БлагодаряLa_Contessa написа:Да, наистина ще паднат доста баловете, но най-вероятно за специалностите, които не са толкова търсени и не са в челната петица на кандидатстващите!Gormoth написа:Днес в Ректората се говореше, че на трето класиране много щели да паднат баловете.![]()
Успех на всички ни!![]()
P_e_t_i_a , дано успееш на 3 класиране! Явно имаш огромното желание за философия- задочно
Как стоят нещата с трето класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Как стоят нещата с трето класиране
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
-
LadyStarlight
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Трябва ли да се даде декларация последно или не(при положение,че на второ класиране се задържаш на същата позиция като на първо)? Защото като звънях по телефона в отдел студенти на фактултета да попитам това само ме направиха на 2 стотинки,че няма смисъл да го чакам третото,тъй като няма изгледи да мръдна (което ми е повече от пределно ясно)...и майка ми имаше път към сф и отиде да провери лично и в крайна сметка се повтори просто същото като по телефона,без да кажат нещо конкретно по въпроса,освен да си чакам щом така съм си решила
.По-горе видях мнения,според които хората са си подали декларация,въпреки че не са се изкачили (май),и вече съвсем се обърках ... Информацията,която са дали на La_Contessa, е много логична и като цяло съвпада с картинката,и все пак се шашкам
Съжалявам,че се пеня още по тази тема,но много ме притеснява това положение(още повече че днес е последен срок за записване или съответно потвърждаване) ...
Съжалявам,че се пеня още по тази тема,но много ме притеснява това положение(още повече че днес е последен срок за записване или съответно потвърждаване) ...
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Информацията, която е дала La_Contessa е напълно вярана. Същото ми казаха и на мен във ФСлФ.LadyStarlight написа:Трябва ли да се даде декларация последно или не(при положение,че на второ класиране се задържаш на същата позиция като на първо)? Защото като звънях по телефона в отдел студенти на фактултета да попитам това само ме направиха на 2 стотинки,че няма смисъл да го чакам третото,тъй като няма изгледи да мръдна (което ми е повече от пределно ясно)...и майка ми имаше път към сф и отиде да провери лично и в крайна сметка се повтори просто същото като по телефона,без да кажат нещо конкретно по въпроса,освен да си чакам щом така съм си решила.По-горе видях мнения,според които хората са си подали декларация,въпреки че не са се изкачили (май),и вече съвсем се обърках ... Информацията,която са дали на La_Contessa, е много логична и като цяло съвпада с картинката,и все пак се шашкам
![]()
![]()
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
Оххх, успокоих се!!!
Даже днес се обадих в Студентски отдел.. за всеки случай
Даже днес се обадих в Студентски отдел.. за всеки случай
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
телефоните са затова
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!