Здравейте бъдещи евентуално колеги ! Имам един много важен въпрос и ще Ви бъда много благодарна ако някой успее да ми даде някакъв съвет и информация.Ситуацията е следната:Тази година съм кандидат - студентка и кандидатствах в СУ и ВТУ и в двата университета първото ми желание беше - Политология.Във ВТУ ме приеха , а в Софийски не ми стигнаха 20 стотни и съм приета : Социални дейности.Та исках да попитам ако запиша Социални дейности , мога ли 2 рата година да се изместя Политология или не.И вторият ми въпрос е тази специалност Соц.дейности толкова ли е лощо , чувам само негативни отзиви за нея и всички ме съветват да пиша в Търново.А вече нямам и време да го мисля почти Благодаря предварително
Искам да попитам и ако се запиша за трето класиране в СУ,дали ми се запазва мястото в Социални дейности??
Местене от една специалност в друга
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Местене от една специалност в друга
Ако те приемат Политология, ще трябва директно в тази специалност да се запишеш. И мястото ти се пази, да.
ПП: Не беше нужно да пускаш нова тема за един въпрос като допълнение.
ПП: Не беше нужно да пускаш нова тема за един въпрос като допълнение.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- Gormoth
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Медицина
- Курс: втори
Добър вечер! Можеш да се прехвърлиш, разбира се, но трябва да имаш отличен успех. Доколкото знам, в една специалност се приемат само първите десет местещи се, които са с най-висок успех. Пък и няма да е грешка да провериш в правилника, защото в някои специалности не можеш да се местиш от определени други. А относно специалността - всяка е хубава, стига да имаш интерес и да намираш смисъл в нея. За да съществуват тези специалности в СУ, то значи има полза от тях.suletka_ написа:Здравейте бъдещи евентуално колеги ! Имам един много важен въпрос и ще Ви бъда много благодарна ако някой успее да ми даде някакъв съвет и информация.Ситуацията е следната:Тази година съм кандидат - студентка и кандидатствах в СУ и ВТУ и в двата университета първото ми желание беше - Политология.Във ВТУ ме приеха , а в Софийски не ми стигнаха 20 стотни и съм приета : Социални дейности.Та исках да попитам ако запиша Социални дейности , мога ли 2 рата година да се изместя Политология или не.И вторият ми въпрос е тази специалност Соц.дейности толкова ли е лощо , чувам само негативни отзиви за нея и всички ме съветват да пиша в Търново.А вече нямам и време да го мисля почти Благодаря предварително
Искам да попитам и ако се запиша за трето класиране в СУ,дали ми се запазва мястото в Социални дейности??
Quietly these colors will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
Maeve написа:
Не беше нужно да пускаш нова тема за един въпрос като допълнение.
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!