figure_skate_girl написа:.blackout написа:Напротив! Точно от най-полезните е. Всеки футболист, баскетболист, колоездач и вообще всеки спортист, който практикува "физически" спорт има задължително ходене до фитнес залата. Чрез Фитнеса се заздравява тялото. Просто много хора си мислят, че всеки, който ходи в залата и има мускули е "назобан" при това с "химия". Ето това е предубеденост в най-чистата й форма. Понякога е от завист, понякога просто така, за да се намираш на приказка, но винаги си звучи глупаво..kandidatstvasht написа:FMI написа:Фитнеса може би не е от най-полезните спортове, но е спорт.
Тук сте много прави!Фитнесът е за поддържане на спортната форма,и си е вид спорт.Всеки спортист е задължен да посещава фитнес залата.Поне аз редовно го правя,по-често през зимата!
Правя си аеробика,тичам две серии по 30 мин на пътеката,правя коремни,разтяжки и мостчета....Много упражнения има и са много приятни ...
.А за фитнес в кв.Изток със сигурност има,виж на картата.Има и няколко на Плиска... преди зала Фестивална и след булеварда ,пресичащ се от мотриса 22 и 20 ... има една кула часовник там,а отдолу има магазини за дрехи и една аптека.Фитнесът е хубав,но не е от най-евтините.
Има и един при мен в квартал Стрелбище,THE GYM-на 3 етажа е ,много е обширен,също не е евтин.
Проверих няколко в Изток, но са скъпарски...накрая от немай къде, може и аз да запиша спорт фитнес.