Чалгари ли сте?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
BLUSH
Постоянно присъствие

Re: Чалгари ли сте?

Мнение от BLUSH »

ники написа:Начин на живот?!

Все пак аз не съм си сложил фланелка на Преслава, докато половината от вас ходят с такива на... слейър примерно.
Добро попадение :)

football_fenka не се впрягай толкова :) Те и да ни бъзикат и да не го правят нас това не може да ни засегне..в противен случай са прави и ние сме докачливи,защото намираме за истина нещата,които казват

Master_of_sun..това за поличките беше тъпо..аз не познавам такива хора..следоватлено не всички ги носят..
Последно промяна от BLUSH на 11 Авг 2009, 22:26, променено общо 1 път.
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Scorpion написа:Има достатъчно хора (включително и в този форум), които опровергават негативните абсолютизации относно почитателите на поп-фолка.
има я - Батко :cyclops:
la douleur exquise
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

не всички ,които слушат чалга са малообразовани
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Master_of_sin

Миличка, за да носиш къса пола трябва да имаш какво да покажеш, а не да бягат хората като дявол от тамян.Ако нямаш какво да показваш, ако ще и Милко Калайджиев да ти вуйчо, нема стане :lol:
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Master_of_Sin написа:Логично е - не ходите с тениска на преслава просто щото преслава нема такива тениски..затав пък ходите с златни мини полички и роклички с перца по тях.
Slayer не може да се сравняват с преси - затва имат и тениски, щото са 100000000000 пъти по -велики от нея, бе умник!
:wink:
1. Разбира се, че има тениски с Преслава.
2. Поради факта, че съм момче, избягвам късите полички - хората си мислят, че изглеждам странно в тях.
3. Момиче в къса пола е нещо хубаво. Черна тениска с метъл, просто ми, ако те обидя, но по-скоро не е ;)
4. Ако величието на някоя личност е критерия за това, дали ще го носиш, под формата ан дреха, защо не щамповаш върху фланелката си да кажем Айнщайн?
Аватар
pavlik
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от pavlik »

Голяма част от хората-"античалга" са комплексирани идиоти,не могат да се забавляват,за тях танците са онова нещо наречено-"пого",толкова са се ограничили емоционално,че са забравили какво всъщност е музиката!Средство за разпускане,което не трябва да се използва от всякакви злобари и олигофрени за разделение между хората!!!
Но пък сега е модерно да си "античалга" ,спокойно ще се оправите някой ден :pukeleft:
Журналистика 1 курс
Танцуй,
Двигайся смело!
Рискуй,
Слушайся тело!
Беги,
Не расслабляйся!
Люби,
Ритму отдайся!
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

football_fenka написа:Хора, недейте се изкарвайте на по - високо ниво в еволюцията от нас... Хвалите се, че не слушата чалга (Честито! Според всеобщото разбиране на карате Голф двойка, не ядете шопска салата, не пиете ракия и сте високо интелигентни), но можете ли тогава да я критикувате толкова яростно... Дайтие малко реалистично да си поговорим - не може над 60% от населението да ни изкарвате идиоти... Отдавна съм свикнала да не се обиждам на тези нападки, защото не смятам, че сте обективни. Спирам да сея "високоинтелигентни" мисли и си пускам Лепа Брена в комбинация с Глория... Пък вие слушайте каквото искате, но бъдете малко по - толерантни и малко по - реалистично гледайте на нещата. :wink:
Няма какво да добавя.
p_e_t_i_a написа:Чалгата е подходяща за купони,лошо е когато се превърне в начин на жиовт
Всмисъл :roll:
Иначе освен за купони става за целия ден. Особено слушаш и четеш статии, списания с последните клюкини около певиците и подвизите им. Забавно е.
Или пък кой отказал да напише някой текст за някоя, та го дал на друга... или защо клипа на определена се забавил със седмица, два дни и пет часа от обявената премиера...

Интересните нещица от кухнята не са за изтърване.

А купоните... Е, те са след полунощ 8)
Изображение
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

БЕТОН,ти чалгар ли си
Kulovcho

Мнение от Kulovcho »

ники написа:защо не щамповаш върху фланелката си да кажем Айнщайн?
На автогарата, като се връщах към Варна, видях един такъв. Тениската му беше на черен фон с известната снимка, на която се плези (черно-бяла) и езикът му беше оцветен в розово. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Абе не разбрахте ли, че като си чешете топките, не поумнявате?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
football_fenka
В началото бе словото
Специалност: Славянски филологии

Мнение от football_fenka »

Айде личен пример да ти дам - намам къса пола, нямам дори къси панталонки, които са супер модерни... И да си призная честно - имам фанелка, на която пише ACDC :cyclopsani: (сега чалгарите ще ме изгорят на клада :) ) Не отричам, че групите, за които говориш, имат много повче почитатели в свитовен мащаб, но слушал ли си дори идна песен на Преслава, за да говориш така?

Иначе не се впрягам. Опитвам се да си изложа доводите, но някой хора като ги жегнеш малко и почват да говорят пълни глупости и да ни слагат под общ знаменател, задето слушам определен вид музика. Дай тогава всички хаусъри да са наркомани, всички метъли да не се къпят... Смешно е просто.
Аватар
pavlik
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от pavlik »

Искам да кажа още нещо-имам много познати мета(ъ)ли и повечето са супер пичове,тези свестните никога не са казали нещо лошо за някакъв друг вид музика,всички други,които обиждат хората само за това че слушат чалга и всякакви други музики са ТЪПАНАРИ,както виждам има и такива в тоя форум(и от двата типа) :salute:
Журналистика 1 курс
Танцуй,
Двигайся смело!
Рискуй,
Слушайся тело!
Беги,
Не расслабляйся!
Люби,
Ритму отдайся!
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

сигурна съм-в този форум всички сме чалгари
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

fak написа:
Scorpion написа:Има достатъчно хора (включително и в този форум), които опровергават негативните абсолютизации относно почитателите на поп-фолка.
има я - Батко :cyclops:
я елате, пиленца, при батко...
p_e_t_i_a написа:БЕТОН,ти чалгар ли си
:roll:
метъл съм

естествено, че съм фолк маниак. Сега ли разбра?
Изображение
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология

Мнение от Master_of_Sin »

BLUSH написа:Master_of_sun..това за поличките беше тъпо..аз не познавам такива хора..следоватлено не всички ги носят..
Не познаваш ли ...ми ето запозанй се с една от "любимите" ми съученички!

Изображение

:JC-hysterical: :JC-hysterical: Супер яка тупалка е ДА ЗНАЕШ! :lol: :lol: :lol:
Дано се харесате - може да ви запозная даже ако я открия - много ще ти се зарадва, сигурна съм!

PS. И другия път внимавай като казваш че не си виждал/а чалгарки и курвета с ЗЛАТНИ, оскъдни и кичозни роклички!
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”