Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

явор написа:
coup написа:Миналата година и аз бях абитурентка - 40 процента от целия випуск бяха в черно. Не ви съветвам да го избрате, ако сте по-нисички - голяма смехория настава. Моята рокля беше цвят портокал, ама обувките сигурно никога няма да ги обуя пак. Ама кога иначе ще су взематолкова скъпо и непрактично нещо. :lol:
Ами то и аз искам черно... Просто стои по-изискано. Всички модели, които съм си харесвал до сега (кройката) са черни (само вижте http://www.vipusk2006.info). Пък и аз съм бял и ми ходят тъмни цветове? :roll:

за момчета е друго, то и без друго нямате голям избор в цветовете, ама момичетата наистина по баловете са масово с тъмно синьо и черно, малко мрачно става в един момент...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Каквото и да си говорим момчетата са страшно улеснени откъм облекло за бала-костюмът си е костюм,голямата им дилема е с или без вратовръзка.А за цветовете-ами каквото им пасва...Така че за бала са шапка на тояга...
Момчетата от моя клас примерно ходят вече за костюми ама никакъв ентусизаъм,за разлика от нас дето голямо обсъждане дръпваме че и за техните костюми също...
Но разбира се има и доста суетни момчета.Един приятел преди 2 години се измъчи докато намери това,което искаше-голям каприз е...Приятелят ми за сметка на това преди 2 години във втория магазин втория костюм,които пробва-беше първия,който му стана....Е това на момиче не може да се случи....
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

нормално е...на момчетата не че не им пука с какво точно ще влязат на бала, но самата покупка на костюма или там облеклото, с което са не е изпълнено с толкова ентусиазъм, колкото при нас...понякога даже ми изглеждат много еднавки така всички с еднакви по кройка костюми, а не нещо по-разкършено, което се среща при нас...и все пак хубавите костюми се набиват на очи и изпъква сред тълпата :lol: то и при нас е същото с роклите...а и още повече на едно момиче му трябва минимум 1 ден може би да си избере...в смисъл такъв, че обикаляме почти всички магазини и накрая от всички правим някаква селекция и си избираме вече...та в общи линии поддържам мнението на ugly_girl относно въпорсът за това, че мъжката част са улеснени откъм облекло...а като се замисля, при нас и беиото трябва да е съчетано с роклята, а при тях.. :roll: :lol: пък ние носим и чантички, а те не...пък и чантичка докато се намери. да не забравяме и останалите аксесоари...и стана дълга и широка
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

момичетата наистина по баловете са масово с тъмно синьо и черно
Миналата година в нашето училище май бях единствената в черна рокля.И тази година не съм чула нито едно момиче да си е купило такава.

А за това,че на момчетата им е лесно-един съвет от мен:ако искате наистина да приключите бързо,не взимайте по магазините майките и приятелките си :lol: .Когато търсихме костюм на приятеля ми,обикаляхме страшно много,точно защото аз и майка му бяхме много претенциозни :lol: .
Каквото и да си говорим момчетата са страшно улеснени откъм облекло за бала-костюмът си е костюм
Между другото има доста големи разлики между различните костюми.И аз преди не ги забелязвах,но по едно време станах специалист :) .
Приятелят ми за сметка на това преди 2 години във втория магазин втория костюм,които пробва-беше първия,който му стана....Е това на момиче не може да се случи....
При мен не стана точно така,но и за двете рокли ми отне по 2 часа да си намеря.Още не мога да го повярвам :shock: .По принцип съм много претенциозна.За една обикновена блуза ми отнема по няколко дена обикаляне,а за роклите...
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

nightwish написа:един съвет от мен:ако искате наистина да приключите бързо,не взимайте по магазините майките и приятелките си :lol: .Когато търсихме костюм на приятеля ми,обикаляхме страшно много,точно защото аз и майка му бяхме много претенциозни :lol: .
хах...един познат затова след бала си беше напред с една риза, две вратовръзки и един чифт обукви...момчета, не се обиждайте, но майките ви понякога се престарават в това отношение - в стремежа нейното гардже да бъде най-хубаво :wink: :D
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Имам приятел,той е от Бургас.МОга да ви кажа, че е трагичееен случай! :pale: Специално за бала си купи сини лещи!Накупувал си е лусиони,кремове,маски,гелове,лакове за коса,маша,боя за коса и тем подобни неща!Имам чувството, че той по се грижи за себе си отколкото едно средностатистическо момиче... Нямам думи.
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Изкулючително мога да ви кажа, че на нас хич не ни е лесно. Вие да не би да искате да имате същите дрехи като някой друг?! Всичко е толкова еднакво, а ако решиш малко да експериментираш може да се окаже грешка и да те изкарат *****. Знаете ли колко обикалям и всички кройки са някви ужасни. Не можеш да си вземеш по-спортно сако, защото ситуацията изисква да си официален. Не можеш да застанеш до момиче с банели и да си облечен с дънки!

Не мисля, че е хубаво да си като всички. А честно казано те и не се шият по-различни костюми! А аз особено както съм 1,75 и съм слабичак... то не можеш да мериш. В агресия имат огромен избор на цветове, но там размерите им са гигантски, а аз не искам да си вземам костюм, който няма да ми седи... Не знам какво да правя. На драго и радо ми седят толкова добре, но имат само 3 шарки досега .... КОШМАР!!!

