Ти шегувкаш ли се? Сестра ми е трети курс, в момента е на разкопки и казва,че може да стои цяла гадина там - толкова било интересно.Първи курс завърши само с шестици от изпитите, имаше възможност да се премести право, но се отказа за сметка на археологията.verinka написа:някой има ли си напредстава дали археологията е добра специалност
Второ класиранее !!!!!!!!!!!!!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Второ класиранее !!!!!!!!!!!!!
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Не съм казала, че някой друг ми е виновен, осъзнавам, че вината си е ИЗЦЯЛО моя, не се сърдя на никого. Не съм от тези, на които проверяващите или темите са им виновни. На такива се изказвания се казва само едно - На слаб ученик - букварчето му пречи. А работата не отидох да си я видя, защото ми беше така криво, че не знаех как ще реагирам като я видя, страх ме беше да не се разплача там като малко дете.Jorkataa написа:Мацко сама си си виновна. Нито си се подготвила достатъчно, нито си отишла да си видиш грешките.
Мнението ми беше провокирано от това на BLUSH, просто пак ме наведе на мисли за бъдещето и мечтите. . . И така, реших да си изкажа мъката тук.
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Мацка,няма да се отчайваш.Животът не свършва,а и ако силно го желаеш ще се прехвърлиш догодина.А и нищо чудно да ти хареса Балканистиката,не е лоша специалността.А за правото-ако ти е мечта,не се отказвай,нищо в този живот не се постига лесно.iliyana_blg написа:Не съм казала, че някой друг ми е виновен, осъзнавам, че вината си е ИЗЦЯЛО моя, не се сърдя на никого. Не съм от тези, на които проверяващите или темите са им виновни. На такива се изказвания се казва само едно - На слаб ученик - букварчето му пречи. А работата не отидох да си я видя, защото ми беше така криво, че не знаех как ще реагирам като я видя, страх ме беше да не се разплача там като малко дете.Jorkataa написа:Мацко сама си си виновна. Нито си се подготвила достатъчно, нито си отишла да си видиш грешките.
Мнението ми беше провокирано от това на BLUSH, просто пак ме наведе на мисли за бъдещето и мечтите. . . И така, реших да си изкажа мъката тук.
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- cvetencetototo
- В началото бе словото
- Специалност: PR задочно
Аз искам да попитам пак ли си остава срока за записване от 12 до 14 , въпреки че излезе по рано класирането

-
ELIN
- В началото бе словото
- Специалност: кандидатстудент
колеги какво става с тези балове при правото тази година .дори и задочното не пада както други години и то не само в су а и в търново.дали на трето ще паднат или няма.
във факултета дали ще ми кажат дали има някакви шансове.
във факултета дали ще ми кажат дали има някакви шансове.
Току що видях бала за тюркология /щото аз съм там
/ и на второ класиране се е вдигнал! Това възможно ли е?
-
Jijafka
- В началото бе словото
- Специалност: @_@
Може би са объркали цифрата 18 с 19, случва се...А може и да е възможно да се вдигне, незнам
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Естествено, че не е възможно да се вдигне балът! 
Компютърни науки 1 курс
Възможно е да се вдигнеmorfei написа:Естествено, че не е възможно да се вдигне балът!
То практически не се вдига де, но минималният бал става по-висок. Да кажем квотата за дадена специалност е 10 човека, но на първо класиране са приели 15. Десетият е с бал 22 например, а петнадесетият с бал 20. На първо класиране минималният бал е 20, но последните 5 не се записват и така на второ класиране минималният бал става 22
При филологиите този феномен се среща често, защото винаги приемат с по 1-2 човека отгоре на първо класиране. Ако последният по бал не се запише, за второ класиране плановият прием е изълнен, а минималният бал се вдига
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Не е вярно това, което казваш. Не може да са приели 15 човека в квота 10,а десетия и единайстия да са с различен бал! Оттук цялата ти теория отпада.
Компютърни науки 1 курс
Ходи виж на Химическия дали е такаmorfei написа:Не е вярно това, което казваш. Не може да са приели 15 човека в квота 10,а десетия и единайстия да са с различен бал! Оттук цялата ти теория отпада.
да се надявам ли да падне балът с 37 стотни или е много
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Имаш шанс
Благодаря за мнението
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!