Аз наистина го мисля. Не мисля, че има нещо толкова критично в това да изпуснеш една година, в която да прецениш, че си тръгнал в грешната посока. Особено ако другата възможност е да прекараш 50 години затъвайки все повече и повече на място, което не е за теб.george.merlin написа: Относно второ Ви твърдение: наистина ли мислите, че в динамиката на съвремието ни е толкова лесно да пропуснеш година? Едва ли са много хората, които могат да си позволят да кандидатстват няколко години поред докато ги приемат. Това се случва само за медицина. Пък и за нея си заслужава.
Държавна поръчка
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Re: Държавна поръчка
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Така е. Работата трябва да ти носи удовлетворение, иначе цял живот ще имаш чувството ,че работиш като вол и не пшолучаваш нищо в замяна.
- leia_loves_cats
- Да живей словото
Абе ти каквото искаш мисли и чувствай.svetlio.varna написа:Така е. Работата трябва да ти носи удовлетворение, иначе цял живот ще имаш чувството ,че работиш като вол и не пшолучаваш нищо в замяна.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Е аз не съм чул някой да си обича работата, но да не я умее. По-скоро тези дет не се долюбат с професията си, работят през пръстиleia_loves_cats написа:Абе ти каквото искаш мисли и чувствай.svetlio.varna написа:Така е. Работата трябва да ти носи удовлетворение, иначе цял живот ще имаш чувството ,че работиш като вол и не пшолучаваш нищо в замяна.(това не е лично към никой, а да кажем към онези, които хипотетично някога биха попаднали в тая ситуация) Важното е че ще дърпаш екипа си надолу. Ако всеки върши нещо, което не умеее и не му носи никакво удовлетворение, накъде сме тръгнали изобщо?
- leia_loves_cats
- Да живей словото
Има и такива - може много да искаш да станеш космонавт, ама като си кривоглед просто няма да те огрее. Може да се стараеш повече от всички, но не можеш ли да свириш на пиано, просто няма да стане. Много хора не се отказват, именно, зашото си мислят, че някак ще се справят - грешка. Не е нужно цял живот да се чувстваш непълноценен и да даваш триста процента от себе си, когато това, за което имаш способности просто чака зад съседната вратаsvetlio.varna написа:Е аз не съм чул някой да си обича работата, но да не я умее. По-скоро тези дет не се долюбат с професията си, работят през пръстиleia_loves_cats написа:Абе ти каквото искаш мисли и чувствай.svetlio.varna написа:Така е. Работата трябва да ти носи удовлетворение, иначе цял живот ще имаш чувството ,че работиш като вол и не пшолучаваш нищо в замяна.(това не е лично към никой, а да кажем към онези, които хипотетично някога биха попаднали в тая ситуация) Важното е че ще дърпаш екипа си надолу. Ако всеки върши нещо, което не умеее и не му носи никакво удовлетворение, накъде сме тръгнали изобщо?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Материята стана много сложна за менеleia_loves_cats написа:Има и такива - може много да искаш да станеш космонавт, ама като си кривоглед просто няма да те огрее. Може да се стараеш повече от всички, но не можеш ли да свириш на пиано, просто няма да стане. Много хора не се отказват, именно, зашото си мислят, че някак ще се справят - грешка. Не е нужно цял живот да се чувстваш непълноценен и да даваш триста процента от себе си, когато това, за което имаш способности просто чака зад съседната вратаsvetlio.varna написа:Е аз не съм чул някой да си обича работата, но да не я умее. По-скоро тези дет не се долюбат с професията си, работят през пръстиleia_loves_cats написа:Абе ти каквото искаш мисли и чувствай.svetlio.varna написа:Така е. Работата трябва да ти носи удовлетворение, иначе цял живот ще имаш чувството ,че работиш като вол и не пшолучаваш нищо в замяна.(това не е лично към никой, а да кажем към онези, които хипотетично някога биха попаднали в тая ситуация) Важното е че ще дърпаш екипа си надолу. Ако всеки върши нещо, което не умеее и не му носи никакво удовлетворение, накъде сме тръгнали изобщо?
- leia_loves_cats
- Да живей словото
Тц тц, много лесно се отказвате варненци.svetlio.varna написа: Материята стана много сложна за мене
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Плащат ми 6,000лв, а аз се осигурявам на 400 и частно осигуряване...
Така ми харесва повече...
Така ми харесва повече...
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.