Прехвърляне в СУ от друг ВУЗ
Модератор: sientelo
-
Avi
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Прехвърляне в СУ от друг ВУЗ
Мерси,дано да е така! 
- Rebel
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Здравейте! Не видях някъде из "Правилниците" да пише, затова реших да отправя запитване тук. При прехвърляне от друг ВУЗ има ли значение дали съм редовно или задочно обучение?Т.е. Ако съм задочно , мога ли да се прехвърля от друг ВУЗ в СУ(става дума за прехвърляне от ВТУ)? Или има някакви ограничения? Благодаря на всички отзовали се!

"Don't just talk about it, but be about it."
- DepartedSun
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Имам въпрос към вас : тази година държах кандидатстудентски изпит в СУ, но се записах в друг университет. Ако реша догодина да се преместя в СУ трябва ли отново да държа изпит или не е необходимо?
„Бръчките трябва да обозначават само тези места, където преди е имало усмивки.“
ЗДравейте знаете ли дали е възможно наистина прехвърляне от унсс към стопански факултет? Има 4 различни дисциплини това означава ли че се започва от 1ви курс.
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Мисля, че трвба да държиш отново изпит, но не съм сигурен.DepartedSun написа:Имам въпрос към вас : тази година държах кандидатстудентски изпит в СУ, но се записах в друг университет. Ако реша догодина да се преместя в СУ трябва ли отново да държа изпит или не е необходимо?
Компютърни науки 1 курс
Определено трябва пак да държиш кандидатстудентските изпити за тази специалност. Нали всяка година новите кандидатстуденти са все по-интелигентни, информирани и учени... Така е от 121 години вече.... 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
А преподавателите стават по-тъпи.Joker написа:всяка година новите кандидатстуденти са все по-интелигентни, информирани и учени... Така е от 121 години вече....
Не е нормално да си прочитам моите идеи от курсов проект преди година и половина в учебника по "Информационни технологии", задължителна подготовка за 8 клас на издателство "Изкуства", излезнал скоро.
Майка ми си взима учебника, разработва си урок и ми съобщава, че нещо й се сторило познато. Поглеждам и
Плагиати пропаднали.
А аз ако им ползвам шибаните учебници цитирам, нали.
То хубаво, ама как да си взема хонорара

-
znahar
- В началото бе словото
- Специалност: prawo
- Курс: втори
В монта уча с в частне ВУЗ право и желая да се пръхвля в СУ същатат специалност. Разбрах, че от държавен е възможно, но трудно, а как стоят нещата спрямо частните ВУЗове.Прочетох в сайта правилата за преместване, но не видях минималния успех, който трябва да имам, за да се прехвърля в специалност право.Възпосът ми е има ли такъв критерий и колко е ако има. Благодаря предварителнио за отговора. 
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Оф, аман от провали, като теб.
Дано не те пуснат.
Дано не те пуснат.
The names of the future are stamping of impatience.
-
znahar
- В началото бе словото
- Специалност: prawo
- Курс: втори
Zahariev написа:Оф, аман от провали, като теб.
Дано не те пуснат.
Първоо разбери каква е ситуацията и после пиши. Това, че уча в частен ВУЗ не значи, че съм провал изобщо не съм кандидатствала в друг ВУЗ защото съм на над 500 км. от София и на над 600 км. от Търново. Не си вади изводи предварително.
Здравейте.В момента съм студент първа година в ИУ-Варна специалност Туризъм, но искам да се преместя от следващата учебна година в СУ специалност Стопанско управление.Имам две запитвания до вас.
Трябва ли наново да държа кандидат-студентските изпити по математика и език?
Може ли да премина продължа своето обучение от 2-ри курс, а не да започвам отново от първи ?
Благодаря ви предварително.
П.С:Прочетох всички правилници за признаване на изпитите, които съм държал до сега и мисля че хорариумът ми покрива поне 90% от този в СУ.
Трябва ли наново да държа кандидат-студентските изпити по математика и език?
Може ли да премина продължа своето обучение от 2-ри курс, а не да започвам отново от първи ?
Благодаря ви предварително.
П.С:Прочетох всички правилници за признаване на изпитите, които съм държал до сега и мисля че хорариумът ми покрива поне 90% от този в СУ.
Най-добре да звъннеш на някой от тези телефони. Тук трудно ще ти бъде даден компетентен отговор, по-скоро само ще те объркат 
Аз така или иначе ще ходя в София скоро и за да получа информация във Стопанския факултет ли трябва да отида или някъде другаде ?