ВЪПРОСНИК??????????

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: ВЪПРОСНИК??????????

Мнение от svetlio.varna »

1. Как се казваш? Светослав
2. Откъде си? Варна
3. Кога си роден? (+ година) 21 януари 1990 г.
4. (Дай линк със снимка.) на аватара ми
5. Какво и къде (ще) учиш? Право в СУ.
6. Защо точно това? Имам навика да раздавам правосъдие, но все още нямам законното право.
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Батман.
8. А какъв стана? Спайдермен. :mrgreen:
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? Пркурор.
10. Работиш ли? Какво? В момента не, но иначе разнасяне на флаери, реклами, по едно време в една интернет зала, нищо сериозно...
11. Коя своя мечта не си реализирал? Да стана вълшебник :mrgreen:
12. Как смяташ да я изпълниш? Като прочета пак "Хари Потър" :lol: 9или в краен случай ще гледам филма).
13. Обичаш ли? Много.
14. Обичан ли си? Определено.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Да.
16. Каква е за теб идеалната връзка? Моята...
17. С какво се гордееш? С ината си... и със зелените си очи :mrgreen:
18. От какво се срамуваш? Безсрамник съм. :mrgreen:
19. На кого би искал да приличаш? Следвам втората божия заповед: "Не си прави кумири".
20. А на кого - не? На Азис.
21. Опиши себе си с една дума. Готин и малко надут. :mrgreen:
22. Опиши приятелите си с една дума. Най-добрите. :)
23. Какво те възхищава? Любовта.
24. Какво те отблъсква? Инертността и апатията.
25. В какво настроение си най-често? Весел и ентусиазиран.
26. Как смяташ, че те възприемат другите? Цитирам: "Вятър те вее на бял кон", "Злобар такъв", "Готин, какви са плановете ти за довечера?", "Мил, внимателен, абе ще бъдеш идеалният съпруг", "Леко отвеян".
27. А как искаш да те възприемат? По същия начин.
28. Какво е за теб сексът? Мое изобретение :mrgreen:
29. А светът? Интересно място.
30. Как виждаш света след 10 години? Още по-пекан. :mrgreen:
31. Къде би искал да живееш? В България, до морето.
32. Какво би искал да притежаваш? Малко повече пари, иначе в емоционален план нищо не ми липсва...
33. Опиши идеалния партньор. Моя.
34. Колко деца искаш да имаш? 11 за да си направя футболен отбор :) (тя обаче има някои възражение :mrgreen: ).
35. От какво искаш да умреш? Пф... мен така или иначе ще ме опушкат накрая, така че все тая какво искам... :triniti:
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? Че България е станала по-добро място за живеене.
37. А да направиш? Да помогна за по-горното.
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Въпрос 15.
39. Най-лошото? Не обръщам много-много внимание на лошите неща около мен.
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Личнен въпрос.
41. А най-подлото? Още по-личен.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Не.
46. Кое свое качество не понасяш? Понякога имам много голяма уста :lol:
47. Би ли убил човек, ако беше законно? Не.
48. Какво ще кажеш за България? Нищо няма да казвам, сам ще видиш какво ще направя за нея.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Да.
50. Какво би променил в света? Нищо, светът си е много хубав и разнообразен. Той приема всички, но не всички го приемат.
51. Любим цитат?
52. Любим исторически период? Защо? Средновековие. Та нали Паисий именно там е видял аргументите, че и ние сме достоен народ.
53. Любима личност? Защо? Бойко Борисов (без партийни нападки, моля, говорим за личност). Защо ли..? Ами защо Бойко Борисов няма часовник??? Защото той определя колко е часът... :mrgreen:
54. Любим сезон? Късна пролет и ранна есен.
55. Любим цвят? Жълт.
56. Любимо животно? Тигър.
57. Каква музика предпочиташ? Слушам ПОП, но правя изключение за Анелия и Линкин парк :mrgreen: Е на диско може и чалга...
58. Любим автор? Чехов, Роулинг, Хариет Бичър Стоун, Джон Кехоу.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? Като малък не обичах да чета, но после прочетох "Хари Потър" (не помня на колко съм бил) и оттогава почнах да чета, та затова и до днес ми е любима.
60. Любим филм? Много са. "Бандата на оушън".
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Елиша Кътбърт.
63. Любимо ядинье? Палачинки.
64. Пийнье? Само с компания. :drunken:
65. Имаш ли хоби? Какво? Музика.
66. Спортче, нещо? Пф... Волейбол, Баскетбол, последно Freestyle Martial Arts...От есента пак нещо ново :)
67. Имаш ли братя и/или сестри? Да.
68. Домашен любимец? Име? Преди имах костенурка, а преди това канарче. Приятелката ми настоява да си вземем хъски :)
69. Притежаваш ли пороци? Кои? Не пия, не пуша, не ходя по жени и... бах мааму, изтървах си цигарата в бирата кат скивах тая мацка...
70. Съжаляваш ли за нещо? Преди съжалявах за много неща, но после разбрах, че животът е такъв, какъвто сам си го направиш.
71. Разкайваш ли се за греховете си? Пфф... не го разбирам това, да направиш нещо умишлено и после да се извиняваш или разкайваш... Човек трябва да има принципи и да държи на тях.
72. В какво вярваш? В себе си и в щастието.
73. Какво искаш? Каквото и да искам, рано или късно ще го получа.
74. Твоето мото? "Око за две, зъб за чене."
75. Какъв е смисълът на живота? Да бъдеш щастлив.
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? И без тва в 2 посред нощ никой не пише във форума, та си нямах друга работа... :lol:

Добавено:

Bonus track 1: Любим форумец? Смърфа много ме кефи :brilsmurf: И Мулиган-чо... А Scorpion е безценен с някои съвети, иначе всички са готини... Специално ще спомена ентусиастите, които успяха да се промушат с Право в СУ като мене: mihaela_a, Татяна, rokfeler, ShadowsInBlue, mariq, storyteller, WickedWitch, надето, Ivo Penev, devil_wish, Cotillion, Lilian... Няма да пропусна и p_e_t_i_a с така продължително коментирания сутиен, както и leia_loves_cats, защото е много мила.
Bonus track 2: Най-противен форумец? Нямам.
Facebook
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Време беше за един едит

