Второ висше
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
kolkosladko
- В началото бе словото
- Специалност: история
- Курс: първи
Второ висше
Забелязах много теми с това заглажие, но нито една няма отговор за моя случай. Аз съм първа година история и сега кандидатствах за право. И моят въпрос е , ако ме приемат задочно (право), мога ли да продължа историята си редовно и да запиша второ висше право задочно?
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
Re: Второ висше
второ висше може да запишеш след 2 курс, не и след първи. така че избирай
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
und umgekehrtMira написа:А и не можеш да запишеш Право като втора специалност, освен ако първата не ти е МО.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- Green-Space^^
- В началото бе словото
- Специалност: Социология
- Курс: втори
И аз имам един въпрос... Психология може ли да се запише като 2-ра специалност?! .. защото вече съвсем се обърках
И.. ако може, има ли някакви условия, като напр. каква да ти е 1-вата специалност и пр..
Embrace this moment.. Remember.. We are eternal..
All this pain is an illusion...
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Вижте сега, ограничения за втора специалност има само по отношение на правото
и без това всяка година приемта достатъчно много студенти, та затова са си го измислили това ограничение,че правото може да се изучава като втора специалност само от студентите в ЮФ или иначе казано респективно, които учат МО.
Относно втората специалност като цяло е писано десетки пъти, просто отидете в правилния раздел и прочетете темите с удивителните, те неслучайно са направени
Административните въпроси ги обсъждайте там, моля !
С две думи казано, втора специалност може да се запише след завършен 2-ри курс и отличен успех , над 5,00/колкото по-висок, толкова по -голям шанс за успех/, като всяка година факултетите сами определят специалностите и бройките отпуснати към тях, по които може да се обучават студенти за втора специалност
или иначе казано не всичко може да се изучава като втора специалност
П.С. Психологията мисля,че не може да се изучава като втора специалност, изобщо повечето хубави специалности не могат да се запишат като втора такава.
Относно втората специалност като цяло е писано десетки пъти, просто отидете в правилния раздел и прочетете темите с удивителните, те неслучайно са направени
С две думи казано, втора специалност може да се запише след завършен 2-ри курс и отличен успех , над 5,00/колкото по-висок, толкова по -голям шанс за успех/, като всяка година факултетите сами определят специалностите и бройките отпуснати към тях, по които може да се обучават студенти за втора специалност
П.С. Психологията мисля,че не може да се изучава като втора специалност, изобщо повечето хубави специалности не могат да се запишат като втора такава.
Като птичка в небесата 
- Green-Space^^
- В началото бе словото
- Специалност: Социология
- Курс: втори
Аз си намерих информацията вече, просто избързах явно с поста, за което се извинявам! Благодаря за отговора, въпреки всичко.... 
Embrace this moment.. Remember.. We are eternal..