Чалгари ли сте?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Re: Чалгари ли сте?
Какво му е странното?
Аз например си общувам с удоволствие с всякакви хора, обаче щом става въпрос за купон = събиране с приятели с цел хубаво изкарване, естествено, че ще отида при метълите да слушам метъл.
Ама и аз не си падам много по купоните честно казано 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Добре де, не ви ли се струва някакво супер повърхностно изказване приятелите ти да са само и единствено метъли
Това означава, че за вас най-главното качество за един добър приятел е да слуша само метъл
Аз като слушам етно рок(примерно) не трябва да имам приятели чалгари или метълисти, така ли
Не знам що за метъли сте вие, но и аз имам приятели метъли и на купони винаги си танцуват с групата, каквато и да е музиката, а не се комплексират и да се делят от нея, правейки злобни снимки

Компютърни науки I курс
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
абе оставете думата
комплексар
и производните й. аман вече, то всяко изречения я съдържа. ъъ, ти правиш еди какво си - комплексар. ти правиш еди що си - също. ебаааааааси, то да откажете човек да ви чете нещата като мелите едно и също О.о
и аз нямам примерно само приятели метъли, лол, но чалга не пея, контрастно на твърдението на ники, че всички са чалгари. и не танцувам, освен една позната ситуацията, когато бях накаран.. -_-
комплексар
и производните й. аман вече, то всяко изречения я съдържа. ъъ, ти правиш еди какво си - комплексар. ти правиш еди що си - също. ебаааааааси, то да откажете човек да ви чете нещата като мелите едно и също О.о
и аз нямам примерно само приятели метъли, лол, но чалга не пея, контрастно на твърдението на ники, че всички са чалгари. и не танцувам, освен една позната ситуацията, когато бях накаран.. -_-
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
Добре, но все пак имаш приятели, които слушат всякаква музика,нали?Дори и чалга? Ако е така, то браво-ти не избираш своите приятели според музикатаScionOfStorm написа:абе оставете думата
комплексар
Компютърни науки I курс
- alekth
- От дъжд на вятър
- Специалност: японистика
- Курс: трети
Музиката си е голяма част от купона.
Ако имаш някакви шансове да се кефиш на чалга и да не си разваляш удоволствието, добре. Мен обаче ми разваля удоволствието, съответно защо въобще съм на купона? Това чисто теоретически, не съм си подбирала приятелите по музикалните им вкусове, но нито един от тях не слуша чалга. Или дори да си слушат някъде тайно със слушалки, не пускат чалга.
Ако имаш някакви шансове да се кефиш на чалга и да не си разваляш удоволствието, добре. Мен обаче ми разваля удоволствието, съответно защо въобще съм на купона? Това чисто теоретически, не съм си подбирала приятелите по музикалните им вкусове, но нито един от тях не слуша чалга. Или дори да си слушат някъде тайно със слушалки, не пускат чалга.
- xRainx
- Стенограф
имам приятели с чалга залитания, да. като си пускат окей, не ми е приятно, но за щастие що-годе рядко се случва да се кара на повече чалга - както казах, набляга се на ретрото. това мен супер си ме устройва ^^ на някои събирания си пускаме и метъл повече, нещата се уравновесяват.
аз принципно по 'купони' не ходя, предпочитам да ги наричам 'събирания' и да са в по-отбран кръг от близки ми хора. : )
аз принципно по 'купони' не ходя, предпочитам да ги наричам 'събирания' и да са в по-отбран кръг от близки ми хора. : )
The storm is coming...

- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
^ О, тази ситуация.. ; ))) Нямам вина.
Хора, ставате смешни вече. Чалга, не-чалга, БЛА-БЛА. В Азия хората измират от какви ли не катаклизми - земетресения, свлачища - вие тук категоризирате само, мислейки се за специални, защото, видите ли, слушате само метъл, слушате само чалга, слушате само черно.
Хора, ставате смешни вече. Чалга, не-чалга, БЛА-БЛА. В Азия хората измират от какви ли не катаклизми - земетресения, свлачища - вие тук категоризирате само, мислейки се за специални, защото, видите ли, слушате само метъл, слушате само чалга, слушате само черно.
Последно промяна от WickedWitch на 12 Авг 2009, 12:27, променено общо 1 път.
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Ooooo, неееееееее! Мечтите ми рухнаха.Rainhardt написа:Да,
вече не си част от обществото. Не си популярна и шансовете ти да се возиш в Голф 2-ка с напарфюмиран джентълемен се приближават към нулата.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Хейтъри!
Оставете хората да слушат каквото им е по вкуса! Нормално е да не харесваш всякаква музика, обаче да бучиш колко са прости всички чалгари е глупаво. Не харесвам Моцарт, обаче не правя генерални изводи за хората, които го слушат. Че фолку е повърхностна музика - съгласен съм, обаче в това отношение с нищо не отстъпва на 98% от популярната музика на планетата; Флойд просто не вървят ,като се съберем да завъртим един белот! Музиката е предимно за удоволствие и чалгата се вписва прекрасно в тази роля.
А тва да делите народонаселението на метъли и чалгари е същото като да питаш всеки: "От Левски или от ЦСКА си?" Нито едното, нито другото - има и екстравагантни типове между нас.
Оставете хората да слушат каквото им е по вкуса! Нормално е да не харесваш всякаква музика, обаче да бучиш колко са прости всички чалгари е глупаво. Не харесвам Моцарт, обаче не правя генерални изводи за хората, които го слушат. Че фолку е повърхностна музика - съгласен съм, обаче в това отношение с нищо не отстъпва на 98% от популярната музика на планетата; Флойд просто не вървят ,като се съберем да завъртим един белот! Музиката е предимно за удоволствие и чалгата се вписва прекрасно в тази роля.
А тва да делите народонаселението на метъли и чалгари е същото като да питаш всеки: "От Левски или от ЦСКА си?" Нито едното, нито другото - има и екстравагантни типове между нас.
- Ангелка
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
За белот може и да не вървят,ама за всичко друго ставатpink floyd написа:Хейтъри!
Like living dead, we'll never die...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Всеки си има предпочитания, но на мен чалгата ми е мегапървобитна, с тия текстове и тия движения, които ги наричат "танци" 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
да - ти с чалгари ли си мислеше че се събирам?! ахахаха! то само и тва оставашеее!bggashnik написа:тоест се събираш само с метълиMaster_of_Sin написа:p_e_t_i_a написа:като отидете на купон какво слушате?![]()
![]()
![]()
Метъл, разбира се!![]()
![]()
Последно промяна от Master_of_Sin на 12 Авг 2009, 12:38, променено общо 1 път.
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Нека всеки от нас си пусне някоя любима песен независимо от стила и и да дотстигнем групово нирваната.
Убедена съм, че след нещо такова на никого няма да му се навлиза в спорове, просто ще си е доволен и зареден положително.
Енд уърлд пийс фор ол. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628

- xRainx
- Стенограф
неее, WAAAAAAAAAAAR!
обаче отивам да спя, тъй че вие ще си я водите

обаче отивам да спя, тъй че вие ще си я водите
The storm is coming...

- allshallperish
- Легендарен флуудър
Ти да не си хипи, беCatherine написа:Нека всеки от нас си пусне някоя любима песен независимо от стила и и да дотстигнем групово нирваната.Убедена съм, че след нещо такова на никого няма да му се навлиза в спорове, просто ще си е доволен и зареден положително.
Енд уърлд пийс фор ол.