1. Как се казваш? - Силвия
2. Откъде си? - София. Но семейството ми е от Карлово.
3. Кога си роден? (+ година) - 23.11.'89
4. (Дай линк със снимка.) - http://aycu01.webshots.com/image/33440/ ... 133_rs.jpg
5. Какво и къде (ще) учиш? - Право, софийския
6. Защо точно това? – Защото вярвах, че искам това. При това наистина, наистина дълго време.
7. Какъв мечташе да станеш като малък? - Адвокат.
8. А какъв стана? – Все още нищо.
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? – Удовлетворена съм от себе си.
10. Работиш ли? Какво? – В момента не. Имам планове, но не и в близкото бъдеще.
11. Коя своя мечта не си реализирал? – Искам да живея в някой фентъзи свят. И в него да бъда секси мацка с червена коса и лилави очи. :Р
12. Как смяташ да я изпълниш? – Няма как. Затова е мечта, нереализируема е. Ако не беше така, щеше да е просто цел.
13. Обичаш ли? – Да, но все още не съм наближила дори капацитета си.
14. Обичан ли си? - За щастие, да.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) – Не. Защото от твърде скоро започнах отново да я желая. Не е имало достатъчно време да се появи шанс за такава.
16. Каква е за теб идеалната връзка? – Връзката, в която всеки дава точно това, от което другият се нуждае.
17. С какво се гордееш? – След като няколко напълно независими източника ме определиха като „горда” – явно с всичко. Или със себе си. Все тая.
18. От какво се срамуваш? - От тайните си.
19. На кого би искал да приличаш? – Доволна съм да бъда себе си.
20. А на кого - не? - На баща си. Обаче ние така или иначе сме пълни противоположности.
21. Опиши себе си с една дума. - Противоречие.
22. Опиши приятелите си с една дума. - Прекрасни.
23. Какво те възхищава? - Талантите у другите.
24. Какво те отблъсква? - Злобата и простотията.
25. В какво настроение си най-често? - Равностойно добро и лошо. Нито едното не е способно да вземе превес над другото, винаги са били по равно.
26. Как смяташ, че те възприемат другите? – Нямам представа. Май и не искам да разбирам.
27. А как искаш да те възприемат? - По-скоро бих искала да ми е все тая как ме възприемат.
28. Какво е за теб сексът? – Учудвам се как някои хора са способни да мислят за нещо различно по време на секс, освен за секс.
29. А светът? - Голямо и интересно нещо.
30. Как виждаш света след 10 години? - Страх ме е да си помисля.
31. Къде би искал да живееш? - В просторен дом с много прозорци и много светлина. С меки дивани и широки легла.
32. Какво би искал да притежаваш? – Качествени слушалки. От ония, диджейските. Дето са за по 500лв. С хубавия звук и минималната вреда върху слуха.
33. Опиши идеалния партньор. – Оп-паа, моя ли? Все още нямам точното описание. С времето, с всяка следваща връзка човек си добавя по нещо ново в „списъка”, в който отбелязва важните качества, които държи партньорът му да притежава. И които вярва, че са необходими, за да просъществува връзката им във времето. Моят списък до момента е твърде кратък.
34. Колко деца искаш да имаш? - 2, може би 3. След години един Господ знае какъв акъл ще ми дойде в главата.
35. От какво искаш да умреш? - От старост.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? - Много, много красиви места по света.
37. А да направиш? - Семейство.
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? – В момента животът е хубав. Това е достатъчно. Би могъл да бъде къде-къде по-лош.
39. Най-лошото? - Все още няма нещо, което да е било толкова безвъзвратно и непоправимо лошо.
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? – Много са. За това съм благодарна на близките си.
41. А най-подлото? - Едно предателство.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? - Преди мразех, но после разбрах, че сама се разрушавам. Не можеш да обичаш и да мразиш едновременно, трябва да е само едното, а за мен любовта винаги е била по-добрата алтернатива.
46. Кое свое качество не понасяш? – Аз съм мързел. И изглежда ставам особено раздразнителна, когато не получавам това, което искам.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? - Не.
48. Какво ще кажеш за България? - Май тази държава има лош късмет...
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? - Да.
50. Какво би променил в света? – Нищо. Светът е далеч по-просторен от мижавата ни планетка и за разлика от нея си съществува в доста прилична хармония.
51. Любим цитат? – Не мога да изведа конкретно един, защото съм колекционер на цитати.
52. Любим исторически период? Защо? - Ренесансът. Повече свобода, по-малко забрани. Смятам, че тогава човекът е бил най-истински.
53. Любима личност? Защо? - О, не знам...
54. Любим сезон? - Есента и зимата. Студено е, а аз съм зиморничава, но ги обожавам.
55. Любим цвят? - Небето с всичките му цветове.
56. Любимо животно? Коте :cat: Откакто се помня, вкъщи винаги е имало котка.
57. Каква музика предпочиташ? - Някога можех да кажа и си мислех, че това е хубаво. Сега не мога и знам, че е по-хубаво. Музиката е толкова... различна, обаятелна, чувствена, великолепна. Тя моето предпочитание за изкуство, моята есенция. Не мога да изброя всички стилове, защото не знам имената на половината. Но най-вече - музиката е чувство. Има ли чувство, значи ми харесва.
58. Любим автор? - Все още нямам.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? - О, не знам, наистина не знам.
60. Любим филм? - Не съм киноман.
61. Любим актьор, актриса, режисьор? - Само що се отнася до актьор - много си тача Джони Деп.
63. Любимо ядинье? - Мляко. И домати.
64. Пийнье? – Ми... пак мляко.
65. Имаш ли хоби? Какво? - Ами... Имам албум с всякакви снимки, картички и календарчета с котки. Имам няколко кутии, пълни със салфетки. Имам два рафта от етажерката, запълнени до такава степен с енциклопедии, че лавиците са се огънали и са станали на дъги. Имам и много музика. Много, много музика, която слушам и обожавам.
66. Спортче, нещо? – Октомври месец се записвам на тенис. Също така ще продължа с акробатичния рокендрол, обмислям съвременни танци и салса.
67. Имаш ли братя и/или сестри? - Две братчета, от втория брак на баща ми.
68. Домашен любимец? Име? – Две кокти. Ерос и Рамзес.
69. Притежаваш ли пороци? Кои? – Не се друсам. Но иначе смъртните грехове не са ми непознати.
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? - За това, че съм наранявала.
71. Разкайваш ли се за греховете си? - За горното - мда...
72. В какво вярваш? - Във всичко, в което мога. Вярата според мен е най-силното човешко оръжие. Тя е свободна, неограничена от науката и разумните, логични заключения.
73. Какво искаш? - Всичко. Винаги е било така.
74. Твоето мото? - Да кажем, че се старая да изживея живота си преди да умра.
75. Какъв е смисълът на живота? - Поне на простия човешки живот - в доброто. Иначе и познанието ми се струва като добър смисъл.
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? :oops: - Никак даже. Превръща се в доста интересно занимание.

Добавено:

Bonus track 1: Любим форумец? :wink:
Bonus track 2: Най-противен форумец? :twisted:

Би било кофти да изброявам любимите, защото все ще пропусна някого. Би било кофти и да изброявам противните, защото няма смисъл само да се дърлим по форумите.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
McLovin
В началото бе словото
Специалност: Информационни системи
Курс: кандидат-студент

Мнение от McLovin »

ВЪПРОСНИК:

1. Как се казваш? Петър
2. Откъде си? Дружба
3. Кога си роден? (+ година) 2месеца преди the big bang
4. (Дай линк със снимка.) ето
5. Какво и къде (ще) учиш? ФМИ спец. ИС
6. Защо точно това? защото ми харесва
7. Какъв мечташе да станеш като малък? пират
8. А какъв стана? май пират ... ама не в смисъла, който влагах като малък
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? успяващ човек
10. Работиш ли? Какво? не
11. Коя своя мечта не си реализирал? CBR 600RR Poison Green :D...
12. Как смяташ да я изпълниш? с доста бачкане
13. Обичаш ли? да
14. Обичан ли си? да, доста
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) освен като сериозна я определям и като различна
16. Каква е за теб идеалната връзка? не знам, никога не съм мислил върху това... явно е въпрос на вътрешно усещане
17. С какво се гордееш? с постиженията си, с човека, който ставам, с това, че имам амбицията да постигна много в този живот
18. От какво се срамуваш? от глупави грешки и непремислени постъпки
19. На кого би искал да приличаш? на себе си
20. А на кого - не? на масата прост народ
21. Опиши себе си с една дума. бегай бе
22. Опиши приятелите си с една дума. нямакакдастане
23. Какво те възхищава?
24. Какво те отблъсква? простотията
25. В какво настроение си най-често? весел
26. Как смяташ, че те възприемат другите? всеки разлчно
27. А как искаш да те възприемат? какъвто съм, без интриги
28. Какво е за теб сексът? много
29. А светът? готина работа
30. Как виждаш света след 10 години? 2етажна къща до София, дизайнерско изпълнение, басейнче, готина гледка, CL63AMG паркиран отпред, любяща, забавна, красива жена, интересна работа
31. Къде би искал да живееш? бих искал да пътувам
32. Какво би искал да притежаваш? властта да управлявам живота си
33. Опиши идеалния партньор. не мога, няма идеален, има такъв, който обичаш и такъв, който не е за теб
34. Колко деца искаш да имаш? 2
35. От какво искаш да умреш? бем ли го
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? доста неща, вкл. доган, серго, черепа и маджо наебани в затвора
37. А да направиш? доста неща
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? не ги степенувам
39. Най-лошото? Х
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? да ме събуди с целувка и да ми каже, че ме обича
41. А най-подлото? е... разбира се, че предателство
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? не
46. Кое свое качество не понасяш? вятърничав съм от време на време
47. Би ли убил човек, ако беше законно? да, не един, дори и да е незаконно
48. Какво ще кажеш за България? много хора трябва да бъдат затворени или изгорени или изгонени от страната ни, за да почне да просперира с нормални темпове
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? да
50. Какво би променил в света? мисленето на хората
51. Любим цитат?
52. Любим исторически период? Защо?
53. Любима личност? Защо?
54. Любим сезон? пролет и лято
55. Любим цвят?
56. Любимо животно?
57. Каква музика предпочиташ? tribal house, funky house, breaks, hip hop, от време на време и minimal и dnb. диско също слушам в момент на простотия
58. Любим автор?
59. Любима книга, разказ и стихотворение? "Изпитание" - Цончо Родев
60. Любим филм? мм, доста, но да кажем творчеството на Гай Ричи
61. Любим актьор, актриса, режисьор? хохо, от скоро се възхищавам на Vanessa Incontrada
63. Любимо ядинье? хах... стига да е вкусно и чисто, всичко мога да ям
64. Пийнье? absolut vanilia
65. Имаш ли хоби? Какво? рисуване и фотография
66. Спортче, нещо? фитнес, бокс, от време на време баскет
67. Имаш ли братя и/или сестри? не
68. Домашен любимец? Име? не
69. Притежаваш ли пороци? Кои? не знам кво разбираш под порок
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? да
71. Разкайваш ли се за греховете си? само за някои
72. В какво вярваш? в себе си
73. Какво искаш?
74. Твоето мото?
75. Какъв е смисълът на живота? 42
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? :oops:
да

Добавено:

Bonus track 1: Любим форумец? :wink: все още нямам, но има кандидати
Bonus track 2: Най-противен форумец? :twisted: SIGSEVG
Аватар
britdamage
Пишеща машина
Специалност: Английска филология
Курс: трети

Мнение от britdamage »

