе словото
- Специалност: Балканистика
Имаш 4 гласа вече...тази отворена госпожица няма място тук...простотиите неallshallperish написа:Те са два с твояkrinabs написа:И от мен имаш един,за да са ти три за щастие....
Чети.
са нужни във форума....а от нея наистина няма какво друго да очакваме
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Деничка, мастър ъф син има два гласа... А ти за нея ли гласуваш или за мен?
- ДеНичКа :)
- В началото бе словото
- Специалност: Балканистика
Гласувам с 2 ръце за теб..абсолютно е ясно защо мастър не трябва да се изказва във форума...така че имаш и моята подкрепа 
- krinabs
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: връзки с обществеността
А ти по цял ден ли ще отговаряш на всеки пост...стани ,пийни вода...и си живей живота...пхахахахаххаахаххахахаххахахахахаххахаallshallperish написа:Деничка, мастър ъф син има два гласа... А ти за нея ли гласуваш или за мен?
Soulmates never die
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Всичко съм си прочела чинно и внимателно.allshallperish написа:leia_loves_cats, a от твоето мнение разбирам, че не си прочела още първия пост /дано греша/. Темата не е против един човек конкретно, а против хора, които нямат място във форума. Както виждаш и мен ме нападат и със завоелирани думи и с директни. Така че защо по- добре не си изкажеш мнението директно без да го увърташ много много. Все пак това е идеята на темата. А не аз да обяснявам след всеки пост, че тука можеш да слагаш всяко име, с което имаш проблем. Явно отправената от мен молба към Мастър ъф син да се осъзнае не е подействала, така че гласът ми си остава. Тоест, до тук тя също има два.
Но е факт, че създаването на тази тема е продикувано от мастър. Аз не виждам какъв ви е проблема между теб и мастър, но ти да се дърпаш и да го играеш светица, а да искаш мастър да ти целува краката и да докаже, че се е променила като си забие копие в сърцето - ..... не мисля, че ще стане
Ако ТИ не направиш опит да си подобриш отношенията с някой, никой няма да ти помогне. Не казвам, че проблема е в теб, не се засягайте ся, обаче, ако никой нищо не прави и го играе ощипана мома.... миииии ок, ама несериозно е.
Толкова ли е трудно да си мила, да поемеш въздух, да се усмихнеш и да отвърнеш на шегата. Толкова е лесно да се разбираш с хората. И толкова хубаво. Не ви разбирам дрезгите, наистина.
Кант уи ол джъст гет ълонг?
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Да, имам свободно време, докато съм на работа =). А ти, ако обичаш се ограничи с постовете, помолих нещо още в първия пост. Все пак трябва да се знае за кой се гласува, а момичето явно не е на ясно, че се гласува против, а не за =).krinabs написа:А ти по цял ден ли ще отговаряш на всеки пост...стани ,пийни вода...и си живей живота...пхахахахаххаахаххахахаххахахахахаххахаallshallperish написа:Деничка, мастър ъф син има два гласа... А ти за нея ли гласуваш или за мен?
Мастър - 3 гласа.
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
Ти пък!!? ква водааа бе?! Няма време е за водаа... трябва да седи тук и да ме следи във всяка тема и да позеленява /или да сменя по 5-6 цвята/ докато ми чете мнениятаа и докато се напира да ми отговоря на всяко изречение!!!krinabs написа:А ти по цял ден ли ще отговаряш на всеки пост...стани ,пийни вода...и си живей живота...пхахахахаххаахаххахахаххахахахахаххахаallshallperish написа:Деничка, мастър ъф син има два гласа... А ти за нея ли гласуваш или за мен?
НИКВА ВОДА! И никво храна - пълен пост!
I'll send you to your maker
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- Methuselah
- Легендарен флуудър