Е що така гониш децата бе!?Prudence написа:Моят съвет: Бягай!![]()
Идеалната половинка?!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
Re: Идеалната половинка?!
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
- miss_sexapill
- В началото бе словото
- Специалност: 6te b1da pravist
- Курс: кандидат-студент
Мнението обижда друг потребител и по този начин нарушава Правилата на Форума! Въздържай се от подобни коментари!Master_of_Sin написа:Е що така гониш децата бе!?Prudence написа:Моят съвет: Бягай!![]()
![]()
Малина и Азис - Най-добрата
- bLaCk_aNgEL
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
- Курс: първи
Няма такова нещо като 'идеалната половинка'. Има най-подходящ човек според нашите виждания сред многото подходящи и не толкова подходящи. Има напасване на характери,външен вид,отношение към хората и света... Идеален ни се струва човекът в който се влюбваме в началото,но с времето любовта започва да проглежда..
Но е хубаво човек да е идеалист и да вярва до някаква степен дори да знае,че на практика няма идеални хора..идеални отношения,каузи,идеи и т.н.
За мен най-подходящ би бил човек с добро сърце,добро отношение към мен,такъв който да ме уважава и цени моите избори независимо какви са..човек с хубава външност,който споделя мнението ми за много неща,но и който знае как да отстоява своето без да го налага..Човек,който,узнавайки все повече и повече неща за мен (независимо + или -) да се влюбва и въпреки всичко да ме оценява.Който да върви до мен и просто да ме разбира. Та това наричам аз 'идеалната половинка'...
Но всъщност излиза,че само веднъж съм се влюбвала в такъв човек..останалите са били все сред НЕподходящите..
Затова мисля, че колкото и да си изграждаме идеали,то не се знае в даден момент дали бихме предпочели този идеал пред някой различен от него..
Но е хубаво човек да е идеалист и да вярва до някаква степен дори да знае,че на практика няма идеални хора..идеални отношения,каузи,идеи и т.н.
За мен най-подходящ би бил човек с добро сърце,добро отношение към мен,такъв който да ме уважава и цени моите избори независимо какви са..човек с хубава външност,който споделя мнението ми за много неща,но и който знае как да отстоява своето без да го налага..Човек,който,узнавайки все повече и повече неща за мен (независимо + или -) да се влюбва и въпреки всичко да ме оценява.Който да върви до мен и просто да ме разбира. Та това наричам аз 'идеалната половинка'...
Но всъщност излиза,че само веднъж съм се влюбвала в такъв човек..останалите са били все сред НЕподходящите..
Затова мисля, че колкото и да си изграждаме идеали,то не се знае в даден момент дали бихме предпочели този идеал пред някой различен от него..
'Nobody can be exactly like me. Even I have trouble doing it...' Tallulah Bankhead
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Аз имах перфектната половинка. С оглед на другите потенциални половинки осъзнавам, че съм изпуснал нещо безценно.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
То ако е перфектна, няма тръпка.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- blz
- Да живей словото
За мен няма тръпка, когато интересите й се изчерпват с чалга и грим.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Не става въпрос само за интереси
и според мене малко се изсили
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- blz
- Да живей словото
То е ясно, че перфектни хора няма. Аз просто казвам, че бях намерил такъв човек, който със всичките си недостатъци в моите очи беше перфектен. Относно изсилването..не знам кое точно маркираш.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Е определението "перфектна"...nevermind 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Изчетох доста конкретни описания...Все пак не си избираме партньора по каталог, нали така?
Идеалната половинка (ако изобщо може да се говори за такава) е този човек, който ти преобръща представите за идеална половинка. Защото ти показва една различна перспектива, която дотогава не си познавал или оценявал. И точно оттам идва тръпката - да изживееш нещо неочаквано, вълнуващо.
Когато човек е сам, има определени представи за себе си и изискванията си. Но когато срещне някого, често се изненадва от нетърпимостта си към определени навици/недостатъци у него или пък точно обратното - проявява неподозирана толерантност. Така че много вероятно е да се обвържеш с такъв типаж,за когото си смятал, че не ти е по вкуса. Животът поднася толкова изненади...
Идеалната половинка (ако изобщо може да се говори за такава) е този човек, който ти преобръща представите за идеална половинка. Защото ти показва една различна перспектива, която дотогава не си познавал или оценявал. И точно оттам идва тръпката - да изживееш нещо неочаквано, вълнуващо.
Когато човек е сам, има определени представи за себе си и изискванията си. Но когато срещне някого, често се изненадва от нетърпимостта си към определени навици/недостатъци у него или пък точно обратното - проявява неподозирана толерантност. Така че много вероятно е да се обвържеш с такъв типаж,за когото си смятал, че не ти е по вкуса. Животът поднася толкова изненади...
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.
Регионално развитие и политика
Регионално развитие и политика
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Тру, тру...Leila_Valera написа:Изчетох доста конкретни описания...Все пак не си избираме партньора по каталог, нали така?![]()
И така докато си намери друга на която да преобърне представите и да преобръща в леглото
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
идеалната половинка показва, когато нещо не е наред, а не аз да си мисля, че всичко е супер, а в един момент да разбера, че то от една седмица изобщо не е наред.
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Брейй, значи аз съм била идеална половинка.
Винаги като нещо ме зачовърка, веднага си изпявам всичко и хич не разчитам на намеци, както повечето жени (щото това да правиш намеци на мъж си е causa perduta). 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка: