Приети - Право

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Приети - Право

Мнение от morfei »

Линиите бързо се учат, а и на спирките си пише какъв транспорт минава, на коя спирка се намираш, кои са следващите и предните спирки, след колко време идва желания транспорт и т.н. Центъра, ако не го знаеш, бързо ще го научиш. Лесно е стига човек да е поне малко оправен. :wink: :roll:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

Тази електронна карта за колко време излиза? :)
morfei написа:Линиите бързо се учат, а и на спирките си пише какъв транспорт минава, на коя спирка се намираш, кои са следващите и предните спирки, след колко време идва желания транспорт и т.н. Центъра, ако не го знаеш, бързо ще го научиш. Лесно е стига човек да е поне малко оправен. :wink: :roll:
Xaxa,аз съм по-скоро замотана :mrgreen: :mrgreen:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Не съм си вадил, но по-горе видях, че пишеше 2 мин. Колкото и да си объркана, повярвай, ще се оправиш, дори и да ти трябва малко помощ. :wink:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие

Мнение от mihaela_a »

Аха,мерси за отговорите много :compress: :cheers: Супер сте. И последен:Ако съм си валидирала картата,този,който проверява как ще разбере направила ли съм го? :scratch: :) Пише си или?
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

mihaela_a написа:Аха,мерси за отговорите много :compress: :cheers: Супер сте. И последен:Ако съм си валидирала картата,този,който проверява как ще разбере направила ли съм го? :scratch: :) Пише си или?
Проверява във апарата...
Компютърни науки 1 курс
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

mihaela_a написа:Ами просто ми е малко страшно.Всичко ще ми е ново и дано се оправя. :flower: Сама в голямата София :lol:
Не е нужно, ако си хванеш някое момче за всичко :lol: :lol: :oops:
Компютърни науки I курс
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие

Мнение от mihaela_a »

Хубавото на форума е че научавам неща,които ме интересуват :cheers: :geek: Мерси пак.Стига съм досаждала.
Аватар
frostwolf
В началото бе словото
Специалност: Право - редовно

Мнение от frostwolf »

Сега на повечето от нас им се струва страшно, но когато идеш там точно за една седмица научаваш повечето неща, свързани с градския транспорт. :roll:
Изображение
Аватар
bonbona***
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от bonbona*** »

Rainhardt написа:Една най - най - обиквенона карта - > забрави за всички глупости
хей ти не си ли едно момче дето чакахме заедно на опашката като се записвахме,понеже май каза подобен ник във форума,аз се регнах за да те намеря тук :)
Аватар
KsGCo
От дъжд на вятър

Мнение от KsGCo »

не не, това бях аз
Аватар
Cotillion
В началото бе словото

Мнение от Cotillion »

Пффф... няма да се шашкате с градския транспорт, голяма лудница е там, ама като сте редовни пътници нямате никакви проблеми, а до седмица макс всичко ще знаете за това, което ви интересува. (Плюс, че във всяко превозно средство има зад шофьора залепен правилник за пътуване :wink:) Иначе за картите сега гледах в сайта на СКГТ и не видях никъде да е обозначено, че за студенти абонаментните карти задължително трябва да са електронни, доколкото знам може и ламинирани (и точно такава смятам да си извадя).
Колкото до контрольорите последната мода е да спрат рейса/трамвая... и да проверяват 3-4 от тях вътре, а 2-3 да чакат отвън ако някой тръгне да бяга :mrgreen: :alien: :mrgreen:, а превозното средство чака с отворени врати докато свърши проверката... Вчера това ми се случи 2 пъти (в трамвай напът за центъра и в автобус в "Младост" :cyclops: )
Право (редовно) I курс, II поток, 13-та група

Once upon a midnight dreary, while I pondered, weak and weary,
Over many a quaint and curious volume of forgotten lore...
Аватар
bonbona***
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от bonbona*** »

KsGCo написа:не не, това бях аз
А ,лъжло малък!хааххахаха не беше ти защото онова момче ми каза че никът му започва с английското р :P :P :P :P :P :P така че те хванах в капанчето :P
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие

Мнение от mihaela_a »

a нормалните карти всеки месец ли се изкарва нова и съответно плащаш парите ? :cyclopsani:
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Михаелке, в сайта на Софийски градски транспорт можеш да намериш информация първа ръка по всички свои питания
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие

Мнение от mihaela_a »

Ами не знаех,че има :roll: Сега ще видя :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”