Чалгари ли сте?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Чалгари ли сте?

Мнение от ники »

BLUSH написа:Ти защо не седнеш и не си преусмилиш поведението малко?Не е нормално да си в конфликт с почти всички..вместо да отделяш толкова внимание да се заяждаш с хората си помисли каква е причината да изпадаш в подобни ситуации-имаш проблем
Подкрепям. Полагам огромни усилия да пазвам добрия тон, макар че ми идва да й тегля една майна.
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от Master_of_Sin »

Че защо не?! аз на теб отдавна съм я теглила - дай поне да сме квит!? :lol: :lol:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

един безкраен океан от тестостерон и главно естроген.... :JC_OMG_sign:
memento mori
football_fenka
В началото бе словото
Специалност: Славянски филологии

Мнение от football_fenka »

Темата почна да става излишна, май.
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

:KidRock_06: :KidRock_02:
memento mori
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Master_of_Sin написа:Че защо не?! аз на теб отдавна съм я теглила - дай поне да сме квит!? :lol: :lol:
Защото това е университетски форум. Хората, които пишат в него са твои колеги. Ако имаш уважение към СУ и бъдещите си колеги, би трябвало да се опитваш максимално да спазваш добрия тон.

В последните няколко дни започвам да се съгласявам все повече с мнението на някои, колеги, че подобни теми, както и мненията в тях наистина вредят на имиджа на университета и не би трябвало да присъстват в този форум. Вече съжалявам, че реших да взема страна в дискусията. Нищо, това ще ми е последното мнение тук. Форумът наистина се е превърнал до голяма степен в развлекателен и това винаги е било така, но все пак трябва да има някакви граници.

Пиши си глупостите на воля, но се надявам да си даваш сметка за това, какво впечатление оставят те у останалите потребители.
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология

Мнение от Master_of_Sin »

Е го, е ...хем му казаха, че темата е закрита и то пак си продължава... село селоооооо.. :girl_haha: :JC-hysterical:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Lord »

А ти по принцип само от не-чалгари ли си заобиколен? :roll: Ако е така-блазе ти!
gletcher написа:Старая се да бъда
Аз пък не се старя, те сами ме отбягват... Или по-скоро биват засмукани от кълчърългап-а, който се разтваря пред нозете им при всеки опит за общуване. Не се гордея с това, де, сигурно и от тях има много да се научи, но понякога имам чувството, че не сме от една вселена.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Master_of_Sin написа:Е го, е ...хем му казаха, че темата е закрита и то пак си продължава... село селоооооо.. :girl_haha: :JC-hysterical:
Яяяя,кой го каза,тоя дето вятъра го е довял в София,за разлика от чистокръвния софианец Ники.Схванете че проблемите ви в общуването не идват от тва кой ква музика слуша,а от тва че отсрещния има сериозна вероятност да е тъп.Познавам тъпи чалгари,тъпи метъли,тъпи рапъри и тем подобни.Смешно е с акъла на 15-16 годишни да се заяждате с някой,щото бил чалгар/цесекар/турчин/селянин и т.н.Като имате проблеми с общуването си признайте че е щото вие сте зле,или щото другия е зле,вместо да се обяснявате кой къв тъпанар е щото еди кво си,пък ние кви сме велики щото нещо друго си.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
football_fenka
В началото бе словото
Специалност: Славянски филологии

Мнение от football_fenka »

За да охладя страстите и да не избягам от темата, пускам нещо което ме развесели доста...

http://www.ivosiromahov.com/2_article/a45.html
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

deichevster написа:
Master_of_Sin написа:Е го, е ...хем му казаха, че темата е закрита и то пак си продължава... село селоооооо.. :girl_haha: :JC-hysterical:
Яяяя,кой го каза,тоя дето вятъра го е довял в София,за разлика от чистокръвния софианец Ники.Схванете че проблемите ви в общуването не идват от тва кой ква музика слуша,а от тва че отсрещния има сериозна вероятност да е тъп.Познавам тъпи чалгари,тъпи метъли,тъпи рапъри и тем подобни.Смешно е с акъла на 15-16 годишни да се заяждате с някой,щото бил чалгар/цесекар/турчин/селянин и т.н.Като имате проблеми с общуването си признайте че е щото вие сте зле,или щото другия е зле,вместо да се обяснявате кой къв тъпанар е щото еди кво си,пък ние кви сме велики щото нещо друго си.
съгласен,но то с тоя интернет как да нямат проблеми с общуването,зад никнейма всеки е велик...
memento mori
Аватар
Gormoth
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Медицина
Курс: втори

Мнение от Gormoth »

Аз не мисля, че всичко се свежда до комплекси. Хората имат различни разбирания и характери. Темата с комплексите е изтъркан белег на безсилие, не мислите ли? Всеки има право да изкаже мнението си. Ако е сигурен в стойността на предпочитанията си за самия себе си, не би трябвало да се засяга от чуждата критика.
Последно промяна от Gormoth на 12 Авг 2009, 23:52, променено общо 1 път.
Quietly these colors will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
Аватар
figure_skate_girl
Пишете, о, братя
Специалност: geografia 1 kurs

Мнение от figure_skate_girl »

да ...
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Gormoth написа:Аз не мисля, че всичко се свежда до комплекси. Хората имат различни разбирания и характери. Темата с комплексите е изтъркан белег на безсилие, не мислите ли? Всеки има право да изкаже мнението си. Ако е сигурен в стойността на предпочитанията си за самия себе си, не би трябвало да се засяга от чуждата критика.
Прави разлика между изказвам си мнението и натяквам си мнението.Обикновеният човек изказва мнение, комплексаря го налага, най-вече поради чувство за малоценност ;)
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

пътят към уважението минава през самоуважението - само това ще кажа и спирам да пиша в тази наглед безсмислена тема.gletcher вече знаеш кой какъв е...
memento mori
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”