кандидати ПСИХОЛОГИЯ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
- Специалност: психология
- Курс: първи
Re: кандидати ПСИХОЛОГИЯ
Там сме 
peachy написа:За прословутите групи, миналата година в социологията, на 1-ви, ни дадоха 3 листа и всеки трябваше да се запише в съответната група, в която искаше да бъде.
Тъпо! Че ние сме тъкмо влязли и изяли първите "морковчета" като зайци, под формата на впечатления, а те ще ни карат да пишем в коя група искаме да сме... че откъде да знаем?!?!?!
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
Аз сега съм запалена по спортовете...имало модерни танци 
- dragonlayer
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
Има и туризъм.
Абе има много неща там за избиране. познавам такива, които са ходили и на фехтовка. Ама като ни запушат главите от лекции не знам колко ще сме запалени по спорта 
I guess I just prefer to see the dark side of things. The glass is always half empty. And cracked. And I just cut my lip on it. And chipped a tooth.
Така е, то после затова в едната група имаше само 10 човека, караха ни да си сменяме групата, после имаше и недоволни от програмата... Но предполагам това не е навсякъде, на нас тогава ни го представиха като възможност да вземем сами решение. Което не е лошо, но не беше добре обмислено. Най-вероятно (и може би, най-добре) е да ни разпределят те, по факултетен номер. После можем да уредим някакви заменки, ако искаме да сме с някой в група, или ако не ни остройва програматаBrizeida написа:
Тъпо! Че ние сме тъкмо влязли и изяли първите "морковчета" като зайци, под формата на впечатления, а те ще ни карат да пишем в коя група искаме да сме... че откъде да знаем?!?!?!
peachy написа:Така е, то после затова в едната група имаше само 10 човека, караха ни да си сменяме групата, после имаше и недоволни от програмата... Но предполагам това не е навсякъде, на нас тогава ни го представиха като възможност да вземем сами решение. Което не е лошо, но не беше добре обмислено. Най-вероятно (и може би, най-добре) е да ни разпределят те, по факултетен номер. После можем да уредим някакви заменки, ако искаме да сме с някой в група, или ако не ни остройва програматаBrizeida написа:
Но не ми се мисли отсега, вече достатъчно се ядосвах за това в социологията
Да, peachy, мисля, че имало възможност за смяна на групите
Така еBrizeida написа:
Да, peachy, мисля, че имало възможност за смяна на групитеПренаредби разни. В крайна сметка не е толкова важно КАК се разделяме (по номер, бал и тем подобни (btw, по бал е супер глупост)), а с КОГО сме
И дали се разбираме.
-
Earendil
- В началото бе словото
- Курс: втори
И аз съм в кюпа и много се надявам да се разбираме (:.FoxyGirl написа:Brizeida,напълно съгласна съм,дано повечето момичета да са от този тим![]()
А,за Earendil-наща секта трябва задължително да се събере на 1-ви
![]()
Колкото до събирането на сектата, ако успееш да измъкнеш Карина от купоните, по които ходи.. добре
Междудругото ти си потенциален спамер.. XD Добре напредваш..
Aaa, да, почудих се коя си, но сега разбирам, мерси за рикуестаBrizeida написа:
Да не забравя пък на ТЕБ, Колежке, да ти кажа, че те добавих в last.fm![]()
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
Ей, вие двете се познавате?Earendil написа:И аз съм в кюпа и много се надявам да се разбираме (:.FoxyGirl написа:Brizeida,напълно съгласна съм,дано повечето момичета да са от този тим![]()
А,за Earendil-наща секта трябва задължително да се събере на 1-ви
![]()
Колкото до събирането на сектата, ако успееш да измъкнеш Карина от купоните, по които ходи.. добре![]()
Междудругото ти си потенциален спамер.. XD Добре напредваш..Aaa, да, почудих се коя си, но сега разбирам, мерси за рикуестаBrizeida написа:
Да не забравя пък на ТЕБ, Колежке, да ти кажа, че те добавих в last.fm![]()
А на първи просто е задължително да отидем, вече все повече хора ми разправят колко си струва и какво приятно изживяване е
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
Бяхме заедно на уроци
И си основахме мини секта
Карина със сиг ли е записала психология?
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
За групите!!
Разделят ви още в началото на годината. В студентската книжка имате едно малко надписче с чужда химикалка ... примерно "III група".
Групите основно са три. Разделението е заради семинарните занятия а.к.а упражненията. На лекциите се всички в кюпа.
Принципно съществува още едно разделение на 5 групи което е САМО за упражненията, които се провеждат в компютърния кабинет на 4км. там са 5 групи, защото кабинетът е по-малък и не може да събере 25 човека
няма и толкова компютри съответно.
За финал трябва да отбележа, че много колеги не са коректни в спазването на групите и всеки ходи "кой как му удиса" дето се вика. Това създава доста неприятности и изнервя преподавателите. При вас няма да е по-различно, но ви съветвам ако няма да ходите със стадото в най-масовата и най-удобната група, намерете човек, който ходи с тази група, за да ви информира за взетите решения.
Успех!
Разделят ви още в началото на годината. В студентската книжка имате едно малко надписче с чужда химикалка ... примерно "III група".
Групите основно са три. Разделението е заради семинарните занятия а.к.а упражненията. На лекциите се всички в кюпа.
Принципно съществува още едно разделение на 5 групи което е САМО за упражненията, които се провеждат в компютърния кабинет на 4км. там са 5 групи, защото кабинетът е по-малък и не може да събере 25 човека
За финал трябва да отбележа, че много колеги не са коректни в спазването на групите и всеки ходи "кой как му удиса" дето се вика. Това създава доста неприятности и изнервя преподавателите. При вас няма да е по-различно, но ви съветвам ако няма да ходите със стадото в най-масовата и най-удобната група, намерете човек, който ходи с тази група, за да ви информира за взетите решения.
Успех!
стрийм
честито на всички бъзещи психолози 
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
Според вас случайно ли е, че точно по тази дисциплина ви дават право да си изберете група? Мхм...
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Facebook: Група Дилема