По-скоро на колкото му позволява програматаMidwinterSun написа:Всеки студент в СУ може да се запише на колкото си спорта иска. Просто при някои хора това е задължително
Спортове в СУ-1 курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Спортове в СУ-1 курс
Компютърни науки I курс
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Обратна връзка:
А някакви отзиви за баскета ? Как са условията там ? И какво им представлява изпита ?
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
- muligan-cho
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Китаистика
- Курс: втори
Да, не си е оферта да не ти е задължителен, да се запишеш и да нямаш 6.. Се пак по плуване какъв е изпитът? 
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
да се удавиш и спасишmuligan-cho написа:Да, не си е оферта да не ти е задължителен, да се запишеш и да нямаш 6.. Се пак по плуване какъв е изпитът?
майтапя се
memento mori
- morfei
- Форумно зомби
На мен пък ми харесва баскетбола. Знаете ли дали униоверситетския отбор е на високо ниво и трудно ли е да се влезе в отбора? А има ли някакви тестове или пробни преди да влезеш?
Компютърни науки 1 курс
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
И ми е много интересно как избират коя специалност да има задължителен спорт и коя не?Ние правистите защо имаме 5 години?Защото ни смятат за зубъри,които не спортуват лиMidwinterSun написа:Всеки студент в СУ може да се запише на колкото си спорта иска. Просто при някои хора това е задължително
- Spondaic
- Да живей словото
При стадион Академик е в някво салонче до колкото разбрах,дано отбора на унито е добър,че искам да се запиша в него. За изпита не знам сигурно стрелба от фаловете и вкарване от крачкиRadoRado написа:А някакви отзиви за баскета ? Как са условията там ? И какво им представлява изпита ?
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Е, що. Щото СУ има, че ЮФ е голямата работа, ама така или иначе не го е*е за студентите...RA[sgB] написа:И ми е много интересно как избират коя специалност да има задължителен спорт и коя не?Ние правистите защо имаме 5 години?Защото ни смятат за зубъри,които не спортуват лиMidwinterSun написа:Всеки студент в СУ може да се запише на колкото си спорта иска. Просто при някои хора това е задължителноДо този извод стигнах
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- blackout
- Летящите Пръсти
- Курс: трети
Политика на факултетите. Така според мен е по-добре. Във ФМИ, където има доста хора, живеещи на около метър от компютрите си, спортът не е задължителен...а там наистина им трябва.RA[sgB] написа:И ми е много интересно как избират коя специалност да има задължителен спорт и коя не?Ние правистите защо имаме 5 години?Защото ни смятат за зубъри,които не спортуват лиMidwinterSun написа:Всеки студент в СУ може да се запише на колкото си спорта иска. Просто при някои хора това е задължителноДо този извод стигнах
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- blackout
- Летящите Пръсти
- Курс: трети
Колкото по-добър е един отбор, толкова по-мизерен е шансът да влезе някой първокурсник в него.Spondaic написа:При стадион Академик е в някво салонче до колкото разбрах,дано отбора на унито е добър,че искам да се запиша в него. За изпита не знам сигурно стрелба от фаловете и вкарване от крачкиRadoRado написа:А някакви отзиви за баскета ? Как са условията там ? И какво им представлява изпита ?
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Плуваш по 2 дължини кроул,бруст и гръб.muligan-cho написа:Да, не си е оферта да не ти е задължителен, да се запишеш и да нямаш 6.. Се пак по плуване какъв е изпитът?
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Обратна връзка:
Абе мен не ме интересува колко е добър отбора
Искам да има хора, с които може да се направи 1 хубав баскет
п.с. изпита по плуване не звучи толкова тежък. Каква е дължината на басейна ?
п.с. изпита по плуване не звучи толкова тежък. Каква е дължината на басейна ?
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
- muligan-cho
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Китаистика
А време има ли? Или... да си ги изплуваш без прекъсване?
- bggashnik
- Пишеща машина
Че кво общо има това кой курс си със това дали можеш да играеш баскетболblackout написа:Колкото по-добър е един отбор, толкова по-мизерен е шансът да влезе някой първокурсник в него.Spondaic написа:При стадион Академик е в някво салонче до колкото разбрах,дано отбора на унито е добър,че искам да се запиша в него. За изпита не знам сигурно стрелба от фаловете и вкарване от крачкиRadoRado написа:А някакви отзиви за баскета ? Как са условията там ? И какво им представлява изпита ?
Компютърни науки I курс
- Spondaic
- Да живей словото
Не бери грижа за това треньора ще прецени, кой е добър и кой не е, няма нищо, че си първи курс, то като си го можешblackout написа:Колкото по-добър е един отбор, толкова по-мизерен е шансът да влезе някой първокурсник в него.Spondaic написа:При стадион Академик е в някво салонче до колкото разбрах,дано отбора на унито е добър,че искам да се запиша в него. За изпита не знам сигурно стрелба от фаловете и вкарване от крачкиRadoRado написа:А някакви отзиви за баскета ? Как са условията там ? И какво им представлява изпита ?
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан