Не се заяждам, но просто мен ме дразни да изразходвам енергия в затворено пространство, дали ще е тичане на пътека или велоергометър, или фитнес, или боксова круша.
Кеф си ми е да усещам цепенето на въздуха отвън.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
и аз не се заяждам просто отбелязвам опция,на въздух също е мн хубаво да се спортуваO|OeHukc написа:Каране на колело, също е за предпочитане, но навън!![]()
Не се заяждам, но просто мен ме дразни да изразходвам енергия в затворено пространство, дали ще е тичане на пътека или велоергометър, или фитнес, или боксова круша.
Кеф си ми е да усещам цепенето на въздуха отвън.
А освен това е и продуцент!Scarface написа:Здравей, figure_skate_firl!
И аз съм спортист. Роден съм в Испания и 8 години тренирах футбол в детско-юношеската школа на Реал Мадрид. На подготвителните ни лагери в чужбина винаги бях в една стая в хотела със Зинедин Зидан. С Роналдо и Фернандо Йеро пък ходихме заедно да караме колелета.
То хубаво, ама обясни ми какво правило може да се формулира, за да се избегнат точно подобни теми?Catherine написа: Иначе май трябва да се провежда обучение за новодошли форумци. Щото правилата никой не ги чете.
Е, то тва е всеизвестно...въпросът е в тва, че малко хора знаят за дълбокото ми спортно миналоники написа:А освен това е и продуцент!Scarface написа:Здравей, figure_skate_firl!
И аз съм спортист. Роден съм в Испания и 8 години тренирах футбол в детско-юношеската школа на Реал Мадрид. На подготвителните ни лагери в чужбина винаги бях в една стая в хотела със Зинедин Зидан. С Роналдо и Фернандо Йеро пък ходихме заедно да караме колелета.
Я, разказвай!!Интересно ми е...!Scarface написа:Е, то тва е всеизвестно...въпросът е в тва, че малко хора знаят за дълбокото ми спортно миналоники написа:А освен това е и продуцент!Scarface написа:Здравей, figure_skate_firl!
Здравейте и от мен!Scarface написа:Ами роден съм в Сеговия, това е едно малко градче в Испания с около 55 000 души население. Намира се много близо до Мадрид, където се преместих с родителите ми няколко години по-късно. В Сеговия се провежда всяка година един тенис турнир от серията Чалинджър, та като по-малък съм гледал много тенесисти, някои от които станаха световно известни, като Агаси, Борис Бекер и Горан Иванишевич.
Когато се преместих в Мадрид, започнах да тренирам футбол в детско-юношеската школа на Реал Мадрид. Имал съм честта да тренирам с големите звезди на клуба като Роналдо, Зидан, Раул и други, но тренирах предимно с юношите на моята възраст. Играл съм и в няколко мача на дублиращия отбор. Преди 4 години обаче претърпях много тежка контузия, която просто ме изкара от професионалния футбол. Сега пак си играя за кеф, но много внимавам да не се обади същата контузия. В знак на благодарност към усилията, които хвърлих като юноша на Реал Мадрид, сега президентът на клуба Флорентино Перес ме праща на свои разноски на курс за треньори в Берлин, който се надявам да завърша в близкото бъдеще. Кой знае, може скоро да се завърна като треньор и да поема Локомотив Пловдив. Това е на кратко моята история![]()
![]()