Спортове в СУ-1 курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Спортове в СУ-1 курс
Съвременните танци, както и акробатичният рокендрол, ги води една симпатична мацка, която обаче си изисква - и присъствия, и умения що се отнася до това, което танцуваш. Не е най-лесното нещо на света, иска си определена сериозност, но пък ако на човек му харесват танците - това да му е проблемът.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Самоотбраната какво точно представлява? Някое определено бойно изкуство ли е или меланж от няколко стила?
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Гювеч е по-точната дума.gletcher написа:Самоотбраната какво точно представлява? Някое определено бойно изкуство ли е или меланж от няколко стила?
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- blackout
- Летящите Пръсти
Тц.Ivo Penev написа:майтапиш ли сеblackout написа:Не е точно така. Има си изпит и не е много лесен. Трябва да се правят 20 клека, ако не се лъжа, със тежест, колкото е собственото ти тегло. Не се кляка толкова лесно с 80 килограма, ако не си работил по въпроса. Иначе другите компоненти са разни набирания и тънъ.
Звучи интересно
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Като гледах едноименния филм с Дженифър Лопез и Ричърд Гиър се бях навил и аз да се записвам да танцувам,но бързо ми мина желаниетоMidwinterSun написа:Съвременните танци, както и акробатичният рокендрол, ги води една симпатична мацка, която обаче си изисква - и присъствия, и умения що се отнася до това, което танцуваш. Не е най-лесното нещо на света, иска си определена сериозност, но пък ако на човек му харесват танците - това да му е проблемът.
Възможно ли 2ри курс да бъде сменен спорта?
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
да, всяка година се записва на ново, то по принцип и втория семестър можеш да си го смениш, ако искаш
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всяка година можете да си избирате различен спорт. Никой не е казал, че всичките 5 години трябва да ходите на един и същ. Плюс това, можете да запишете по няколко спорта наведнъж. Аз догодина съм си заплюла цели три 
<едит> не можеш да го сменяш между двата семестъра... не и при положение, че накрая имаш изпит върху него. Но след първия семестър трябва да се запишеш отново за втория, защото програмата се изменя, часовете на спорта могат също да се променят и т.н.
<едит> не можеш да го сменяш между двата семестъра... не и при положение, че накрая имаш изпит върху него. Но след първия семестър трябва да се запишеш отново за втория, защото програмата се изменя, часовете на спорта могат също да се променят и т.н.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- blackout
- Летящите Пръсти
Джудото е на ниво. Аз ходих миналата година, ама тази няма да имам време да отделя. Там накрая изпитът беше покриване на най-ниската степен - бял колан.Ivo Penev написа:и въпреки това май ще го запиша,щом няма бокс
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Абе в мойта специалност спорта въобще не фигурира, няма го и като избирателна, мога да ида да се запиша нещо пак нали? Че без спорт не се издържа
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всеки студент в СУ може да се запише на колкото си спорта иска. Просто при някои хора това е задължително 

- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
Мид - можеш да го смениш, само че се изискват малко повече усилия - според канцеларките. иначе е възможно да го смениш даже деня преди да ти напишат оценката - мои колеги го направиха - вярвам, че е възможно
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.