Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

а да ...както казах вече за съчетанието съм съгласна с теб...направо мога да се :pukeright: :lol:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

everyday_ написа:а като стана въпрос за външни дами/кавалери при вас как стоят нещата? при нас допреди 2 годии беше съвсем свободен достъпа...от миналата година наложиха вето - 5 външни на клас...а ние в нашия клас сме 22 момичета на 5 момчета и беше интересно при съчетаването на двойките :evil:
При нас няма никакъв проблем няма и ограничения.От випуска ще има хора,които ще си водят гаджета извън училище,но са единици.В нашия клас няма такива.А и не мисля че е усместно-това е бал за класа,и да си взема приятеля,и на кого по напред да обръщам внимание.Ако той се има с хора от класа по може.Ама ако не си е леко кофти.Но всеки сам си преценява де.Аз лично на този ден искам да съм си с класа в хотела,а преди това приятелят ми да дойде и да ме изпрати до там.
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

МОже би на втората бална вечер (които имат) няма проблем да си идват и гаджетата. Аз нямам за момента нито гадже,нито кавалер:) Да виидм до 24 май какво ще стане ... :crybaby:
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

ами ние се разбрахме още септември...теглихме кой ще има право на външен и всичко друго се разбра и в края на ноември бяха вече ясни всички двойки :roll:
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

everyday_ написа:ами ние се разбрахме още септември...теглихме кой ще има право на външен и всичко друго се разбра и в края на ноември бяха вече ясни всички двойки :roll:
Амиии...блазе ви :lol:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

ми то нетърпение, ентусиазъм, емоция...живо чудо...как няма да се разпределим...една групичка бяхме вдигнали целия випуск във въздуха заради това...а сега като се замисля защо толкова бързахме? :roll:
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Нормално е да се бърза.Аз съм на същия хал,исках всичко веднага да стана.Ама сега вече разбирам че неближи и ми става кофти...Но няма как.
А това за разпеределянето е добра идея,ама в нашия клас на никой не му е до това.То и момчето дето ме покани ми каза че искал да минат всички олимпиади и глупости с които се занимаваше,че иначе до нищо друго не му е било...
А тази ситуация с повечето момичета е леко кофти...То и ние сме повече ама с 4 само и някое момче ще е с две :lol: Но моя не си го давам :twisted:
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

И при нас във Военния клуб са забранени външни хора, иначе после в дискотеката може. :) Аз нямам да имам кавалер в ресторанта, защото всички свестни момчета са заети, а аз друг не ща. Иначе за после съм се уредила. :wink:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

И тук е момента да кажа, че бавно, но сигурно се сдухвам ;) :banghead:
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

ами ние затова мое би подсъзнзателно брзахме още в началото на годината, още докато не бяха започнали с изпитвания, а и някои от нас със сериозното учене...тогава на всички им беше ей така...
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

everyday_ написа:ами ние затова мое би подсъзнзателно брзахме още в началото на годината, още докато не бяха започнали с изпитвания, а и някои от нас със сериозното учене...тогава на всички им беше ей така...
може да си наема мъж хахахаха от ония,с униформите,които ходят по женски партита хахахахаха
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

мухахаха ще избиеш рибата...а в подобна двойка ако ти си и с bodyart ще бъдете култиови...в историята на училището и града ще ви пишат :lol:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

да! а може и да получа предложение за снимки в Плейбой :) михихихи
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

абе с две думи - има перспектива :D :wink:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Дано не се стига до такава крайна мярка :sign11: Е сега, ваканцията беше време з алов на мъже,ама пуста болест! :cussing: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”