1. Как се казваш? ● Ради
2. Откъде си? ● София
3. Кога си роден? (+ година) ● 13. 02. 1991
4. (Дай линк със снимка.) ● Аз съм от the backstage crew.Оставете хубавите лица на преден план ;]
5. Какво и къде (ще) учиш? ● АФ, ФКНФ, СУ "Климент Охридски"
6. Защо точно това? ● Защото съм britdamage after all ;]
7. Какъв мечташе да станеш като малък? ● Никога балерина и такива момичешки работи.Част от екипа на Волтрон ме кефеше.
8. А какъв стана? ● Завършена гад станах ;]
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? ● Нямам точна представа.Но това е в реда на нещата.
10. Работиш ли? Какво? ● Не, засега искам да уча.
11. Коя своя мечта не си реализирал? Още не съм живяла в Ирландия :]
12. Как смяташ да я изпълниш? ● Постепенно.
13. Обичаш ли? ● Да.
14. Обичан ли си? ● Да.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) ● Не, нямам.Имам други неща на главата в момента...
16. Каква е за теб идеалната връзка? ● Необсебваща :]
17. С какво се гордееш? ● Гордея се с успехите си.
18. От какво се срамуваш? ● Нямам време да се срамувам.
19. На кого би искал да приличаш? ● Никой не иска да прилича на никого.Всички искаме да сме единствените, уникалните, незаменитите.О, клет човешки ум! :]
20. А на кого - не? ● Комплексирани гадове.
21. Опиши себе си с една дума. ● Multifunctional.
22. Опиши приятелите си с една дума. ● Завистливи.
23. Какво те възхищава? ● Креативни идеи.Хора, за които 24/7 е ограничение.
24. Какво те отблъсква? ● Интригите, курвенските номера, неблагородната завист.
25. В какво настроение си най-често? ● Лежерно с моментни изблици на лудост.
26. Как смяташ, че те възприемат другите? ● Понякога поставям бариерии и хората не ме възприемат по начина, който бих искала и смятам за правилен.
27. А как искаш да те възприемат? ● Стрела нагоре.
28. Какво е за теб сексът? ● Чух, че асексуалността се връщала на мода :]
29. А светът? ● Свят, свят, колко да е свят :]
30. Как виждаш света след 10 години? ● Грешен.
31. Къде би искал да живееш? ● Ирландия.
32. Какво би искал да притежаваш? ● Не мога да отговоря.
33. Опиши идеалния партньор. ● Аз съм си идеалната половинка, мерси.
34. Колко деца искаш да имаш? ● Е, не много.
35. От какво искаш да умреш? ● Не знам, но знам, че не искам да умра от задушаване.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? ● Животът си, но по друг начин, разбира се.
37. А да направиш? ● Ще си купя капучино и сладкиш и ще седна на някое любимо място навън...където и да се намирам.
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? ● Нещата в живота са навързани.
39. Най-лошото? ● Стрелка нагоре.
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? ● Мило е да те завият, докато спиш.
41. А най-подлото? ● Подло е да те отвият, докато спиш.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? ● Да, с ръка на сърцето си казвам, че в живота си съм срещнала много хора, които ненавиждам.
46. Кое свое качество не понасяш? ● Не понасям някои недостатъци.Иначе си харесвам качествата.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? ● Не.
48. Какво ще кажеш за България? ● На България българите сме й проблема.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? ● Напълно.
50. Какво би променил в света? ● Аз не мога себе си да променя.
51. Любим цитат? ● If I swallow anything evil, put your finger down my throat.
52. Любим исторически период? Защо? ● Втората Световна Война.Защото самите ние живеем в последиците от нея.
53. Любима личност? Защо? ● Не е една.Защо? Защото е личност преди всичко.
54. Любим сезон? ● Студена и гадна зима :]]
55. Любим цвят? ● Син, сив, черен, зелен.
56. Любимо животно? ● Не мога да определя.
57. Каква музика предпочиташ? ● Brit is fine, thanks.
58. Любим автор? ● Он писател, не читател.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? ● Онази за момченцето с коси от злато ;)
60. Любим филм? ● Пианистът, Модилиани, Амели Пулен, Париж, обичам те, LOTR, Pride & Prejudice, Atonement, In Bruges, по-голямата част от imdb top 100
61. Любим актьор, актриса, режисьор? ● Кийра Найтли, Весела Казакова.
63. Любимо ядинье? ● Печена тиква с мед и орехи.
64. Пийнье? ● Кафе.
65. Имаш ли хоби? Какво? ● Да се разхождам и да откирвам нови места в града.
66. Спортче, нещо? ● Пилатес :D
67. Имаш ли братя и/или сестри? ● Две сестри.
68. Домашен любимец? Име? ● Сибирско хъски- Неро.
69. Притежаваш ли пороци? Кои? ● pass
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? ● Всяко зло за добро.
71. Разкайваш ли се за греховете си? ● Горчиво.
72. В какво вярваш? ● В Бог, в справедливостта.Вярвам, че всичко се връща.
73. Какво искаш? ● Искам да видя още много.
74. Твоето мото? ● Какво е мото? Нищо, моташ се.
75. Какъв е смисълът на живота? ● Не трябва да знаем.
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? :oops: ● Беше приятно, благодаря :)
Водата също би могла да се измие.
Chopin
Да живей словото
Специалност: жираф - редовно
Курс: първи

Мнение от Chopin »

ВЪПРОСНИК:

1. Как се казваш? Цветан
2. Откъде си?Видин
3. Кога си роден? 1990 на днешния ден, 9-ти августь (:
4. (Дай линк със снимка.) току-що постнах в темата за снимките
5. Какво и къде (ще) учиш? История в СУ
6. Защо точно това? Защото обърках реда на специалностите, и разни други
7. Какъв мечташе да станеш като малък? питър пан
8. А какъв стана? ами....
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? о..
10. Работиш ли? Какво? даам, дам
11. Коя своя мечта не си реализирал? Да отида в Тибет
12. Как смяташ да я изпълниш? Като отида в Тибет.
13. Обичаш ли? черен шоколад и черен чай. много
14. Обичан ли си?обикновено ги изяждам/изпивам пореди да ми се обяснят
15. Имаш ли сериозна връзка? да, почти 2 години
16. Каква е за теб идеалната връзка? с идеалната жена
17. С какво се гордееш? днес тичах
18. От какво се срамуваш? нищо.
19. На кого би искал да приличаш? старая се точно в обратното
20. А на кого - не?на никого, вредно е
21. Опиши себе си с една дума. мразя такива въпроси
22. Опиши приятелите си с една дума. ами..май нямам приятели (:
23. Какво те възхищава?себеотрицанието
24. Какво те отблъсква? простотията
25. В какво настроение си най-често? добро
26. Как смяташ, че те възприемат другите? нямам идея
27. А как искаш да те възприемат? и това не знам
28. Какво е за теб сексът? сексът си е хубаво нещо :mrgreen:
29. А светът? "свят" е доста комплексно понятие, така че въпросът е малко тъпичък
30. Как виждаш света след 10 години? ами надявам се 2012 да има апокалипсис (:
31. Къде би искал да живееш? шпицберген
32. Какво би искал да притежаваш? самото прозрение!!
33. Опиши идеалния партньор айде де
34. Колко деца искаш да имаш? 7
35. От какво искаш да умреш? от срам
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? :lol:
37. А да направиш? Да разбера какво искам да видя
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? родих се преди време
39. Най-лошото? ами...родих се преди време
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? днес ми подариха много хубава книга!!
41. А най-подлото? не се сещам
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? едва ли
46. Кое свое качество не понасяш? мързелът
47. Би ли убил човек, ако беше законно? не съм за тая работа
48. Какво ще кажеш за България? прекрасно място пълно със селяндури
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? и ако ен съм доволен, какво?
50. Какво би променил в света? със замах
51. Любим цитат?
52. Любим исторически период? Защо? За учене - Средновековие( а и по принцип), иначе се увличам по късна античност
53. Любима личност? Защо? Левски
54. Любим сезон? есен
55. Любим цвят? черен, нюанси на зеленото и пр.
56. Любимо животно? харесвам вълци, както и някои породи кучета от рода на "Пойнтер" :lol:
57. Каква музика предпочиташ?уейв(ню, колд), метъл(индъстриъл),рок... http://www.last.fm/user/ddox тук е по-ясно (:
58. Любим автор? Булгаков, Илф и Петров, Толкин, Роулинг, Вонегът, Ремарк, Нол (всичките еднакво любими)
59. Любима книга, разказ и стихотворение? Книга не мога да определя, разказ също, а стихотворения...и това не мога
60. Любим филм? Сибирският бръснар
61. Любим актьор, актриса, режисьор? нямам
63. Любимо ядинье? Шкембе, Мусака
64. Пийнье? црън чай!
65. Имаш ли хоби? Какво?Събирам монети -антични , средновековни и от трета българска, разни джунджурии(пак с антикварна стойност)като гордостта ми е каска от вермахта и една сабя (: ..аа, да и марки..също така карам и колело, пред не много време и скейт карах, обичам планинарствуването, да чета, понякога и пиша даже, но май съм много зле..слушам много музика...преди тренирах САМБО
66. Спортче, нещо? епа горе ^^
67. Имаш ли братя и/или сестри? намират се
68. Домашен любимец? Име? нямам
69. Притежаваш ли пороци? Кои? охооооо
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? трудно е да се каже
71. Разкайваш ли се за греховете си? дълбоко
72. В какво вярваш?
73. Какво искаш?
74. Твоето мото?
75. Какъв е смисълът на живота?
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? :oops: да, особено за последните въпроси :D
И в последния миг
Се надигна вълна
И се разнесе крясък
"Напред, земя!"
Facebook
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология

Мнение от Crippled Alice »

