Правото е МАГИСТЪРСКА програма така ,че пишеш магистър защото влизаш учиш 6 г. и излизаш директно МАГИСТЪР ,така че на мястото за попълване в книжката пишеш МАГИСТЪР.Надявам се да съм ти бил полезен.morfei написа:Не знам какъв се излиза, но трябва да отбележиш какъв влизаш. В твоя случай трябва да пишеш бакалавър.Lost_in_thought написа:Аз съм приет право и ме интересува,където ме питат за квалификационната степен бакалавар или магистър да пиша,защото нали право се излизаше директно с магистратура.
СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- ericsson
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Обратна връзка:
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Хах тоя код при регистрирането на нов акаунт е голям майтап успях да го разчета чак от 6-я път
.
По темата: документите нужни за кандидатсването могат да бъдат намерени в ректората или във всеки факултет?
Защото ми звучи сякаш трябва да отида до ректората само за да си купя бланките? Или?
По темата: документите нужни за кандидатсването могат да бъдат намерени в ректората или във всеки факултет?
Защото ми звучи сякаш трябва да отида до ректората само за да си купя бланките? Или?
- ericsson
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Обратна връзка:
Да ти кажа честно ако ще се записваш /предполагам имаш в предвид документите за записване,щото тези за кандидатстване е малко рано ,за тях след една година пак/ в някой от по "екзотичните" факултети като Медицинския или Богословския вероятността да не продават документите е голяма,така ,че отскочи до ректората вземи си документите плати направо таксата и "отлитай" за съответния факултет.patlajan написа:Хах тоя код при регистрирането на нов акаунт е голям майтап успях да го разчета чак от 6-я път.
Do to others as you would have them do to you.
Мога ли да запиша коя да е специалност в Педагогическия факултет, въпреки че я няма в списъка ми с желания, при наличие на свободни места? Към кого да се обърна? Спешно е !
ти сам си отговаряш с твоя никne написа:Мога ли да запиша коя да е специалност в Педагогическия факултет, въпреки че я няма в списъка ми с желания, при наличие на свободни места? Към кого да се обърна? Спешно е !
След като се записах, ми дадоха само личната студентска карта ,без книжката , и ми казаха до 5 октомври. Нали това е всичко ? 
Да.
защо 5-ти, нали уж от 1-ви почваме
Ние не виждаме нещата такива, каквито са. Виждаме ги такива, каквито сме ние.
Казаха ми 5 на менmerili написа:Да.защо 5-ти, нали уж от 1-ви почваме
-
mi_re_l@
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Един въпрос за попълването на документите (по-точно - именника): Има поле "Какъв език ще изучава студента?", но в специалността, в която съм приета (софтуерно инженерство) няма предвиден избираем език (или поне аз не виждам като гледам учебния план). Може ли някой да ми каже задължително ли е да го попълвам? Или да питам на място?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Don't trust me. Trust yourself.
Аз като подавах документите, не писах нищо на това място и не ми направиха проблем. Но ти пак питай, там ще ти кажатmi_re_l@ написа:Един въпрос за попълването на документите (по-точно - именника): Има поле "Какъв език ще изучава студента?", но в специалността, в която съм приета (софтуерно инженерство) няма предвиден избираем език (или поне аз не виждам като гледам учебния план). Може ли някой да ми каже задължително ли е да го попълвам? Или да питам на място?
Благодаря предварително
Ние не виждаме нещата такива, каквито са. Виждаме ги такива, каквито сме ние.
-
deasly
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
имам въпрос - тъй като на 1во класиране си депозирах дипломата в един факултет (ГГФ), а на 2ро съм приет в друг (СтФ), кога мога да си взема дипломата обратно от първия факултет? днес може ли (11.08) или трябва да съвпада със сроковете за записване (12-14.08) 
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Мисля, че трябва да съвпада със сроковете, но не съм сигурен.deasly написа:имам въпрос - тъй като на 1во класиране си депозирах дипломата в един факултет (ГГФ), а на 2ро съм приет в друг (СтФ), кога мога да си взема дипломата обратно от първия факултет? днес може ли (11.08) или трябва да съвпада със сроковете за записване (12-14.08)
Компютърни науки 1 курс
а някой който са го приели на 1 класиране може ли да ми каже точно какви документи има в папката за записване,защото аз си взех моята предварително и мисля че някои липсват 
-
deasly
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
и днес успях да си я вземаmorfei написа: Мисля, че трябва да съвпада със сроковете, но не съм сигурен.
но нека някой от стопанския каже дали там има каса, или трябва през сградата на Софийския да мина да си платя семестриалната такса?
еdit: има каса, разбрах вече
Последно промяна от deasly на 11 Авг 2009, 15:43, променено общо 1 път.
- sheherezada
- В началото бе словото
Някой може ли да ми каже какви точно документи имам в папката, и в кои какво се попълва ... Също така искам да попитам къде трябва да си платя семестриалната такса, къде се подава заявление за общежитие? Ще съм ви много благодарна за помоща ....