Как стоят нещата с трето класиране

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Re: Как стоят нещата с трето класиране

Мнение от p_e_t_i_a »

La_Contessa написа:
Gormoth написа:Днес в Ректората се говореше, че на трето класиране много щели да паднат баловете.
Да, наистина ще паднат доста баловете, но най-вероятно за специалностите, които не са толкова търсени и не са в челната петица на кандидатстващите! :(
Успех на всички ни!
:P

P_e_t_i_a , дано успееш на 3 класиране! Явно имаш огромното желание за философия- задочно :flower:
Благодаря
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
LadyStarlight
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от LadyStarlight »

Трябва ли да се даде декларация последно или не(при положение,че на второ класиране се задържаш на същата позиция като на първо)? Защото като звънях по телефона в отдел студенти на фактултета да попитам това само ме направиха на 2 стотинки,че няма смисъл да го чакам третото,тъй като няма изгледи да мръдна (което ми е повече от пределно ясно)...и майка ми имаше път към сф и отиде да провери лично и в крайна сметка се повтори просто същото като по телефона,без да кажат нещо конкретно по въпроса,освен да си чакам щом така съм си решила :) .По-горе видях мнения,според които хората са си подали декларация,въпреки че не са се изкачили (май),и вече съвсем се обърках ... Информацията,която са дали на La_Contessa, е много логична и като цяло съвпада с картинката,и все пак се шашкам :) :)
Съжалявам,че се пеня още по тази тема,но много ме притеснява това положение(още повече че днес е последен срок за записване или съответно потвърждаване) ... :?
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

LadyStarlight написа:Трябва ли да се даде декларация последно или не(при положение,че на второ класиране се задържаш на същата позиция като на първо)? Защото като звънях по телефона в отдел студенти на фактултета да попитам това само ме направиха на 2 стотинки,че няма смисъл да го чакам третото,тъй като няма изгледи да мръдна (което ми е повече от пределно ясно)...и майка ми имаше път към сф и отиде да провери лично и в крайна сметка се повтори просто същото като по телефона,без да кажат нещо конкретно по въпроса,освен да си чакам щом така съм си решила :) .По-горе видях мнения,според които хората са си подали декларация,въпреки че не са се изкачили (май),и вече съвсем се обърках ... Информацията,която са дали на La_Contessa, е много логична и като цяло съвпада с картинката,и все пак се шашкам :) :)
Съжалявам,че се пеня още по тази тема,но много ме притеснява това положение(още повече че днес е последен срок за записване или съответно потвърждаване) ... :?
Информацията, която е дала La_Contessa е напълно вярана. Същото ми казаха и на мен във ФСлФ.
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Курс: четвърти

Мнение от La_Contessa »

Оххх, успокоих се!!!
Даже днес се обадих в Студентски отдел.. за всеки случай :)
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

телефоните са затова
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”