Местене от една специалност в друга

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
suletka_
В началото бе словото
Специалност: Социални дейности
Курс: втори

Местене от една специалност в друга

Мнение от suletka_ »

Здравейте бъдещи евентуално колеги ! Имам един много важен въпрос и ще Ви бъда много благодарна ако някой успее да ми даде някакъв съвет и информация.Ситуацията е следната:Тази година съм кандидат - студентка и кандидатствах в СУ и ВТУ и в двата университета първото ми желание беше - Политология.Във ВТУ ме приеха , а в Софийски не ми стигнаха 20 стотни и съм приета : Социални дейности.Та исках да попитам ако запиша Социални дейности , мога ли 2 рата година да се изместя Политология или не.И вторият ми въпрос е тази специалност Соц.дейности толкова ли е лощо , чувам само негативни отзиви за нея и всички ме съветват да пиша в Търново.А вече нямам и време да го мисля почти Благодаря предварително
Искам да попитам и ако се запиша за трето класиране в СУ,дали ми се запазва мястото в Социални дейности??
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Re: Местене от една специалност в друга

Мнение от Maeve »

Ако те приемат Политология, ще трябва директно в тази специалност да се запишеш. И мястото ти се пази, да.

ПП: Не беше нужно да пускаш нова тема за един въпрос като допълнение. :wink:
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
Gormoth
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Медицина
Курс: втори

Мнение от Gormoth »

suletka_ написа:Здравейте бъдещи евентуално колеги ! Имам един много важен въпрос и ще Ви бъда много благодарна ако някой успее да ми даде някакъв съвет и информация.Ситуацията е следната:Тази година съм кандидат - студентка и кандидатствах в СУ и ВТУ и в двата университета първото ми желание беше - Политология.Във ВТУ ме приеха , а в Софийски не ми стигнаха 20 стотни и съм приета : Социални дейности.Та исках да попитам ако запиша Социални дейности , мога ли 2 рата година да се изместя Политология или не.И вторият ми въпрос е тази специалност Соц.дейности толкова ли е лощо , чувам само негативни отзиви за нея и всички ме съветват да пиша в Търново.А вече нямам и време да го мисля почти Благодаря предварително
Искам да попитам и ако се запиша за трето класиране в СУ,дали ми се запазва мястото в Социални дейности??
Добър вечер! Можеш да се прехвърлиш, разбира се, но трябва да имаш отличен успех. Доколкото знам, в една специалност се приемат само първите десет местещи се, които са с най-висок успех. Пък и няма да е грешка да провериш в правилника, защото в някои специалности не можеш да се местиш от определени други. А относно специалността - всяка е хубава, стига да имаш интерес и да намираш смисъл в нея. За да съществуват тези специалности в СУ, то значи има полза от тях.
Quietly these colors will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

Maeve написа:
Не беше нужно да пускаш нова тема за един въпрос като допълнение. :wink:
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”