Второ класиранее !!!!!!!!!!!!!

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

sonka
В началото бе словото

Re: Второ класиранее !!!!!!!!!!!!!

Мнение от sonka »

verinka написа:някой има ли си напредстава дали археологията е добра специалност :)
Ти шегувкаш ли се? Сестра ми е трети курс, в момента е на разкопки и казва,че може да стои цяла гадина там - толкова било интересно.Първи курс завърши само с шестици от изпитите, имаше възможност да се премести право, но се отказа за сметка на археологията.
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

Jorkataa написа:Мацко сама си си виновна. Нито си се подготвила достатъчно, нито си отишла да си видиш грешките.
Не съм казала, че някой друг ми е виновен, осъзнавам, че вината си е ИЗЦЯЛО моя, не се сърдя на никого. Не съм от тези, на които проверяващите или темите са им виновни. На такива се изказвания се казва само едно - На слаб ученик - букварчето му пречи. А работата не отидох да си я видя, защото ми беше така криво, че не знаех как ще реагирам като я видя, страх ме беше да не се разплача там като малко дете.
Мнението ми беше провокирано от това на BLUSH, просто пак ме наведе на мисли за бъдещето и мечтите. . . И така, реших да си изкажа мъката тук.
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно
Курс: първи

Мнение от mihaela_a »

iliyana_blg написа:
Jorkataa написа:Мацко сама си си виновна. Нито си се подготвила достатъчно, нито си отишла да си видиш грешките.
Не съм казала, че някой друг ми е виновен, осъзнавам, че вината си е ИЗЦЯЛО моя, не се сърдя на никого. Не съм от тези, на които проверяващите или темите са им виновни. На такива се изказвания се казва само едно - На слаб ученик - букварчето му пречи. А работата не отидох да си я видя, защото ми беше така криво, че не знаех как ще реагирам като я видя, страх ме беше да не се разплача там като малко дете.
Мнението ми беше провокирано от това на BLUSH, просто пак ме наведе на мисли за бъдещето и мечтите. . . И така, реших да си изкажа мъката тук.
Мацка,няма да се отчайваш.Животът не свършва,а и ако силно го желаеш ще се прехвърлиш догодина.А и нищо чудно да ти хареса Балканистиката,не е лоша специалността.А за правото-ако ти е мечта,не се отказвай,нищо в този живот не се постига лесно. :flower:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
cvetencetototo
В началото бе словото
Специалност: PR задочно

Мнение от cvetencetototo »

Аз искам да попитам пак ли си остава срока за записване от 12 до 14 , въпреки че излезе по рано класирането :roll: :roll: :roll:
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Да
ELIN
В началото бе словото
Специалност: кандидатстудент

Мнение от ELIN »

колеги какво става с тези балове при правото тази година .дори и задочното не пада както други години и то не само в су а и в търново.дали на трето ще паднат или няма.
във факултета дали ще ми кажат дали има някакви шансове.
sonka
В началото бе словото

Мнение от sonka »

Току що видях бала за тюркология /щото аз съм там :wink: / и на второ класиране се е вдигнал! Това възможно ли е?
Jijafka
В началото бе словото
Специалност: @_@

Мнение от Jijafka »

Може би са объркали цифрата 18 с 19, случва се...А може и да е възможно да се вдигне, незнам :brilsmurf:
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Естествено, че не е възможно да се вдигне балът! :roll:
Компютърни науки 1 курс
cannavaro
В началото бе словото

Мнение от cannavaro »

morfei написа:Естествено, че не е възможно да се вдигне балът! :roll:
Възможно е да се вдигне :)

То практически не се вдига де, но минималният бал става по-висок. Да кажем квотата за дадена специалност е 10 човека, но на първо класиране са приели 15. Десетият е с бал 22 например, а петнадесетият с бал 20. На първо класиране минималният бал е 20, но последните 5 не се записват и така на второ класиране минималният бал става 22 :D

При филологиите този феномен се среща често, защото винаги приемат с по 1-2 човека отгоре на първо класиране. Ако последният по бал не се запише, за второ класиране плановият прием е изълнен, а минималният бал се вдига :)
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Не е вярно това, което казваш. Не може да са приели 15 човека в квота 10,а десетия и единайстия да са с различен бал! Оттук цялата ти теория отпада.
Компютърни науки 1 курс
cannavaro
В началото бе словото

Мнение от cannavaro »

morfei написа:Не е вярно това, което казваш. Не може да са приели 15 човека в квота 10,а десетия и единайстия да са с различен бал! Оттук цялата ти теория отпада.
Ходи виж на Химическия дали е така :D Приемат си няколко човека над бройката винаги, защото не всички се записват и в тая криза за студенти е недопустимо да се изпускат бройки. И приетите над бройката не са с еднакъв бал, гарантирам ти. Единствено за специалности като журналистика, право, скандинавистика и още няколко не си позволяват да приемат над бройката, защото там обикновено се записват 100% от приетите на първо класиране.
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

да се надявам ли да падне балът с 37 стотни или е много
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Имаш шанс
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

Благодаря за мнението
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”