1. Как се казваш? - Милена
2. Откъде си? - София
3. Кога си роден? (+ година) - 27.02.1992
4. (Дай линк със снимка.) илиии по-късно
5. Какво и къде (ще) учиш? - Уча в Италианския лицей, хуманитарен профил.... ще видим дали ще се доредя до правото в СУ :)
6. Защо точно това? - Не знам, кефи ме... може би защото в математиката съм трагедия, колкото и да ми харесва
7. Какъв мечташе да станеш като малък? - Принцеса :lol:
8. А какъв стана? - ужас :)
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? - а.... така съм окей
10. Работиш ли? Какво? - мне =/
11. Коя своя мечта не си реализирал? - не станах великата програмистка, която толкова исках да бъда
12. Как смяташ да я изпълниш? - практика, практика и мноооого часове пред пц :)
13. Обичаш ли? - да
14. Обичан ли си? - да :)
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) - не... ако знаех защо :Д
16. Каква е за теб идеалната връзка? - оо Боже... не знам...всяка връзка си има своя чар
17. С какво се гордееш? - със себе си и с брат ми :)
18. От какво се срамуваш? - понякога пак от себе си
19. На кого би искал да приличаш? - На никого
20. А на кого - не? - на кухите кифли
21. Опиши себе си с една дума. - диване :)
22. Опиши приятелите си с една дума. - диванета :Р
23. Какво те възхищава? - гениалността
24. Какво те отблъсква? - тъпотията и простащината
25. В какво настроение си най-често? - смесено... нали съм женка :Р
26. Как смяташ, че те възприемат другите? - Не знам... май не ме харесват особено
27. А как искаш да те възприемат? - Може да осъзнаят, че съм малко по-зряла, отколкото си мислят :)
28. Какво е за теб сексът? - необходимост... но не и най-върховното незабравимо изживяване, което може да сполети човек
29. А светът? - оле... кълбо :Д
30. Как виждаш света след 10 години? - трагедия
31. Къде би искал да живееш? - у Софията :)
32. Какво би искал да притежаваш? - Никон :(
33. Опиши идеалния партньор. - Не :)
34. Колко деца искаш да имаш? - 2 :)
35. От какво искаш да умреш? - старост, докато спинкам сладко в леглото си
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? - всичко :)
37. А да направиш? - човек трябва да опитва от всичко в живота...
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? - йеее... то да не е само едно :)
39. Най-лошото? - загубих най-добрия си приятел...
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? - цветяяя... много цветя :)))
41. А най-подлото? - наклеветиха ме пред приятели
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? - да, разни хора, защото са противни червеи
46. Кое свое качество не понасяш? - ината!!! ужас
47. Би ли убил човек, ако беше законно? - ако заслужава.... всъщност не, бих го изтезавала докато не ме накара да го убия
48. Какво ще кажеш за България? - :((( толкова е тъжно
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? - ДА :)
50. Какво би променил в света? - аеее световен мир :Д
51. Любим цитат? - еле... нямам
52. Любим исторически период? Защо? - средновековиееееее... вещици!
53. Любима личност? Защо? - апф нямам :)
54. Любим сезон? - лято
55. Любим цвят? - лилаво.... всъщност всички
56. Любимо животно? - куче
57. Каква музика предпочиташ? - :) разнообразна... drum and bass, разни електронни, ретро, метъл, рок, пънк хаха... не се ограничавам :)
58. Любим автор? - Чейс
59. Любима книга, разказ и стихотворение? - Книга..."Тарантула" на Чейс... Разказ... Гераците определено.. Стихотворение - Две хубави очи
60. Любим филм? - It's all gone - Pete tong
61. Любим актьор, актриса, режисьор? - Актьор нямам, Сандра Бълок; Линч :)
63. Любимо ядинье? - хмх.....хич не съм по яденето... тортички обичам :)
64. Пийнье? - (кока) Кола
65. Имаш ли хоби? Какво? - е много ясно,... снимам, чета книжки, гледам филми, занимавам се с компютъра :)))))
66. Спортче, нещо? - да, да,да <3 скейт и сърф, зимата и кънки на лед :) И колело, и тичам, и какво ли още нее....
67. Имаш ли братя и/или сестри? - да, брат
68. Домашен любимец? Име? - Куче, хъски :) Казва се Бъртън
69. Притежаваш ли пороци? Кои? - НЕ :Д толкова съм перфектна
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? - За много минали неща :)
71. Разкайваш ли се за греховете си? - Понякога.... повече да :)
72. В какво вярваш? - в Бог, в мен, мама,тате,бате ... :Р в приятелите си...
73. Какво искаш? - ... 100 неща не мога да изброявам :)
74. Твоето мото? - Нямам мото
75. Какъв е смисълът на живота? - то е като математиката - няма смисъл :Р
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? - нее...и без това се чудя какво да правя
Аватар
Adichka
В началото бе словото
Специалност: Арабистика

Мнение от Adichka »

Хахах, не съм го правила от 5ти клас.. да видим ;)
1. Как се казваш? - Аделаида
2. Откъде си? - София
3. Кога си роден? (+ година) - 25.01.1991
4. (Дай линк със снимка.) http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak- ... 7_30357447
5. Какво и къде (ще) учиш? - Арабистика, СУ
6. Защо точно това? - Защото знам, че ще е трудно и мега различно- Искам!
7. Какъв мечташе да станеш като малък? - Малко пони :lol:
8. А какъв стана? - малко по-големичко пони.
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? - Не искам.
10. Работиш ли? Какво? - За съжаление- не.
11. Коя своя мечта не си реализирал? - Хм, Великденските острови са ми голяма мечта :) Иначе ..собствен дом, тоест..купен, не под наем.
12. Как смяташ да я изпълниш? -По въпроса за къщата, работим с принца..А пък Великденските острови ще почакат докато събера малко парички. :lol:
13. Обичаш ли? - да
14. Обичан ли си? - да :)
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) - Да
16. Каква е за теб идеалната връзка? - Няма такова животно..нищо не е идеално, но мойта е напълно достатъчна.
17. С какво се гордееш? - с това, че не съм накарала нашите да харчат и 1лв за уроци през 12-те години учене.. и със мъжа ми се гордея :lol:
18. От какво се срамуваш? - Ох..от много неща, супер срамежлива съм.
20. А на кого - не? - Няма да кажа, че много хора ще се засегнат..всеки сам избира към коя групичка да се причисли.
21. Опиши себе си с една дума. - Усмивка.
22. Опиши приятелите си с една дума. - Във филма (2 са,ама..)
23. Какво те възхищава? - Изкуството, много форми, най-разнообразно съдържание.Възхищавам се и на безкористната доброта, колкото и рядко да я има.
24. Какво те отблъсква? - цялостният манталитет на някои хора
25. В какво настроение си най-често? - отвеяно
26. Как смяташ, че те възприемат другите? - Не знам...
27. А как искаш да те възприемат? - не съм се замисляла досега.
28. Какво е за теб сексът? - без любов- нищо.Със- вдъхновяващ
29. А светът? - Купчина народ, която се опитва всячески да прецака всичко хубаво на тоя свят.
30. Как виждаш света след 10 години? - трагедия
31. Къде би искал да живееш? - някъде, където да ми е уютно.
32. Какво би искал да притежаваш? -Хубаво фото и пари за неограничен брой книжки.
33. Опиши идеалния партньор. - и такова животно нема.
34. Колко деца искаш да имаш? - не повече от 3.
35. От какво искаш да умреш? - Не искам да умирам?
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? - искам да видя прословутата лента от паметни мигове в живота ми.
37. А да направиш? - Зависи- ако знам, че ще умра скоро, списъкът ще е дълъг и все простотии..ако не знам- най-вероятно няма да направя нищо кой знае какво.
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? - Не е само едно.
39. Най-лошото? - Винаги може и по-лошо.
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? - Лично е.
41. А най-подлото? -Подлите ги забравям..ако не забравя, то поне прощавам.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? - не
46. Кое свое качество не понасяш? - Инат съм голям.. прекален.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? - Не
48. Какво ще кажеш за България? - Нищо не искам да казвам, няма смисъл от оплаквания.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? - Винаги може повече, но съм доста доволна- да.
50. Какво би променил в света? - Откъде да започна?
51. Любим цитат? - нямам.
52. Любим исторически период? Защо? - Ренесанс, Франция..красота, пищни рокли и деколтета, прекомерно разточителство, безразборен и таен секс. Красота :lol:
53. Любима личност? Защо? - Мисля, че нямам..харесвам мислите или делата на много хора, но не бих посочила някой от тях като любима личност,защото не ги познавам лично
54. Любим сезон? - пролет
55. Любим цвят? - зелено
56. Любимо животно? - Всички ги харесвам ,без насекомите..Джуджевидната мармозетка ми легна на сърцето онзи ден :lol:
57. Каква музика предпочиташ? - :) реге, рага, ска, соул, джаз, ретро, хип-хоп
58. Любим автор? - Ричард Бах много ми харесва..Теодора Димова засега също.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? - Прекалено ужасно много са..Но книга като че ли е 'Време да живееш, време да умираш" на Маркес..докосна ме много.
60. Любим филм? - Нямам.
61. Любим актьор, актриса, режисьор? - Ох.. заивиси.За привлекателност-Джейсън Стейтъм, ако говорим за игра- Деп, Никъслън и мн други..актриса нямам.
63. Любимо ядинье? - Всякакви италиански боклуци :lol: и всичко, което си готвим с мъжа ми :lol:
64. Пийнье? - Водичка и портокалов сок.
65. Имаш ли хоби? Какво? - не съвсем.. правя много неща всеки ден, но нито едно от тях не бих окачествила като хоби.
66. Спортче, нещо? - Ух..скарани сме.Само баскетбол.
67. Имаш ли братя и/или сестри? - не
68. Домашен любимец? Име? - Заек, Руфъс(ама за мен си е Рокфелер)
69. Притежаваш ли пороци? Кои? - мда..
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? - Вече не..минало.
71. Разкайваш ли се за греховете си? - Не.
72. В какво вярваш? - В много малко хора.. и по-добре.
73. Какво искаш? - откъде да започна?
75. Какъв е смисълът на живота? - А сега де..смисълът е в цветовете, миризмите, усещанията, любовта..такива разни работи.
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? - нее...и без това се чудя какво да правя[/quote]
Anyone who says you can't see a thought simply doesn't know art.
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Айде лексиконО:

