Scarface написа:Ами роден съм в Сеговия, това е едно малко градче в Испания с около 55 000 души население. Намира се много близо до Мадрид, където се преместих с родителите ми няколко години по-късно. В Сеговия се провежда всяка година един тенис турнир от серията Чалинджър, та като по-малък съм гледал много тенесисти, някои от които станаха световно известни, като Агаси, Борис Бекер и Горан Иванишевич.
Когато се преместих в Мадрид, започнах да тренирам футбол в детско-юношеската школа на Реал Мадрид. Имал съм честта да тренирам с големите звезди на клуба като Роналдо, Зидан, Раул и други, но тренирах предимно с юношите на моята възраст. Играл съм и в няколко мача на дублиращия отбор. Преди 4 години обаче претърпях много тежка контузия, която просто ме изкара от професионалния футбол. Сега пак си играя за кеф, но много внимавам да не се обади същата контузия. В знак на благодарност към усилията, които хвърлих като юноша на Реал Мадрид, сега президентът на клуба Флорентино Перес ме праща на свои разноски на курс за треньори в Берлин, който се надявам да завърша в близкото бъдеще. Кой знае, може скоро да се завърна като треньор и да поема Локомотив Пловдив. Това е на кратко моята история
Хахахахахахаха браво,Мариоооооооо
Да ме вземеш за помощник в Локото,за да може и двамата да го съсипем тоя отбор
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
figure_skate_girl написа:Не знаех,че имам честа да говоря с такива известни личности!Сърдечен поздрав за вас двамата и за професионализма ви!
НЕ МОГА ВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Не е важна бройката - за получаване на "плочки" истината е в тежестите и многото упражнения. Коремните преси с тежести са добро начало, но за як корем трябват и доста други упражнения.
Последно промяна от dimexer на 12 Авг 2009, 11:51, променено общо 1 път.
Търговецът на кристал написа:Иначе - темата е убиец, изчетох я с особен интерес. Как се правят 11 страници за 2 дни? То даже кокошата тема май имаше по-скромен успех.
Това нищо не е, темата "Чалгари ли сте?" за два дни направи 26 страници and counting
Търговецът на кристал написа:Иначе - темата е убиец, изчетох я с особен интерес. Как се правят 11 страници за 2 дни? То даже кокошата тема май имаше по-скромен успех.
Това нищо не е, темата "Чалгари ли сте?" за два дни направи 26 страници and counting
А, не, не - това май е в КСК, а там умишлено не влизам. Пък и такава тема 'ич и няма да отворя, да си имаме уважението.
За домашна - да прочетеш "кокошата", да видиш как се навъртат (почти) смислени страници за нула време. Или ти май каза, че си я чел?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Каква е тая "кокоша" тема? Дай линк някакъв, ако може
А темата за коремните преси също беше в КСК (веднага да се оправдая, че там влизам само заради темата за специалността ми ), ама я метнаха тука. Предполагам, че повечето мнения са се натрупали докато е била още там
Brizeida написа:Много ме радва как всички правите общ забавен... сценарий
Вече съм достатъчно енергизирана, за да се кача на своя велоергуметър.
Да сте здрави!