Не са толкова леки, колкото си мислиш.allshallperish написа:Моите въпроси са леки:
1.Какво обичаш?
2.Какво мразиш?
3.Какво те дразни?
4.Какво те удовлетворява?
5.Какво преследваш?
6.А какво не можеш да догониш?
7.Пиеш ли кафе? Какво предпичиташ?
8.Кой е най- ранният ти детски спомен?
9.Имаш ли нещо колекционерско?
10.Работиш ли?
1. Обичам нещата, в които вярвам.
2. Не мразя.
3. Глупостта, нихилизмът, простотията, липсата на възпитание и сдържаност, самоотказването от мислене и свобода. Има и още нещо сигурно, но това ми хрумва засега.
4. Спокойствието и природата - действат ми много успокояващо. Също така ме удовлетворява пълноценно употребеното време и добре свършената работа.
5. Развитие и градация в личен план в доста аспекти.
6. Наистина доста неща още ми е рано да догоня и като желана реализация, и в по-личен план.
7. От доста време не съм пил кафе, но пък пия чай
8. Това е едно от най-трудните. Далеч не съм сигурен, но се сещам отведнъж за няколко неща - домашни ситуации, когато наистина като доста малък се разхождах из апартамента и драсках по стените с молив, или химикалка. Други са разходките с баба ми в Южния парк и Борисовата градина. Също така имам и спомен за ходене на море като много малък, което свързвам с качването на едно магаре на плажа и с разходка из станция в Китен. Бил съм и за няколко месеца в Трявна като много малък и имам блед спомен (не знам обаче със сигурност дали е бил оттам, но май не беше от София), че си бях харесал едно плетено сламено детско столче, което баба ми ми беше купила и се редувахме да носим. Смятам, че е горе-долу това.
9. Като малък събирах доста неща - играчки, монети, лепенки с футболисти, картинки от дъвки, фогиси, хописи - такива неща. Колекционерските ми увлечения обаче поизчезнаха с времето.
10. Не постоянно - работата ми е свързана с писане на статии. Също така следя излизащото от някои мои фаворити в областта, от които бих казал, че се уча (уча - не разбирай копиране на чужд стил, а обогатяване на познанията
Надявам се да съм бил горе-долу изчерпателен.