Фитнес

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Re: Фитнес

Мнение от pink floyd »

McLovin написа:е то само с фитнес... не знам според мен е тъпо само фитнес - ок, за издържливост, сила, ама къде ги влагаш тея издържливост и сила? тъпо е според мен само във бодибилдинга да се съсредоточаваш. фитнеса го приемам като сателитна подготовка към спорта.
+1
Фитнес без спорт и спорт без фитнес не става.
Аватар
blz
Да живей словото
Специалност: Икономика с англ.
Курс: четвърти

Мнение от blz »

Фитнесът е спорт сам по себе си.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
Аватар
iNCodE
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от iNCodE »

Здравейте колеги и колежки, тази година смятам да се присъединя към вас и да запиша фитнес като задължителен спорт Някой да знае как изпитват? :> до колкото разбрах на лежанка и скрипец? Вярно ли е ))) иии как изпитват, чух масата+10 кг
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

iNCodE написа:Здравейте колеги и колежки, тази година смятам да се присъединя към вас и да запиша фитнес като задължителен спорт Някой да знае как изпитват? :> до колкото разбрах на лежанка и скрипец? Вярно ли е ))) иии как изпитват, чух масата+10 кг
един колега спомена за 20 клека със щанга,тежаща собственото тегло.Тези нормативи ми се виждат малко непосилни,все пак фитнес няма да запишат само силови трибойци...
memento mori
Аватар
iNCodE
От дъжд на вятър

Мнение от iNCodE »

това и на мен ми се струва непосилно ...... как аз съм 80 кг ...как ще клекна с такова нещо То по хубаво да бях некъв комар .... 60-65 кг.... за лежанка 75-80 дигам .. те сигурно 90 ще ме карат, което пак е непосилно ..поне за сега
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

iNCodE написа:това и на мен ми се струва непосилно ...... как аз съм 80 кг ...как ще клекна с такова нещо То по хубаво да бях некъв комар .... 60-65 кг.... за лежанка 75-80 дигам .. те сигурно 90 ще ме карат, което пак е непосилно ..поне за сега
ако са такива нормативите то трябва да се зоба,за да минеш :lol: :lol: :lol: :lol:
memento mori
Аватар
iNCodE
От дъжд на вятър

Мнение от iNCodE »

ами да... аз не се тъпча с глупости Дори и с протеини не се тъпча... ще ме накарат да се тъпча, баси филма .. :X
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

iNCodE написа:ами да... аз не се тъпча с глупости Дори и с протеини не се тъпча... ще ме накарат да се тъпча, баси филма .. :X
майтапя се за горния си пост разбира се :)
memento mori
Аватар
iNCodE
От дъжд на вятър

Мнение от iNCodE »

а аз не :Д ,защото е вярно хахаха или ще отслабна с 10 кила.. или ... :Д няма значение Аз живея за спорта, така че отивам да се забавлявам и да се мъча в залата , за мен е удоволствие ;) Сега отивам да прасна едно мачле Айде колеги..до после :salute:
Аватар
figure_skate_girl
Пишете, о, братя
Специалност: geografia 1 kurs
Курс: първи

Мнение от figure_skate_girl »

.
blackout написа:
kandidatstvasht написа:
FMI написа:Фитнеса може би не е от най-полезните спортове, но е спорт.
Напротив! Точно от най-полезните е. Всеки футболист, баскетболист, колоездач и вообще всеки спортист, който практикува "физически" спорт има задължително ходене до фитнес залата. Чрез Фитнеса се заздравява тялото. Просто много хора си мислят, че всеки, който ходи в залата и има мускули е "назобан" при това с "химия". Ето това е предубеденост в най-чистата й форма. Понякога е от завист, понякога просто така, за да се намираш на приказка, но винаги си звучи глупаво..

Тук сте много прави!Фитнесът е за поддържане на спортната форма,и си е вид спорт.Всеки спортист е задължен да посещава фитнес залата :bounce: .Поне аз редовно го правя,по-често през зимата!
Правя си аеробика,тичам две серии по 30 мин на пътеката,правя коремни,разтяжки и мостчета... :bounce: .Много упражнения има и са много приятни ... :) .А за фитнес в кв.Изток със сигурност има,виж на картата.Има и няколко на Плиска... преди зала Фестивална и след булеварда ,пресичащ се от мотриса 22 и 20 ... има една кула часовник там,а отдолу има магазини за дрехи и една аптека.Фитнесът е хубав,но не е от най-евтините.
Има и един при мен в квартал Стрелбище,THE GYM-на 3 етажа е ,много е обширен,също не е евтин.
Аватар
iNCodE
От дъжд на вятър

Мнение от iNCodE »

А ако се запише в СУ колко често се ходи ..аз съм свикнал да ходя по 4-5 пъти в седмица
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

аз сериозно ще запиша фитнес,при липсата на какъвто и да е бокс,та си търся фитнес партнъорче :)
memento mori
Аватар
iNCodE
От дъжд на вятър

Мнение от iNCodE »

аз съм на линия братле и съм сериозен, когато се захвана с нещо :)
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

ем ще те търся на есен :)
memento mori
Аватар
iNCodE
От дъжд на вятър