1. Как се казваш? - Димитър
2. Откъде си? - гр. София
3. Кога си роден? (+ година) - 25.02.1990
4. (Дай линк със снимка.) - http://profile.ak.fbcdn.net/v230/435/1/ ... 9_9900.jpg
5. Какво и къде (ще) учиш? - История, 1-ви курс
6. Защо точно това? - Любима наука, нямаше как да не влезна това
7. Какъв мечташе да станеш като малък? - Батман
8. А какъв стана? - Робин
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? - Мъжът-котка
10. Работиш ли? Какво? - В момента съм в творческа пауза :lol:
11. Коя своя мечта не си реализирал? - Не се сещам
12. Как смяташ да я изпълниш? - ...
13. Обичаш ли? - Да
14. Обичан ли си? - Да
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) - Да
16. Каква е за теб идеалната връзка? - Не съществува
17. С какво се гордееш? - Не съм горделив
18. От какво се срамуваш? - Нямам причина да се срамувам от нещо
20. А на кого - не? - Няма значение
21. Опиши себе си с една дума. - Аз
22. Опиши приятелите си с една дума. - Верни
23. Какво те възхищава? - Желанието за развитие и самоусъвършенстване
24. Какво те отблъсква? - Простотията и кича
25. В какво настроение си най-често? - Минорно
26. Как смяташ, че те възприемат другите? - Не ме интересува особено много
27. А как искаш да те възприемат? - Както приемат за правилно
28. Какво е за теб сексът? - Емоция
29. А светът? - Многообразие
30. Как виждаш света след 10 години? - Както в момента
31. Къде би искал да живееш? - В град край море или океан
32. Какво би искал да притежаваш? - Власт
33. Опиши идеалния партньор. - Не съществува
34. Колко деца искаш да имаш? - 1 или 2
35. От какво искаш да умреш? - Инфаркт докато спя
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? - Нищо
37. А да направиш? - Да изкача висок връх
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? - Трудно е да се каже
39. Най-лошото? - Няма такова
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? - Невероятен подарък за рожден ден
41. А най-подлото? - Загърбване на приятелство
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? - Не съм такъв човек
46. Кое свое качество не понасяш? - Не съм по говоренето, мълчалив си падам
47. Би ли убил човек, ако беше законно? - Едва ли
48. Какво ще кажеш за България? - Обичам страната, мразя държавата
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? - Нямам причина да не съм доволен
50. Какво би променил в света? - Списъкът е доста дълъг
51. Любим цитат? - Харесвам римските сентенции, не мога да определя един-единствен
52. Любим исторически период? Защо? - Последният век и половина, най-динамичното време
53. Любима личност? Защо? - От българските бих посочил С. Стамболов, а в световен мащаб може би У. Чърчил
54. Любим сезон? - Лято
55. Любим цвят? - Зелено
56. Любимо животно? - Куче
57. Каква музика предпочиташ? - Класически хип-хоп, напоследък и някои рок парчета ми допадат
58. Любим автор? - Както доста хора, и аз съм силно впечатлен и повлиян от С. Кинг
59. Любима книга, разказ и стихотворение? - Не мога да посоча нещо конкретно
60. Любим филм? - Нямам
61. Любим актьор, актриса, режисьор? - Харесвам повечето филми на Л. Бесон, Т. Бъртън и К. Тарантино
63. Любимо ядинье? - Залагам на плодовете и зеленчуците
65. Имаш ли хоби? Какво? - Спортуването
66. Спортче, нещо? - Повечето неща в живота ми се въртят около футбола
67. Имаш ли братя и/или сестри? - Не
68. Домашен любимец? Име? - Кокер-шпаньол на 9 месеца, Стела
69. Притежаваш ли пороци? Кои? - Хазартът
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? - Не
71. Разкайваш ли се за греховете си? - Не
72. В какво вярваш? - В себе си
73. Какво искаш? - В момента нямам нужда от нищо повече
75. Какъв е смисълът на живота? - Може би няма смисъл
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? - Не особено много ;)
Аватар
arthaz
Драскач
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от arthaz »

1. Как се казваш?- Мартин
2. Откъде си?- Габрово
3. Кога си роден? (+ година)- 21.12.1990
4. (Дай линк със снимка.) - Не може :P
5. Какво и къде (ще) учиш? - Психология
6. Защо точно това? - Интересно ми е
7. Какъв мечташе да станеш като малък? - Лъв
8. А какъв стана? - Безделник
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? - ....
10. Работиш ли? Какво? - Не
11. Коя своя мечта не си реализирал? - Почти всички
12. Как смяташ да я изпълниш? - С труд и малко късмет
13. Обичаш ли? - Да
14. Обичан ли си? - Може би...
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) - Не, не ми се обяснява
16. Каква е за теб идеалната връзка? - Не съществува такава
17. С какво се гордееш? - Доста неща, мързи ме да изборявам
18. От какво се срамуваш? - Че съм направил много грешки в живота ми
19. На кого би искал да приличаш? - На себе си, не искам да живея живота на някой друг
20. А на кого - не? - На 90% от населението на Земята
21. Опиши себе си с една дума. - Толерантен
22. Опиши приятелите си с една дума. - Хора на които мога да разчитам(май станаха повече от една :) )
23. Какво те възхищава? - Природата
24. Какво те отблъсква? - Човешката простотия
25. В какво настроение си най-често? - Пост-депресарски реализъм
26. Как смяташ, че те възприемат другите? - Човек на крайностите
27. А как искаш да те възприемат? - Както намерят за добре
28. Какво е за теб сексът? - Зависи от доста неща
29. А светът? - Пълен с много въпросителни
30. Как виждаш света след 10 години? - Още по-зле от днес
31. Къде би искал да живееш? - Финландия
32. Какво би искал да притежаваш? - Мъдрост
33. Опиши идеалния партньор. - Не съществува
34. Колко деца искаш да имаш? - 2-3
35. От какво искаш да умреш? - Естествена смърт
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? - Небето
37. А да направиш? - Да умра по-бързо
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? - Много са, обръщам повече внимание на дребните неща
39. Най-лошото? - Мисля че предстои
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? - Неочакван подарък/ изненада
41. А най-подлото? - Да помогна на някой и той да ми върне услугата като ме прецака
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? - Не мога да тая омраза в себе си
46. Кое свое качество не понасяш? - Че съм прекалено доверчив
47. Би ли убил човек, ако беше законно? - Не
48. Какво ще кажеш за България? - Жалко за пропиляната земя, върху която се намира
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? - До известна степен
50. Какво би променил в света? - Много неща
51. Любим цитат? - "A journey of one thousand miles begins with a single step."
52. Любим исторически период? Защо? - Античност, ранно Средновековие
53. Любима личност? Защо? - Нямам
54. Любим сезон? - Лято
55. Любим цвят? - Син и лилав
56. Любимо животно? - Котка и заек
57. Каква музика предпочиташ? - Метъл и рок
58. Любим автор? - Патриша Корнуел
59. Любима книга, разказ и стихотворение? - Доста са
60. Любим филм? - И тук не мога да избера конкретен
61. Любим актьор, актриса, режисьор? - Не ги знам актьорите по имена :mrgreen:
63. Любимо ядинье? - Палачинки :roll:
64. Пийнье? За алкохол- Домашна ракийца и бира, безалкохолно- почти всичко.
65. Имаш ли хоби? Какво? - Нищо сериозно, сменям ги като ми омръзнат
66. Спортче, нещо? - Пак нищо сериозно... (колоезденето счита ли се ? :mrgreen:)
67. Имаш ли братя и/или сестри? - Да, брат
68. Домашен любимец? Име? - Цял котарак, Черньо му викам( иначе Чери се води официално)
69. Притежаваш ли пороци? Кои? - Много са...
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? - Не се отдавам често на съжаление
71. Разкайваш ли се за греховете си? - Да
72. В какво вярваш? - В себе си
73. Какво искаш? - Много неща
74. Твоето мото? - Нямам свое си, а и не използвам клиширани работи
75. Какъв е смисълът на живота? - Както беше казал някой ' I live to rot and decay'
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? :oops: - Не, спомних си времето в 5-6-ти клас когато беше модерно да попълваш такива неща :)
Elämää täytyy rakastaa ^^
tumnasianka^
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от tumnasianka^ »

