ТУРИЗЪМ ;)
- seralem
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
Re: ТУРИЗЪМ ;)
На мен пък икономическите ми бяха по-интересни от природните.
Но като цяло темите изискват много повече време за подготовка, отколкото примерно теста за УНСС.
Аз имам познати, които не кандидатстваха в СУ, зещото не им си учеха теми. Но всеки сам прави своя избор. Аз пък в УНСС въобще не съм кандидатствала, а само тук.
Но като цяло темите изискват много повече време за подготовка, отколкото примерно теста за УНСС.
Аз имам познати, които не кандидатстваха в СУ, зещото не им си учеха теми. Но всеки сам прави своя избор. Аз пък в УНСС въобще не съм кандидатствала, а само тук.
-
fntsy
- В началото бе словото
- Курс: първи
Ами аз да ти кажа на предварителния бях научил 4 теми, една от който Води - изкарах 5.13
На вътрешния от училище ( учих в НПМГ - с лицей към СУ ) аз теглих темите - ЛП и Животновъдство - предадох бели листа - не че не можех да пиша по темита - просто нямаше да изкарам повече от предишната
Сега на редовния бях прочел първата част на Черно море и другото си го писах на знанията, които си имам и 5.50
Дано си изкараме хубаво тия 4 години Туризъм.. ама не се съмнявам много, че ще ни е гот
На вътрешния от училище ( учих в НПМГ - с лицей към СУ ) аз теглих темите - ЛП и Животновъдство - предадох бели листа - не че не можех да пиша по темита - просто нямаше да изкарам повече от предишната
Сега на редовния бях прочел първата част на Черно море и другото си го писах на знанията, които си имам и 5.50
Дано си изкараме хубаво тия 4 години Туризъм.. ама не се съмнявам много, че ще ни е гот
- bLaCk_aNgEL
- В началото бе словото
Предлагам да се прехвърлим на скайп за по-лесно и бързо,а тук ще следим за новоприетите туристи.fntsy написа:Кажете сега - кой от къде, ала бала
'Nobody can be exactly like me. Even I have trouble doing it...' Tallulah Bankhead
- bLaCk_aNgEL
- В началото бе словото
И на мен ми бяха по-интересни икономическите теми,но на предварителния писах по Води и не съм се явявала на редовен.
А иначе не се и съмнявам,че ще изкараме готино тези 4 години.Чух че Туризам е една от най-забавните специалности и ще имаме мн практики,а съответно и мн купончета..
А иначе не се и съмнявам,че ще изкараме готино тези 4 години.Чух че Туризам е една от най-забавните специалности и ще имаме мн практики,а съответно и мн купончета..
'Nobody can be exactly like me. Even I have trouble doing it...' Tallulah Bankhead
-
fntsy
- В началото бе словото
Ооо, да - практиките ще са най-готината част, а и стажът третата година 
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Има и учене, не мислете, че ще щракает с пръсти... и на нас така ни казаха... ама имаше тежки моменти.
Но пък хубавите бяха повече, много повече. =) И да, практиките наистиан са най-хубавото. Дерзайте!
- seralem
- В началото бе словото
И аз така разбрах , че практиките са готини.
Ами аз писах за туризма и каква ирония на съдбата само......тя ме вкара в специалността туризъм.
А случайно някой де е държал изпит по немски ? Миналата седмица като се записвах секретарката ми каза, че съм единствена.
Идеята за скайп е много добра. Така ще се опознаем още преди 1 октомври.
Ами аз писах за туризма и каква ирония на съдбата само......тя ме вкара в специалността туризъм.
А случайно някой де е държал изпит по немски ? Миналата седмица като се записвах секретарката ми каза, че съм единствена.
Идеята за скайп е много добра. Така ще се опознаем още преди 1 октомври.
- NO_NAME
- В началото бе словото
А добър ден и от мен.Присъединявам се и аз от днес към туристите.Как сме зайчета? 
Много сме добре

" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
-
fntsy
- В началото бе словото
Лека полека ще се събереме една ударна група 
- NO_NAME
- В началото бе словото
Колкото повече,толкова по-добре.
Между другото аз съм Цвети приятно ми е 
-
bonboncheto
- В началото бе словото
хайде туристи, всеки от нас да си даде скайп и да се търсим там. По-бързо ще се запознаем там. какво ще кажете.
- seralem
- В началото бе словото
Здравей Цвети!
Добре дошла бъдеща туристке!
Добре дошла бъдеща туристке!
- NO_NAME
- В началото бе словото
Мерсии.
bonboncheto добра идея. Дайте да се поопознаем на 1ви да не сме като в небрано лозе всички 
и аз съм държал изпит по немски,ама съм момче