Дългокоси студенти в ЮФ

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Re: Дългокоси студенти в ЮФ

Мнение от Batbayan »

Е това е нещо обнадеждаващо, предвид, че вече очаквам всичко от ЮФ - от цели потоци скъсани студенти до НЛО на лекции... :lol: :lol: :lol:
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
Bushmen
Драскач
Специалност: Право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Bushmen »

Стига глупости и паранои. Грешно е да се очаква, че се отива в рая и реки от благодат ще се излеят върху бъдещите студенти както смятат сега сиг 90% от нововлезлите първокурсници, но пък не е и толкова страшно положението тук
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

Има преподаватели с дълга коса...камо ли студенти. :rr:
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
Lord
Легендарен флуудър

Мнение от Lord »

Да, например ас. Тулешкова. :roll:
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
blackout
Летящите Пръсти

Мнение от blackout »

По-скоро имах в предвид гл. ас. Конджов.
Аватар
надето
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от надето »

Аз също съм с дълга коса. :)
Право 2 курс 12 група

Изображение
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

blackout написа:По-скоро имах в предвид гл. ас. Конджов.
Аха...По какво води упражнения той?Щом има дългокоси преподаватели значи вс. е наред.То всъщност преди в правото на Европа вс. съдии са били дългокоси или с дълги перуки...Сега това е останало глвано в Англия и са мн. готини съдиите облечени в дъъългите тоги и с грамадните бели перуки... :mrgreen:
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

Bushmen написа:Стига глупости и паранои. Грешно е да се очаква, че се отива в рая и реки от благодат ще се излеят върху бъдещите студенти както смятат сега сиг 90% от нововлезлите първокурсници, но пък не е и толкова страшно положението тук
Дано, щото PR-а на факултета напоследък не е добър... :roll:
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
Bushmen
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Bushmen »

Амии конкретният пример не е много добър, защото Конджов е асистент по икономика от Стопанския факултет

Едит - ПР на факултета да е какъвто си иска, надявам се умните хора не изграждат мнението си единствено базирано на медиите...
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

Абе аз все още впечатления нямам, ама медиите напоследък доста ме притесниха.Все пак такива скандали рядко има в институции , които функционират правилно, но дано нещата да са по-добре отколкото изглеждат.
Освен медиите и мои приятели завършващи факултета се оплакват от мн. неща... абе не знам - мисля, че явно има проблеми, а колко големи - ще видя като влезна.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
blackout
Летящите Пръсти

Мнение от blackout »

Bushmen написа:Амии конкретният пример не е много добър, защото Конджов е асистент по икономика от Стопанския факултет
Без да разнищваме историята на човека - това не е вярно. Едно време е бил в Стопанския. В момента преподава икономика само в ЮФ и там е и назначението му. Така че примерът си е добър :wink:
kyrtika
В началото бе словото

Мнение от kyrtika »

Аз не мисля, че е удачно човек с дълга коса да се явява на изпити. Все пак субективното отношение си го има, без значение дали ни харесва или не. Професията на юриста е малко или много имиджова и от това как се носи, зависи отношението на клиента към него. Приемете го като подготовка към бъдещия ви професионален път. Нямате втори шанс за първо впечатление! Така че се постарайте то да бъде максимално добро. Представете си ако заведете детето си на педиатър и насреща ви изскочи няккъв тип с расти, флешове, пиърсинги и татуси, може и да е най-добрият лекар в държавата, но аз лично ще си взема детето и ще отида при друг.
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс

Мнение от WickedWitch »

kyrtika написа:Аз не мисля, че е удачно човек с дълга коса да се явява на изпити.
Добре, твое мнение, само че ако някой ден същото това твое дете реши да се явява на изпит дългокосо, че даже и по природа къдрокосо, което е страхотно според мен, но това е друга тема..Е, би ли желала този избор да бъде отнет на детето ти? Да съществуват пречки и притесния, защото външният му вид би повлиял на оценката отрицателно?
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от Master_of_Sin »

kyrtika написа:Аз не мисля, че е удачно човек с дълга коса да се явява на изпити.
:shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: ох ох оххх!
Да се смея ли да плача ли ...не знам вечее! ахахаха
Знам само едно .- в тоя форум едва се начетох на глупости.... така ги редитее, една до друга, една след друга... че напарво вече се чудя ще имат ли край тия глупости дето чета всеки деен!?
:shock:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

kyrtika написа:Аз не мисля, че е удачно човек с дълга коса да се явява на изпити. Все пак субективното отношение си го има, без значение дали ни харесва или не. Професията на юриста е малко или много имиджова и от това как се носи, зависи отношението на клиента към него. Приемете го като подготовка към бъдещия ви професионален път. Нямате втори шанс за първо впечатление! Така че се постарайте то да бъде максимално добро. Представете си ако заведете детето си на педиатър и насреща ви изскочи няккъв тип с расти, флешове, пиърсинги и татуси, може и да е най-добрият лекар в държавата, но аз лично ще си взема детето и ще отида при друг.
Ами в интерес на истината дългата мъжка коса винаги се е считала за благородно изражение в Европа.Освен това, че ние чисто национално, като славяни, си имаме обичай ( макар и леко позабравен ) мъжете да са с дълга коса , с лента на челото, която да не допуска косата да се мятка свободно .
Изображение

А относно европейската традиция на дългите коси в Правото - Англия, като най-консервативната страна от европейския съюз все още има оппределен вид за съдиите и адвокатите - те, ако са от мъжки пол, трябва да носят перука, симулираща дълга коса.
Ето :
- официалния , церемониален и параден вид на английския министър на правосъдието :
Изображение

- английски съдия:
Изображение

И като говори за дълга мъжка коса никой няма предвид расти, флешове и тем подобни.Има се предвид само ДЪЛГА КОСА а другото са свободни фантазии на болни мозъци.

П.П. Щях да забравя един от най-добрите американски адвокати,

Изображение

(Mr. Gerry Spence) който никога в кариерата си ( близо 50 години трудов стаж :!: ) не е губил криминално дело и между другото никой не го взема на подбив нито за косата, нито за поведението, защото човека е ТОП, в смисъл такъв калибър адвокат в България едва ли е имало от Освобождението до сега :!: :!: :!:
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”