1. Как се казваш? - Лилия
2. Откъде си? - София.
3. Кога си роден? (+ година) - 10.04.1986г.
4. (Дай линк със снимка.) - http://i246.photobucket.com/albums/gg87 ... C_0370.jpg
5. Какво и къде (ще) учиш? - Връзки с обществеността, ФЖМК - СУ
6. Защо точно това? – Защото искам да работя в динамична среда и всеки ден да ми поднася по нещо ново. Да се занимавам с реклама, медии и още много, но няма да навлизам в подробности.
7. Какъв мечташе да станеш като малък? - певица :P
8. А какъв стана? – Творец, но не на музикалното поприще.
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? – Един млад, способен и интегрирал се човек, свободно крачещ по паважа. Доволен от живота си.
10. Работиш ли? Какво? – Да. Няма да кажа. :D
11. Коя своя мечта не си реализирал? - Да имам собствена рекламна агенция. :)
12. Как смяташ да я изпълниш? – С учене, труд и пак труд.
13. Обичаш ли? – Да.
14. Обичан ли си? - Да.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) – Да.
16. Каква е за теб идеалната връзка? – Няма идеална връзка. Една любов е силна, когато има на пътво място уважение към личността и след това пълна отдаденост и на двамата партньори към другия. Малки компромиси и винаги, ама винаги да говорят за всичко открито!
17. С какво се гордееш? – Със себе си и принципите си.
18. От какво се срамуваш? - Хъм, не мога да се сетя за нещо в мометна.
19. На кого би искал да приличаш? – На никого, аз съм си аз с всичките положителни и отрицателни черти.
20. А на кого - не? - Както Силви каза и аз така - на баща си.
21. Опиши себе си с една дума. - Инат.
22. Опиши приятелите си с една дума. - Човечни!
23. Какво те възхищава? - Смелостта, доботата и чистосърдечието в някои хора, колкото и да са малко!
24. Какво те отблъсква? - Лицемерието, глупостта, нечесността, липсата на ценостна система в подрастващото население на България. Това, че всеки простак с много пари, придобити по нечестен начин е решил, че може да си играе с хората и да се мисли за Бог, само защото ти е работодател с много пари, но...хъм... без сиво вещество в главата.
25. В какво настроение си най-често? - Зависи от много неща.
26. Как смяташ, че те възприемат другите? – Като творец, това за приятелите. За непознатите не ме и интересува.
27. А как искаш да те възприемат? - Изобщо не ме вълнува как ще ме възприемат. Не се влиая от чуждото мнение.
28. Какво е за теб сексът? – Връзката между физика и психика (чувства) между двама души, които значат нещо един за друг. С една дума - правене на любов. Секса за една нощ не е нищо друго освен задоволяване на нагона, физическата необходимост от чуждото тяло. Т.е. моментен кеф и след него... нищо.
29. А светът? - Едно прекрстно място, до което бих искала да се докосня някой ден.
30. Как виждаш света след 10 години? - Не по-различен от сега. Борба за власт, пари, световно надмощие и хора, които страдат и такива които се радват от това. Болка и радост. Може би още по-замърсен.
31. Къде би искал да живееш? - В планината, сред зелената приода, в една не много голяма красива къщичка. Денем да усещам мириса на зеленината, нощем да гледам звездите и да плувам в реките.
32. Какво би искал да притежаваш? - Това, от предишният въпрос.
33. Опиши идеалния партньор. – Няма такъв.
34. Колко деца искаш да имаш? - Две, но засега е рано да прогнозирам. От много неща зависи.
35. От какво искаш да умреш? - От старост.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? - Всичката красота на нашата планета.
37. А да направиш? - Да се видя успял човек и когато погледна детето си да знам, че животът ми е имал смисъл.
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? – Да срещна човека до мен. Да посетя концерти на любимите си групи! :!:
39. Най-лошото? - Ох, много са. Няма да ви се оплаквам сега. :wink:
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? – Много са.
41. А най-подлото? - Да загърби едно дългогодишно приятелство с лека ръка.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? - Не.
46. Кое свое качество не понасяш? – Все гладам да угодя на хората, а често те не го заслужават.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? - Не.
48. Какво ще кажеш за България? - Нямам думи просто.....
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? - До някъде. Падам, ставам и пак продължавам.(ODD CREW :twisted: теория)
50. Какво би променил в света? – неравноправието между хората.
51. Любим цитат? – нямам.
52. Любим исторически период? Защо? - Средновековие.
53. Любима личност? Защо? - :?
54. Любим сезон? - Пролет и ранна есен. Поносимо топличко и зеленооооооооо!
55. Любим цвят? - Черно.
56. Любимо животно? - Видра.
57. Каква музика предпочиташ? - Рок и Метъл.
58. Любим автор? - чак любим не бих могла да посоча.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? - :|
60. Любим филм? - Добре направените исторически и фентъзи филми. Като "Смело Сърце", "Патриота", "LOTR"
61. Любим актьор, актриса, режисьор? - Актьор - Мел Гибсън, актриса - Катрин Зита Джоунс.
63. Любимо ядинье? - ТАРАТОР, боб, тиквички с мляко и чесън, пълнени чушки. Сол, лук и чесън обожавам!!!
64. Пийнье? – бира, червено вино и мента.
65. Имаш ли хоби? Какво? - рисувам върху текстил, правя щампи. Фотографията и лагеруване на открито!
66. Спортче, нещо? – За сега само по планините се потя, но наесен мисля да се запиша на танци или катерене.
67. Имаш ли братя и/или сестри? - Сестра.
68. Домашен любимец? Име? – Куче - Джеси, котарак - Чоки. :lol:
69. Притежаваш ли пороци? Кои? – Ъъъ...кой няма?
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? - Не.
71. Разкайваш ли се за греховете си? - Нямам грхове, за да се разкайвам. Всеки прави грешки, но чак грехове при мен липсват.
72. В какво вярваш? - В себе си.
73. Какво искаш? - СПОКОЙСТВИЕ, нормален удовлетворяващ ме живот.
74. Твоето мото? - Аз мога!
75. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? - Не. :wink:

Bonus track 1: Любим форумец? Oт една година съм с регистрация и сега запончах да влизам, така че е рано да се каже.
Bonus track 2: Най-противен форумец? - И тук така.

Хайде следващите. :D
Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you
....... Skid Row .......
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

1. Как се казваш? Севдалина
2. Откъде си? от София
3. Кога си роден? (+ година) 22.08.1990
4. (Дай линк със снимка.) има нейде из форума :P
5. Какво и къде (ще) учиш? икономика в СУ
6. Защо точно това? защото няма специалност "градинарство" :lol:
7. Какъв мечташе да станеш като малък? градинар
8. А какъв стана? вълк-единак
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? dudette :colors:
10. Работиш ли? Какво? не
11. Коя своя мечта не си реализирал? да продължа да танцувам...ама още има време май
12. Как смяташ да я изпълниш? не знам
13. Обичаш ли? не
14. Обичан ли си? не и в този смисъл
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) не
16. Каква е за теб идеалната връзка? тази от приказките
17. С какво се гордееш? с въображението си
18. От какво се срамуваш? от миналото си
19. На кого би искал да приличаш? на себе си
20. А на кого - не? на идеологическите ми врагове
21. Опиши себе си с една дума. свободна
22. Опиши приятелите си с една дума. ненормални :lol: :lol:
23. Какво те възхищава? силата да отстояваш позицията си, както и да уважаваш хората около теб
24. Какво те отблъсква? органичеността и лицемерието
25. В какво настроение си най-често? зависи колко Нестий съм изпила преди това :twisted:
26. Как смяташ, че те възприемат другите? не такава, каквато съм
27. А как искаш да те възприемат? ... каквато съм? :D
28. Какво е за теб сексът? :wasntme:s
29. А светът? едно голямо и студено място, изпълнено с бъдеще
30. Как виждаш света след 10 години? димяща дупка от атомна бомба -.-
31. Къде би искал да живееш? в Ирландия
32. Какво би искал да притежаваш? силата да се преборя със себе си
33. Опиши идеалния партньор. въображаем :lol: :lol: не знам
34. Колко деца искаш да имаш? 1-2
35. От какво искаш да умреш? не искам
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? светът
37. А да направиш? да посадя дърво и да видя как пораства
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? че завъших училище най-накрая!!
39. Най-лошото? че отблъснах някои хора, които ми бяха скъпи
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? че ме е накарал да повярвам в себе си
41. А най-подлото? че ми е забил нож в гърба
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? -
46. Кое свое качество не понасяш? придирчивостта и способността ми да намирам кусури на всичко и всички
47. Би ли убил човек, ако беше законно? не
48. Какво ще кажеш за България? родина ми е
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? що-годе да..
50. Какво би променил в света? хората
51. Любим цитат? "The only way to get rid of a temptation is to yield to it. Resist it, and your soul grows sick with longing for the things it has forbidden to itself." ~ Оскар Уайлд
52. Любим исторически период? Защо? Ренесанс
53. Любима личност? Защо? Даниел Гилденлоу - велик музикант, велик поет, и също така е много секси :lol: :lol:
54. Любим сезон? пролет
55. Любим цвят? зелено
56. Любимо животно? котка
57. Каква музика предпочиташ? пауър или прогресивен метъл, рок, поп, ретро
58. Любим автор? Тери Пратчет, Дъглас Адамс, О' Хенри, Айзък Азимов, Клифърд Саймък, Джон Уиндъм, Толкин и други
59. Любима книга, разказ и стихотворение? книгите за Землемория
60. Любим филм? Back to the Future :cheers: и много други
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Хю Грант, Джулия Робъртс, Никълъс Кейдж, Робин Уилиамс и др.
63. Любимо ядинье? пържени картофки в парка
64. Пийнье? НЕСТИЙ 8)
65. Имаш ли хоби? Какво? да танцувам, да правя разни неща с ръцете си - глинени фигурки, etc. Да рисувам
66. Спортче, нещо? Салса :P
67. Имаш ли братя и/или сестри? да, сестра
68. Домашен любимец? Име? Котарак на име Котьо :drunken:
69. Притежаваш ли пороци? Кои? мързел
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? съжалявам, че прощавам толкова лесно на хората
71. Разкайваш ли се за греховете си? зависи
72. В какво вярваш? във вечерния вятър
73. Какво искаш? време
74. Твоето мото? Щом не може да става по-лошо, значи ще става по-хубаво :D
75. Какъв е смисълът на живота? 42 :wink:
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? :oops: ДААААА, ПО ДЯВОЛИТЕ :lol: :lol:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
pooh
В началото бе словото
Специалност: публична администрация

Мнение от pooh »

