Чалгари ли сте?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Gormoth
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Медицина
Курс: втори

Re: Чалгари ли сте?

Мнение от Gormoth »

Добре, какво означава комплексар? Всеки има комплекси, това е нещо обичайно. Не е ли грешка да определяме поведението само по себе си само и единствено като резултат на комплексите? Нали затова сме различни?
Quietly these colors will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Gormoth,обърни внимание ти с какъв тон говориш,и с какъв тон са критикуваните мнения.Един голям процент от потребителите във форума са клавиатурни бойци,които си повдигат самочувствието и настроението като пишат глупости по адрес на други хора.А когато не можеш да общуваш с даден човек,защото виждаш ли се облича еди как си,или слуша еди каква си музика,значи имаш проблем в социалната сфера.И аз се влияя от такива неща,но не можеш да кажеш "вие сте тъпаци,вие слушате чалга",без да познаваш хората.Да,има голяма вероятност да са тъпаци,ма ако са точни хора кой излиза тъпака?Мноооого добър аватар,бтв. :lol:
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
Gormoth
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Gormoth »

Аз не съм твърдял подобно нещо, който слуша - да слуша. Пък и смятам, че доста кротко си обяснявам. :roll:
Аватар
deichevster
Да живей словото

Мнение от deichevster »

Да,точно това имам предвид.По мое мнение човек прибягва до обидите и стереотипите,когато не може да използва другите си умствени качества.Понякога е по вина на събеседника,де :D
Аватар
Gormoth
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Gormoth »

Сложна материя са човешките взаимоотношения... :mrgreen:
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от Master_of_Sin »

deichevster написа:
Master_of_Sin написа:Е го, е ...хем му казаха, че темата е закрита и то пак си продължава... село селоооооо.. :girl_haha: :JC-hysterical:
Яяяя,кой го каза,тоя дето вятъра го е довял в София,за разлика от чистокръвния софианец Ники..
Я не ми се разправяй моето момче ...вятъра теб може и да те е довел но мен не е ...онзи дето си е от софия си е паднал на Д-то като си е кореняк! Но аз съм отишла в софия с труд, учене и много нерви и стрес. Бреей хем не ме познава, хем пък се пави на отворен! много сте нагли ЕЙ! Освен да си чешете еззика с това че съм комплексарка нещо друго не можете ли направите? или поне нещо по-така актуално и по реалистично вземете измислете, и спрете с тия комплекси че вече вие се смеят и малките деца.

Ти си поредното "нищо" което ме смята за комплексарка - честито...заслужи си гоо! И да - предпочитам да имам пролем с общуването, отколкото да познавам такива като теб и тия дето драскат из темата без въобще да знаят защо драскат. :wink:

Та, тия че ме е довял вятъра ги говори на баба си - ако имаш такава изобщо.... :wink:
Последно промяна от Master_of_Sin на 13 Авг 2009, 00:49, променено общо 1 път.
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от WickedWitch »

Мастърке, недей така вече. По-избухлива си, оkay, но наистина няма нужда всеки втори(първи) да бъде нападнат заради някакво си изказване ; )
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
Santa_Baby
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Santa_Baby »

та по темата : не :)
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

"Мастърката-флумастърката" е тука още, защото на някой не му се занимава да я банне. Аз предлагам да се отвори тема, в която да се гласува кой да бъде баннат.

На въпроса - щом всичките смятат за комплексирана значи има защо да го мислят. Погледни се. 10 човека ти казват, че си зле, а ти смяташ, че си куул. Не ние сме тия, дето имаме проблем - ОЧЕВИДНО. Ама то тва прави блек метъла с невръстните мозъци. Седи си у Монтата, бъди с червена коса, прави се на важна, ама не казвай, че си дошла в София с ТРУД, защото ТУК в СОФИЯ всички СЕ трудят. И ДА, довял те е вятъра, поне СОФИЯ не псувай. Като псуваш си седи в село Монтана и раждай деца, кво друго да кажа :lol: . То човек бива да е зле, ама чак като тебе, тва е нечовешко. Не знам как те търпят у вас. А това, че не искаш да познаваш печени хора в тоя форум си е твой проблем и понеже плюеш по ВСИЧКИ такива, които заслужават уважение, аз лично те предлагам за бан и ще си го напиша в темата. Не ме интересува какво ще последва, не ми пука дали и аз няма да изям бан, ама ми писна малоумници като тебе да хранят незаслужено хора, които харесвам. Ай, жива и здрава и поздрави на дедо Иван от Монтана.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Обратна връзка:

Мнение от kori »

капиш?
Аватар
deichevster
Да живей словото

Мнение от deichevster »

Кво,квоо,аз съм нищо? :lol:
Я кажи,твоя труд до каква специалност те добута?
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

Ivo Penev написа:пътят към уважението минава през самоуважението
много правилно
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Аватар
Solveig
Постоянно присъствие

Мнение от Solveig »

allshallperish написа: защото ТУК в СОФИЯ всички СЕ трудят. И ДА, довял те е вятъра, поне СОФИЯ не псувай. Като псуваш си седи в село Монтана и раждай деца, кво друго да кажа :lol: .
Mен пък такива изказвания ме възмущават - не само заради няколкото фактологически грешки:
1. Няма такова място на света, където всички да се трудят, какво остава за София. 2. Mонтана не е село, а един от най-красивите и спокойни градове в страната. 3. Деца могат да се раждат и в София, макар че не е препоръчително;

но и заради безпредметните междуградски вражди, които подклаждат. Позволявам си да изкажа неважното лично мнение, че София е във всяко отношение най-кошмарното място за живот, което познавам, и ако не бяха Университетът, впоследствие и приятелите и възможностите за работа, не бих допуснала никой вятър да ме довее насам. И не само аз мисля така. Повярвайте, огромна част от селяните, които със скоростта на размножаващи се бактерии окупират София с единствената цел да ви заграбят хляба, университетските места и аристократичното достойнство на кореняци /кореняците в столицата: има ли ги?/, изобщо не са щастливи от този факт. Това просто се налага.

Сега, който иска, нека ме прати на м*****а ми в произволно село да прекопая нивата. Очевидно това е допустимият тон в този форум.
Последно промяна от Solveig на 13 Авг 2009, 10:22, променено общо 1 път.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

allshallperish написа:"Мастърката-флумастърката" е тука още, защото на някой не му се занимава да я банне. Аз предлагам да се отвори тема, в която да се гласува кой да бъде баннат.
тва го предложих десет страници назад, вдъхновена от аналогични подбуди..

Плагиатка :geek:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

Както вие не обичате да ви обиждат на "провинциалисти", така и ние не обичаме да псувате мястото, в което се намирате, а именно в София. Следователно каквото и да кажа аз или ти по темата ще бъде излишно, защото сме спорили много задълбочено точно по тази тема с доста хора във форума. Не казвам, че съм 100% права да мисля по този начин, така съм научана, това е моят град и както аз не обичам да го псуват, така и вие не обичате да псуват вашите населени места. И е факт, че всички идват в София, за да си гонят развитието, има обаче тънка граница - едните я презират /тези, които не харесвам/, а другите - които се радват, че са дошли и оценяват това, че именно тук могат да се развиват и града сам по себе си. Но няма смисъла да се обяснявам наистина, може да си отвориш темата за задръстванията.

fak, не съм го видяла, наистина, ама ако искаш някой да смени темата от твое име да стане, за мен няма проблем ;). Важно е да я има.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”