Изкулючително мога да ви кажа, че на нас хич не ни е лесно. Вие да не би да искате да имате същите дрехи като някой друг?! Всичко е толкова еднакво, а ако решиш малко да експериментираш може да се окаже грешка и да те изкарат *****. Знаете ли колко обикалям и всички кройки са някви ужасни. Не можеш да си вземеш по-спортно сако, защото ситуацията изисква да си официален. Не можеш да застанеш до момиче с банели и да си облечен с дънки!
Не мисля, че е хубаво да си като всички. А честно казано те и не се шият по-различни костюми! А аз особено както съм 1,75 и съм слабичак... то не можеш да мериш. В агресия имат огромен избор на цветове, но там размерите им са гигантски, а аз не искам да си вземам костюм, който няма да ми седи... Не знам какво да правя. На драго и радо ми седят толкова добре, но имат само 3 шарки досега .... КОШМАР!!!
Разберете, че е далеч по-хубаво да си уникален и да изразиш собствения си стил на мах!
everyday_ написа:понякога даже ми изглеждат много еднавки така всички с еднакви по кройка костюми, а не нещо по-разкършено, което се среща при нас...и все пак хубавите костюми се набиват на очи и изпъква сред тълпата
И кои са те? Тези които стоят добре или тези, които са интересни?
П.П. Аз съм далеч по-претенциозен от майка ми и приятелките ми

... Нал все пак аз ще го нося, а не те! Майка ми обаче задължителон ще я взема, защото разбира от качеството на дрехите... Това никой не може да ми помогне за него