Разберете, че е далеч по-хубаво да си уникален и да изразиш собствения си стил на мах!
everyday_ написа:понякога даже ми изглеждат много еднавки така всички с еднакви по кройка костюми, а не нещо по-разкършено, което се среща при нас...и все пак хубавите костюми се набиват на очи и изпъква сред тълпата
И кои са те? Тези които стоят добре или тези, които са интересни?

П.П. Аз съм далеч по-претенциозен от майка ми и приятелките ми ;)... Нал все пак аз ще го нося, а не те! Майка ми обаче задължителон ще я взема, защото разбира от качеството на дрехите... Това никой не може да ми помогне за него :D
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Един от випуска ще е с шотландска поличка,друг пък с обувки за голф... Мин. година имаше един с дънки и хавайска блуза-супер беше.
Кой е казал, че мъжете трябва задължително да са с костюми :)
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

То и за момичетат никой не е казал, че трябва да са с рокли, но не идват с анцузи нали...

Аде замисли се ти би ли била толкова радикална 8)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

може да ви прозвучи тъпо, но ако можех по анцунг и кецове щех да ида...цял живот съм ходила все с такива обувки, много малко са били случаите, в които съм била супер елегантна или съм се качвала на токчета и сега на моменти просто не мога да се възприема, въпреки че се харесвам...точно днес ходих да си търся обувки...ходя като на петолевки, като патка, като не знам какво още...приятелките, с които бях се счупиха да ми се смеят...а като знам, че така ще се изтопанча за цяла вечер... :shock: лошо...
явор написа:И кои са те? Тези които стоят добре или тези, които са интересни?
тези, които стоят добре...на брат ми на бала имаше ено момче, чийто костюм наистина изпъкваше сред всички други...личеше си, че е нещо качествено и добро, но със сигурност и за повечко пари...но момчето си беше пич :D
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

явор написа:То и за момичетат никой не е казал, че трябва да са с рокли, но не идват с анцузи нали...

Аде замисли се ти би ли била толкова радикална 8)
ооо, свят широк, луди всякакви и всеки луд с номера си... :wink: на балове съм виждала какви ли не изцепки, включително момичета с много дънки и някакво дълга връхна дънкова дреха - скъпи, ама дънкови; момчета с бели костюми и розови вратовръзки (то верно да си оригинален, ама белите костюми бяха на мода преди да се родим), кожени дрешки, стил "Матрицата" и какво ли не още... колкото по-голям випуск, толкова повече изцепки воже да види човек, то не са тюлчета, воалчета, мини-жупчета и т.н. в едно училище с към близо 200 абитуриента всеки от които иска да е различен, понякога настава голяма цигания, от мен да го знаете... но разбира се по бала всички ги обхваща едно такова умилено настроение и никой несе занимава с такива дреболии :wink: 8)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

nrggirl написа:ооо, свят широк, луди всякакви и всеки луд с номера си... :wink: на балове съм виждала какви ли не изцепки....момчета с бели костюми и розови вратовръзки
ако говориш за самото съчетание - бял костюм с розова вратовръзка съм напълно съгласна с теб...но миналата година един познат беше с розова вратовръзка и много семпъл и готин костюм...беше пич откъдето и да го погледнеш...даже го карах да ми подари вратовръзката си, но той ми каза да се наредя на опашката от желаещи и в крайна сметка май я подари на дамата си :(
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Важно е да сме доволни от това,което сме си купили.Другите винаги може да са с нещо по-хубаво,по-скъпо,а понякога повечето са просто по-зле...Но ако се харесват-въпрос на вкус е цялата работа.За жалост понякога и на пари...Бях се влюбила в една рокля,ходих до Младост специално за нея и се оказа че струва 1000лв...Ами предполагам се досещате че няма да съм с нея...
Сега съм доволна от роклята си,остава да се снабдя с обувки и чанта и толкова...
А днес съм супер хипер щастлива понеже се сдобих и с кавалер:)))))))В класа няма да каним външни хора и ще сме с момчета от класа и днес момчето,което може да се каже ми е най-близък и добър приятел си ме покани официално и съм супер щастлива.Отделно приятелят ми ще дойде с мен до там,снимки,ала бала,но има един момент с едни стълби към хотела и разни др глупости,за които трябва да сме по двойки,та това вече е разрешено :lol: :lol: :lol:
Нямам търпение да дойде балът...И той ще дойде,ама после.....Очакването е хубаво,балът също,но края му не толкова...
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

а като стана въпрос за външни дами/кавалери при вас как стоят нещата? при нас допреди 2 годии беше съвсем свободен достъпа...от миналата година наложиха вето - 5 външни на клас...а ние в нашия клас сме 22 момичета на 5 момчета и беше интересно при съчетаването на двойките :evil:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

everyday_ написа:
nrggirl написа:ооо, свят широк, луди всякакви и всеки луд с номера си... :wink: на балове съм виждала какви ли не изцепки....момчета с бели костюми и розови вратовръзки
ако говориш за самото съчетание - бял костюм с розова вратовръзка съм напълно съгласна с теб...но миналата година един познат беше с розова вратовръзка и много семпъл и готин костюм...беше пич откъдето и да го погледнеш...даже го карах да ми подари вратовръзката си, но той ми каза да се наредя на опашката от желаещи и в крайна сметка май я подари на дамата си :(
точно за такова съчетание говоря - бял костюм и ЦИКЛАМЕНО розова вратовръзка :lol: 8) :lol:

Щастливо безработна!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”