Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
everyday_ написа:а като стана въпрос за външни дами/кавалери при вас как стоят нещата? при нас допреди 2 годии беше съвсем свободен достъпа...от миналата година наложиха вето - 5 външни на клас...а ние в нашия клас сме 22 момичета на 5 момчета и беше интересно при съчетаването на двойките
При нас няма никакъв проблем няма и ограничения.От випуска ще има хора,които ще си водят гаджета извън училище,но са единици.В нашия клас няма такива.А и не мисля че е усместно-това е бал за класа,и да си взема приятеля,и на кого по напред да обръщам внимание.Ако той се има с хора от класа по може.Ама ако не си е леко кофти.Но всеки сам си преценява де.Аз лично на този ден искам да съм си с класа в хотела,а преди това приятелят ми да дойде и да ме изпрати до там.
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
МОже би на втората бална вечер (които имат) няма проблем да си идват и гаджетата. Аз нямам за момента нито гадже,нито кавалер:) Да виидм до 24 май какво ще стане ...
everyday_ написа:ами ние се разбрахме още септември...теглихме кой ще има право на външен и всичко друго се разбра и в края на ноември бяха вече ясни всички двойки
ми то нетърпение, ентусиазъм, емоция...живо чудо...как няма да се разпределим...една групичка бяхме вдигнали целия випуск във въздуха заради това...а сега като се замисля защо толкова бързахме?
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Нормално е да се бърза.Аз съм на същия хал,исках всичко веднага да стана.Ама сега вече разбирам че неближи и ми става кофти...Но няма как.
А това за разпеределянето е добра идея,ама в нашия клас на никой не му е до това.То и момчето дето ме покани ми каза че искал да минат всички олимпиади и глупости с които се занимаваше,че иначе до нищо друго не му е било...
А тази ситуация с повечето момичета е леко кофти...То и ние сме повече ама с 4 само и някое момче ще е с две Но моя не си го давам
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
И при нас във Военния клуб са забранени външни хора, иначе после в дискотеката може. Аз нямам да имам кавалер в ресторанта, защото всички свестни момчета са заети, а аз друг не ща. Иначе за после съм се уредила.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
ами ние затова мое би подсъзнзателно брзахме още в началото на годината, още докато не бяха започнали с изпитвания, а и някои от нас със сериозното учене...тогава на всички им беше ей така...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
everyday_ написа:ами ние затова мое би подсъзнзателно брзахме още в началото на годината, още докато не бяха започнали с изпитвания, а и някои от нас със сериозното учене...тогава на всички им беше ей така...
може да си наема мъж хахахаха от ония,с униформите,които ходят по женски партита хахахахаха