Приети - Право

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно
Курс: първи

Re: Приети - Право

Мнение от mihaela_a »

Откъде се взема последно книжката?Отдел "Студенти" на ЮФ или ...? Защо не обясняват като хората :? :x :)
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

mihaela_a написа:На мен лелката ми каза на церемония на 1 октомври :) :lol:
Тя само дето не ти е казала, че ректорът ще ти я връчи. :)
От "Отдел студенти" се вземат в началото на годината и да...опашките са адските.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие

Мнение от mihaela_a »

Доста заядлива си беше :lol: Като се настанявам на общежитие примерно ако ме приемат към 20,мога ли да мина да я взема?Или чак към 1-ви?
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Аватар
frostwolf
В началото бе словото
Специалност: Право - редовно

Мнение от frostwolf »

На мен ми казаха след 15ти септември
Изображение
Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Мнение от Batbayan »

На мен ми казаха, пък, че ще ги дават след 2-ри, защото 1-ви бил неработен ден за канцеларията.Абе сбъркана работа.Добре ще е наистина да можем да си вземем книжките по-рано, защото ще си извадим карти за градския транспорт.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

mihaela_a написа:Доста заядлива си беше :lol: Като се настанявам на общежитие примерно ако ме приемат към 20,мога ли да мина да я взема?Или чак към 1-ви?
Като имаш работа в София, мини и провери, щото после е изнервящо. Аз миналата година си я взех 3 дена по-рано и пак чаках на опашка.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Batbayan написа:На мен ми казаха, пък, че ще ги дават след 2-ри, защото 1-ви бил неработен ден за канцеларията.Абе сбъркана работа.Добре ще е наистина да можем да си вземем книжките по-рано, защото ще си извадим карти за градския транспорт.
Аз заради картата за градския си взех и книжката по-рано, голям келепир са тези намаления. :mrgreen:
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие

Мнение от mihaela_a »

babangida написа:
Batbayan написа:На мен ми казаха, пък, че ще ги дават след 2-ри, защото 1-ви бил неработен ден за канцеларията.Абе сбъркана работа.Добре ще е наистина да можем да си вземем книжките по-рано, защото ще си извадим карти за градския транспорт.
Аз заради картата за градския си взех и книжката по-рано, голям келепир са тези намаления. :mrgreen:
А тази карта веднага ли ти я правят или...?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

mihaela_a написа:
babangida написа:
Мисля, че да.
Facebook
Изображение
ELIN
В началото бе словото
Специалност: кандидатстудент

Мнение от ELIN »

моля ви има ли момчета от второ класиране
които са ходили да се запишат задочно право
хора ще падне ли бала за трето или въобще да
не чакаме и да са записваме.
моля ви пишете
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от WickedWitch »

^^ Зависи каква е ; ) Моята е електронна от близо година насам и за нея се подаваше някаква декларация и съответно ми искаха бележника еднократно. Чаках няколко дни и след това беше готова. Когато си взема книжката, ще си изкарам нова електронна карта, на която вместо "Ученик" ще пише "Студент" или нещо подобно. При тези карти, когато си я зареждаш за следващ месец например, не ти трябват никакви други документи след това, докато при тези хартиените - ламинираните - ще са ви нужни.
Иначе ламинираните веднага ги изкарват, да, но тях ще ги има още малко. От другата година електронните ще са задължителни, доколкото знам ; )

ELIN!!! Никой от нас не може да ти кажа ще паднат ли баловете, няма ли. Не сме медиуми, за да знаем какви избори правят останалите кандидат-студенти. Дано те приемат това, което желаеш, но вече е досадно едно и също нещо да питаш за хиляден път.
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

mihaela_a написа:
babangida написа:
На мен ми я направиха веднага, струва 2 лв и след това вече ходиш само да си я зареждаш, даже ми каза да не си нося и студентската книжка вече. Ама за 17 лв си обикаляш, където и с каквото искаш из София.
Аватар
KsGCo
От дъжд на вятър

Мнение от KsGCo »

а да обикаляш... само като ми направят метрото, тогава може да си взема карта

иначе, колега баба Гида, взимаш си едно TDI и ако не го настъпваш повечко, за 17лв си обикаляш из София в удобните подгряни Recaro седалки, на климатрониче, на готина музичка и p_e_t_i_a е твоя, щото няма да може да устои на червените буквички отзад и мъркащите 131 дизелови кончета под капака
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Бе да ти кажа, едва ли ще ми е кеф да карам кола в София през деня, виж през нощта ще да е много яко.
Аватар
KsGCo
От дъжд на вятър

Мнение от KsGCo »

а ти да не мислиш, че ще ти е кеф да се возиш през деня в градския транспорт в София :D
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”