кандидати ПСИХОЛОГИЯ

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
FoxyGirl
От дъжд на вятър
Специалност: психология
Курс: първи

Re: кандидати ПСИХОЛОГИЯ

Мнение от FoxyGirl »

Там сме :cheers:
Аватар
Brizeida
Да живей словото
Курс: четвърти

Мнение от Brizeida »

peachy написа:За прословутите групи, миналата година в социологията, на 1-ви, ни дадоха 3 листа и всеки трябваше да се запише в съответната група, в която искаше да бъде.

Тъпо! Че ние сме тъкмо влязли и изяли първите "морковчета" като зайци, под формата на впечатления, а те ще ни карат да пишем в коя група искаме да сме... че откъде да знаем?!?!?!

Аватар
FoxyGirl
От дъжд на вятър

Мнение от FoxyGirl »

Аз сега съм запалена по спортовете...имало модерни танци :flower:
Аватар
dragonlayer
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от dragonlayer »

Има и туризъм. :) Абе има много неща там за избиране. познавам такива, които са ходили и на фехтовка. Ама като ни запушат главите от лекции не знам колко ще сме запалени по спорта :lol:
I guess I just prefer to see the dark side of things. The glass is always half empty. And cracked. And I just cut my lip on it. And chipped a tooth.
peachy
В началото бе словото

Мнение от peachy »

Brizeida написа:
Тъпо! Че ние сме тъкмо влязли и изяли първите "морковчета" като зайци, под формата на впечатления, а те ще ни карат да пишем в коя група искаме да сме... че откъде да знаем?!?!?!

Така е, то после затова в едната група имаше само 10 човека, караха ни да си сменяме групата, после имаше и недоволни от програмата... Но предполагам това не е навсякъде, на нас тогава ни го представиха като възможност да вземем сами решение. Което не е лошо, но не беше добре обмислено. Най-вероятно (и може би, най-добре) е да ни разпределят те, по факултетен номер. После можем да уредим някакви заменки, ако искаме да сме с някой в група, или ако не ни остройва програмата :P Но не ми се мисли отсега, вече достатъчно се ядосвах за това в социологията :P
Аватар
Brizeida
Да живей словото

Мнение от Brizeida »

peachy написа:
Brizeida написа:

Така е, то после затова в едната група имаше само 10 човека, караха ни да си сменяме групата, после имаше и недоволни от програмата... Но предполагам това не е навсякъде, на нас тогава ни го представиха като възможност да вземем сами решение. Което не е лошо, но не беше добре обмислено. Най-вероятно (и може би, най-добре) е да ни разпределят те, по факултетен номер. После можем да уредим някакви заменки, ако искаме да сме с някой в група, или ако не ни остройва програмата :P Но не ми се мисли отсега, вече достатъчно се ядосвах за това в социологията :P

Да, peachy, мисля, че имало възможност за смяна на групите ;) Пренаредби разни. В крайна сметка не е толкова важно КАК се разделяме (по номер, бал и тем подобни (btw, по бал е супер глупост)), а с КОГО сме :) И дали се разбираме.
peachy
В началото бе словото

Мнение от peachy »

Brizeida написа:
Да, peachy, мисля, че имало възможност за смяна на групите ;) Пренаредби разни. В крайна сметка не е толкова важно КАК се разделяме (по номер, бал и тем подобни (btw, по бал е супер глупост)), а с КОГО сме :) И дали се разбираме.
Така е :)
Аватар
FoxyGirl
От дъжд на вятър

Мнение от FoxyGirl »

:cheers: :alien: :cheers: :flower:
Earendil
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от Earendil »

FoxyGirl написа:Brizeida,напълно съгласна съм,дано повечето момичета да са от този тим :wink: ;) А,за Earendil-наща секта трябва задължително да се събере на 1-ви :!: :geek:
И аз съм в кюпа и много се надявам да се разбираме (:.
Колкото до събирането на сектата, ако успееш да измъкнеш Карина от купоните, по които ходи.. добре :mrgreen:
Междудругото ти си потенциален спамер.. XD Добре напредваш..
Brizeida написа:
Да не забравя пък на ТЕБ, Колежке, да ти кажа, че те добавих в last.fm :P
Aaa, да, почудих се коя си, но сега разбирам, мерси за рикуеста :)
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
Аватар
Brizeida
Да живей словото

Мнение от Brizeida »

Earendil написа:
FoxyGirl написа:Brizeida,напълно съгласна съм,дано повечето момичета да са от този тим :wink: ;) А,за Earendil-наща секта трябва задължително да се събере на 1-ви :!: :geek:
И аз съм в кюпа и много се надявам да се разбираме (:.
Колкото до събирането на сектата, ако успееш да измъкнеш Карина от купоните, по които ходи.. добре :mrgreen:
Междудругото ти си потенциален спамер.. XD Добре напредваш..
Brizeida написа:
Да не забравя пък на ТЕБ, Колежке, да ти кажа, че те добавих в last.fm :P
Aaa, да, почудих се коя си, но сега разбирам, мерси за рикуеста :)
Ей, вие двете се познавате? :))))) Супер!
А на първи просто е задължително да отидем, вече все повече хора ми разправят колко си струва и какво приятно изживяване е :) :bigsmurf:
Аватар
FoxyGirl
От дъжд на вятър

Мнение от FoxyGirl »

Бяхме заедно на уроци :) И си основахме мини секта :)Карина със сиг ли е записала психология?
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

За групите!!

Разделят ви още в началото на годината. В студентската книжка имате едно малко надписче с чужда химикалка ... примерно "III група".

Групите основно са три. Разделението е заради семинарните занятия а.к.а упражненията. На лекциите се всички в кюпа.

Принципно съществува още едно разделение на 5 групи което е САМО за упражненията, които се провеждат в компютърния кабинет на 4км. там са 5 групи, защото кабинетът е по-малък и не може да събере 25 човека :) няма и толкова компютри съответно.

За финал трябва да отбележа, че много колеги не са коректни в спазването на групите и всеки ходи "кой как му удиса" дето се вика. Това създава доста неприятности и изнервя преподавателите. При вас няма да е по-различно, но ви съветвам ако няма да ходите със стадото в най-масовата и най-удобната група, намерете човек, който ходи с тази група, за да ви информира за взетите решения.

Успех! :)
стрийм
Аватар
FoxyGirl
От дъжд на вятър

Мнение от FoxyGirl »

:salute:
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

честито на всички бъзещи психолози :flower:
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Аватар
Jorkataa
Драскач
Специалност: Икономика на френски

Мнение от Jorkataa »

Според вас случайно ли е, че точно по тази дисциплина ви дават право да си изберете група? Мхм...
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”