1. Как се казваш?-Маргарита(на галено-Маги)
2. Откъде си?-От Сливен
3. Кога си роден? (+ година) -23.10.1990
4. (Дай линк със снимка.) ---> http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 8&ref=name
5. Какво и къде (ще) учиш? СУ Публична администрация
6. Защо точно това? Така се стекоха обстоятелствата(пък и ми беше първо желание)
7. Какъв мечташе да станеш като малък? -голяма
8. А какъв стана?-не чак толкова голяма
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? -студентка
10. Работиш ли? Какво?-не работя
11. Коя своя мечта не си реализирал? засега съм изпълнила всяка,която съм имала.Ще видим занапред
12. Как смяташ да я изпълниш? пас
13. Обичаш ли? -да
14. Обичан ли си?-да
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?)-имам
16. Каква е за теб идеалната връзка? искрена
17. С какво се гордееш?- с близките си
18. От какво се срамуваш? - от глупавите постъпки
19. На кого би искал да приличаш?- на никого
20. А на кого - не? - не се сещам
21. Опиши себе си с една дума.- crazy
22. Опиши приятелите си с една дума. -забавни
23. Какво те възхищава? силата на един човек да не се влияе от негативното мнение на хората
24. Какво те отблъсква? -лошата лична хигиена
25. В какво настроение си най-често? -винаги в двете крайности,рядко по средата
26. Как смяташ, че те възприемат другите?- иска ми се да е добре
27. А как искаш да те възприемат?-като весел човек
28. Какво е за теб сексът?-нещо нормално
29. А светът?-място,където хората трябва да живеят добре
30. Как виждаш света след 10 години?-с добра работа надявам се
31. Къде би искал да живееш?- В България
32. Какво би искал да притежаваш? щастие
33. Опиши идеалния партньор.- честен,честен и пак честен
34. Колко деца искаш да имаш? -рано е да се каже
35. От какво искаш да умреш?-не знам от какво,но искам да е внезапно
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? най-хубавите си мигове
37. А да направиш? да изживея всеки щастлив миг отново
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? не се сещам
39. Най-лошото? -още не ми се е случило
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб?-каза ми че ме обича
41. А най-подлото? -предаде доверието ми
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? -не
46. Кое свое качество не понасяш?- наивността
47. Би ли убил човек, ако беше законно? не
48. Какво ще кажеш за България? обичам България,но е кофти място за живеене
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? засега да
50. Какво би променил в света?-не знам
51. Любим цитат?-един ли бе да го напиша
52. Любим исторически период? Защо? Възраждането(тогава сме най-задружни)
53. Любима личност? Защо? нямам
54. Любим сезон?-пролетта
55. Любим цвят?-син
56. Любимо животно?-може би куче
57. Каква музика предпочиташ? dance
58. Любим автор? Далчев
59. Любима книга, разказ и стихотворение? книга-нямам,разказ- Мечтатели,стихотворение-Повест и Къщата
60. Любим филм?-Тетрадката и Здрач
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Джони Деп
63. Любимо ядинье? Шоколад
64. Пийнье?-количка
65. Имаш ли хоби? Какво?-да ходя на театър
66. Спортче, нещо? не
67. Имаш ли братя и/или сестри? нямам
68. Домашен любимец? Име? куче-Тита
69. Притежаваш ли пороци? Кои? със сигурност да и то много
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? съжелявам,когато обидя някого
71. Разкайваш ли се за греховете си? понякога
72. В какво вярваш? в близките си
73. Какво искаш? да съм здрава
74. Твоето мото? ми май нямам
75. Какъв е смисълът на живота? да оцелявам :)
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? о ,да

Добавено:

Bonus track 1: Любим форумец? нямам
Bonus track 2: Най-противен форумец? нямам
Най-тъмен е часът преди изгрева на слънцето
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

1. Как се казваш? Симона, но може СимоННа, а на кратичко Мон
2. Откъде си? Стара Загора
3. Кога си роден? (+ година) 10.06.1991
4. (Дай линк със снимка.) http://www.stubborn1.aha.bg
5. Какво и къде (ще) учиш? химия и биология ПМГ "гео милев"
6. Защо точно това? Фенка на Спешно отделение, сега с мъка избутвам химията
7. Какъв мечташе да станеш като малък? лекарка
8. А какъв стана? ще видим..
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? себе си
10. Работиш ли? Какво? Не, аз не съм създадена за тежък физически труд :)
11. Коя своя мечта не си реализирал? О,много са, те първа ще ги реализирам
12. Как смяташ да я изпълниш? С изпити
13. Обичаш ли? Не!За Бога!
14. Обичан ли си? Въх! Сакън!
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) нямам, защото никой не може да ми смогне на характера...
16. Каква е за теб идеалната връзка? няма такова нещо, има хора заблудени , че имат идеална врзъка..
17. С какво се гордееш? С успеха в училище и реномето ми там
18. От какво се срамуваш? Е нали се срамувам..как да го кажа..
19. На кого би искал да приличаш? На себе си..
20. А на кого - не? на останалите
21. Опиши себе си с една дума. stubborn
22. Опиши приятелите си с една дума. оОоОткачени
23. Какво те възхищава? малко неща..
24. Какво те отблъсква? хората, които не говорят по същество..
25. В какво настроение си най-често? От една година в летаргия..
26. Как смяташ, че те възприемат другите? надявам се добре
27. А как искаш да те възприемат? така както и сега
28. Какво е за теб сексът? поле за изява
29. А светът? необятен
30. Как виждаш света след 10 години? по-зле....
31. Къде би искал да живееш? В България
32. Какво би искал да притежаваш? няма да откажа една каракачанка
33. Опиши идеалния партньор. Няма такъв
34. Колко деца искаш да имаш? Не искам да имам
35. От какво искаш да умреш? Трябва да е нещо велико..на сцена може би :)
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? .... Него .....
37. А да направиш? Да държа реч :)
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? То мина..
39. Най-лошото? И то мина..
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Не мога да се сетя в момента
41. А най-подлото? И тук избухвам в ругатни...
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Мразя я .. Цял живот ще я мразя.. Защото е подла и защото не знае какво значи "обвързан човек"
46. Кое свое качество не понасяш? мнителността
47. Би ли убил човек, ако беше законно? един да беше... с удоволствие..
48. Какво ще кажеш за България? :salute: Че на света е България само една, една, нашата мила, родна страна..
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? За сега съм доволна
50. Какво би променил в света? Не съм аз човека, който ще го рпави
51. Любим цитат? "Сексът започва тогава, когато мъжът хване жената за ръката.."Фройд
52. Любим исторически период? Защо? Точно преди да паднем под турско робство..Зазвучава "търновска царица" и удряме едно право..
53. Любима личност? Защо? Нямам кумири...
54. Любим сезон? Зимата
55. Любим цвят? Хм..Може би зелено..
56. Любимо животно? Куче разбира се..
57. Каква музика предпочиташ? Не подбирам..
58. Любим автор? Бети махмуди. Крис Елиът, Иво Сиромахов
59. Любима книга, разказ и стихотворение? Значи Книга: "Мъже под наем"; "не без дъщеря ми" разказ...не точно повест е : "последна радост" и Стихотворение:

Обичаш ли я както мен обичаше
наричаш ли я моето момиче
събуждаш ли я посред нощ
да не пропуснеш никой порив
преструваш ли се, че си лош
да можете да се сдобрявате
заспиваш ли на рамото й в кръчма
спокоен, че не ще те изостави
с ръка стъкло разбивал ли си
да се изфукаш и да те ожали
стои ли тя до теб в нещастие
със нея ли си в тъмнината
открадвал ли си цвете зарад нея
дали си се нацепвал в мантинела
защото е до теб в колата
приятели ли ви обграждат
или се примиряваш със нищожества
будувате ли заедно над болното дете
споделяте ли си тревогата
ще бъде ли до теб, ако се строполиш
ще те обича ли какъвто и да си
ако едно дори не е така
какъв е смисълът?

60. Любим филм? ... And The CIty - The Movie; Green mile
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Том ханкс; Ким Катрал; -
63. Любимо ядинье? може би... Сърми
64. Пийнье? Е водка разбира се..
65. Имаш ли хоби? Какво? монолози...
66. Спортче, нещо? А у.. преди тренирах сега не...
67. Имаш ли братя и/или сестри? Не!
68. Домашен любимец? Име? Живее в заблуда, че се казва 'Айде В нашата къща така се пришпорваме , че горката животинка си мисли че се казва така ..Морско свинче..
69. Притежаваш ли пороци? Кои? Пия, изневерявам..
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? Да, че прибързах да го осъдя....
71. Разкайваш ли се за греховете си? Само ако шефа попита :)
72. В какво вярваш? В себе си..
73. Какво искаш? Искам много неща..
74. Твоето мото? Уважавай врага си-това е половин победа над него.
75. Какъв е смисълът на живота? като го осъзная , ще ти кажа
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? Не, беше ми приятно. :)
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика

Мнение от iliyana_blg »

