Да не си учила в хуманитарна гимназия с профил "Философия"?p_e_t_i_a написа:и откъде знаеш какви са знанаията ми по този предмет?това,което аз съм чела на 16 ти не си го и чувал още
P.S. Ницше в подписа
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Да не си учила в хуманитарна гимназия с профил "Философия"?p_e_t_i_a написа:и откъде знаеш какви са знанаията ми по този предмет?това,което аз съм чела на 16 ти не си го и чувал още
да не я бъркаш с менScorpion написа:Да не си учила в хуманитарна гимназия с профил "Философия"?p_e_t_i_a написа:и откъде знаеш какви са знанаията ми по този предмет?това,което аз съм чела на 16 ти не си го и чувал още
P.S. Ницше в подписа
NopeAnna-Molly написа:да не я бъркаш с менScorpion написа:Да не си учила в хуманитарна гимназия с профил "Философия"?p_e_t_i_a написа:и откъде знаеш какви са знанаията ми по този предмет?това,което аз съм чела на 16 ти не си го и чувал още
P.S. Ницше в подписа![]()
![]()
Аааха.p_e_t_i_a написа:не,учила съм в математическа паралелака
Пич, пази си въпросите за размислитеO|OeHukc написа:Петя
Кажи кои са тези възвишени четива, които си чела на 16?![]()
Аз дотогава бях прочел само "Световна футболна история" от Румен Пайташев. Но много се гордеех, откарвах я и в училище, да се пъча с нея.

Критика на чистия разум е по-хубаваp_e_t_i_a написа:Аристотел- За душата и Критика на практическия разум на Кант
Почнахте да си ги мерите вече, а?Anna-Molly написа:Критика на чистия разум е по-хубаваp_e_t_i_a написа:Аристотел- За душата и Критика на практическия разум на Кант
тцъ.Scorpion написа:Почнахте да си ги мерите вече, а?Anna-Molly написа:Критика на чистия разум е по-хубаваp_e_t_i_a написа:Аристотел- За душата и Критика на практическия разум на Кант