1. Как се казваш?
Илияна
2. Откъде си?
Благоевград
3. Кога си роден? (+ година)
02.12.1990 г.
4. (Дай линк със снимка.)
http://www.facebook.com/home.php?#/phot ... 1446065569
5. Какво и къде (ще) учиш?
Балканистика, в СУ
6. Защо точно това?
Защото не се подготвих достатъчно добре по история и не ме приеха право.
7. Какъв мечташе да станеш като малък?
Имала съм всякакви мечти.
8. А какъв стана?
Технически секретар, временно. :lol: През октомври ставам студентка
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА?
Като професия - мечтая да стана адвокат.
10. Работиш ли? Какво?
Да, технически секретар, но само сега през лятото.
11. Коя своя мечта не си реализирал?
Не е само една, но на първо време се сещам за това, че не успях да вляза да уча право.
12. Как смяташ да я изпълниш?
Може да кандидатствам пак.
13. Обичаш ли?
Да.
14. Обичан ли си?
Да.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?)
Имам.
16. Каква е за теб идеалната връзка?
Такова животно нЕма!
17. С какво се гордееш?
Със себе си.
18. От какво се срамуваш?
От една своя постъпка от близкото минало.
19. На кого би искал да приличаш?
Не искам да приличам изцяло на никого, но искам да имам различни качества на много различни хора.
20. А на кого - не?
Хмм...на много хора не искам да приличам...
21. Опиши себе си с една дума.
Емоционалност.
22. Опиши приятелите си с една дума.
Истински.
23. Какво те възхищава?
Целеустремеността на хората.
24. Какво те отблъсква?
Надмеността.
25. В какво настроение си най-често?
Весело! В 90% от времето съм усмихната. :flower:
26. Как смяташ, че те възприемат другите?
Тези, на които съм симпатична, ме смятат за изключително положителен човек. А за тези, на които не съм симпатична, не знам как ме възприемат. :lol:
27. А как искаш да те възприемат?
Като положителен и отговорен човек.
28. Какво е за теб сексът?
Приятно изживяване.
29. А светът?
Светът е нещо изключително, което не може лесно да бъде разбрано.
30. Как виждаш света след 10 години?
Иска ми се да го виждам като по-добър, но това е в кръга на мечтите. Предполагам, че ще си бъде същият, само технологиите ще са дръпнали многоо напред.
31. Къде би искал да живееш?
В България.
32. Какво би искал да притежаваш?
От духовна страна - щастие и късмет, а от матераилна - Mini Cooper. :flower: :lol:
33. Опиши идеалния партньор.
Няма идеални хора, не търся идеален партньор. Достатъчно е да се разбираме и да можем открито да говорим един с друг.
34. Колко деца искаш да имаш?
Ако имам финансовата възможност да ги издържам искам да имам 3-4. Само дете съм и много ми липсва близостта на брат или сестра, затова искам да имам повече деца.
35. От какво искаш да умреш?
От естествен смърт, когато съм достиганала дълбока старост. :lol:
36. Какво искаш да видиш преди да умреш?
Оле, много неща, та аз съм на 18 години. Какви са тези въпроси?!
37. А да направиш?
Също много неща, искам успешна кариера и прекрасно семейство. :lol:
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало?
Случвали са ми се много хубави неща, просто не мога да откроя кое е най-хубавото.
39. Най-лошото?
...
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб?
Има много неща...сега обаче се сещам за рождения ми ден, когато приятелят ми, с помощта на приятелките ми, разбира се, беше украсил цялата ми стая с балони и свещи. Също така на рождения ми ден, само че в училище, класът ми ме посрещна с едно голямо, розово плюшено прасенце... :flower:
41. А най-подлото?
Никой не ми е причинявал нищо, което да се нарече чак подло.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо?
Не, омразата не ми е присъща.
46. Кое свое качество не понасяш?
Егоизма, който проявявам на моменти.
47. Би ли убил човек, ако беше законно?
На мен ми е трудно да убивам насекоми, а пък човек... :lol:
48. Какво ще кажеш за България?
Прекрасна страна, с недостатъчно добри управници. Надявам се това да се промени.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо?
Да, за момента съм доволна.
50. Какво би променил в света?
Има много неща, които трябва да се променят. [/b
51. Любим цитат?
"Препятствията са онези ужасни неща, които виждаме, когато не гледаме към целта си" - Хенри Форд
Ренесанс/Българско възраждане. Мисля, че тогава са живяли хора, жадни за промяна, готови да се борят за нея.
Уважавам много личности, но чак любима нямам.
54. Любим сезон?
Лято. :flower:
55. Любим цвят?
Нямам.
56. Любимо животно?
Куче. По-специално моята пинчерка - Дейзи. :flower:
57. Каква музика предпочиташ?
Слушам различна музика. Не се ограничавам само в един определен стил.
58. Любим автор?
Димитър Димов и Паулу Коелю
59. Любима книга, разказ и стихотворение?
Книга - "Осъдени души" - Димитър Димов и "Алхимикът" - Паулу Коелю
Стихотворение - "Песен за човека" - Никола Вапцаров и "Две хубави очи" - Пейо Яворов

60. Любим филм?
"Зеленият път", "Тетрадката", "Професия блондинка"
61. Любим актьор, актриса, режисьор?
Нямам.
63. Любимо ядинье?
Сарми с кисело зеле :lol:
64. Пийнье?
Безалкохолно - Кока – Кола
Алкохол - Бяло вино и Бейлис

65. Имаш ли хоби? Какво?
Излизам с приятели
66. Спортче, нещо?
Не
67. Имаш ли братя и/или сестри?
Не
68. Домашен любимец? Име?
Да, Дейзи.
69. Притежаваш ли пороци? Кои?
Да, пушач съм.
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво?
За една своя постъпка, която не бих коментирала тук и заова, че не се подготвих сериозно по история тази година.
71. Разкайваш ли се за греховете си?
Да.
72. В какво вярваш?
В Бог.
73. Какво искаш?
Много неща.
74. Твоето мото?
Нямам.
Знам ли...
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник?
Не, забавно беше. :lol:
Добавено:

Bonus track 1: Любим форумец? Чак любимци, нямам.
Bonus track 2: Най-противен форумец? Срещат се няколко неприятно индивиди, но не искам да ги назовавам.
Последно промяна от iliyana_blg на 22 Авг 2009, 11:53, променено общо 1 път.
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

1. Как се казваш?
Генчо
2. Откъде си?
Ротердам
3. Кога си роден? (+ година)
02.12.1958 г.
4. (Дай линк със снимка.)
Никой не чете тези неща
5. Какво и къде (ще) учиш?
Ротердамистика в СУ
6. Защо точно това?
Защото не се подготвих достатъчно добре по история и не ме приеха право.
7. Какъв мечташе да станеш като малък?
Исках никой да не чете тези неща
8. А какъв стана?
Никой не чете тези неща
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА?
киборг - метален ендоскелет, покрит с жива тъкан
10. Работиш ли? Какво?
работя ятобар
11. Коя своя мечта не си реализирал?
никой не чете тези неща!
12. Как смяташ да я изпълниш?
с хитрост, ловкост и други тропически плодове
13. Обичаш ли?
мога, да
14. Обичан ли си?
хуху
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?)
никой не чете тези неща!
16. Каква е за теб идеалната връзка?
с карбонови нишки
17. С какво се гордееш?
с големите си сочни гърди
18. От какво се срамуваш?
от големите си сочни гърди
19. На кого би искал да приличаш?
на хората, които не четат тези неща
20. А на кого - не?
на хората, които четат тези неща
21. Опиши себе си с една дума.
никой не чете тези неща. това не беше една дума.
22. Опиши приятелите си с една дума.
не четат тези неща бе
23. Какво те възхищава?
доколкото ми е известно, възхищавам (се) е възвратен глагол и не може да се употреби така. поправете ме, ако греша
24. Какво те отблъсква?
яда яда яда
25. В какво настроение си най-често?
джагара джубара
26. Как смяташ, че те възприемат другите?
като доктор
27. А как искаш да те възприемат?
като робокоп
28. Какво е за теб сексът?
нещо от "смърфовете"
29. А светът?
никой
30. Как виждаш света след 10 години?
не
31. Къде би искал да живееш?
чете
32. Какво би искал да притежаваш?
тези
33. Опиши идеалния партньор.
неща
34. Колко деца искаш да имаш?
101 (повечето са петнисти)
35. От какво искаш да умреш?
хаха бахти
36. Какво искаш да видиш преди да умреш?
някой, който чете тези неща!
37. А да направиш?
да не чета тези неща!
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало?
не прочетох предните такива неща
39. Най-лошото?
счупих си зъб веднъж
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб?
изчерпва се горе-долу с една торта и един преливащ сутиен
41. А най-подлото?
джабара джубара
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо?
съветският съюз!
46. Кое свое качество не понасяш?
не чета такива неща
47. Би ли убил човек, ако беше законно?
то е законно
48. Какво ще кажеш за България?
ами много е красиво, харесва ми, със сигурност ще заснема рамбо 5 тук.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо?
бъркам си в носа
50. Какво би променил в света?
тази тема
51. Любим цитат?
една патка си бъркала в носа и не чела тези неща.
възхода на джей зи до албума му с линкин парк
един слон
54. Любим сезон?
един сезон
55. Любим цвят?
един цвят
56. Любимо животно?
грижовно мече
57. Каква музика предпочиташ?
песничката от гумените мечета
58. Любим автор?
Паулу Коелю :salute:
59. Любима книга, разказ и стихотворение?
тора
60. Любим филм?
атаката на доматите убийци от марс, които не четяха тези неща
61. Любим актьор, актриса, режисьор?
баба злата
63. Любимо ядинье?
а де
64. Пийнье?
фанта от бук
65. Имаш ли хоби? Какво?
Излизам с неприятели
66. Спортче, нещо?
нищо
67. Имаш ли братя и/или сестри?
всички сте мои братя
68. Домашен любимец? Име?
Да, Дейзи.
69. Притежаваш ли пороци? Кои?
десетки левове
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво?
за максим и албена най-много
71. Разкайваш ли се за греховете си?
татко?
72. В какво вярваш?
В Богогого и в спагетеното чудовище тоже. но не в даването на бакшиш
73. Какво искаш?
лопата
74. Твоето мото?
"никой не чете тези неща"
да се чийтва на лексикони
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник?
ха-ха

Добавено:

Bonus track 1: Любим форумец? майка_тереза18
Bonus track 2: Най-противен форумец? татко_смърф48, този смотан педофил
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”