Лъчезар Дачев

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Вече направих тема за Русчев.Потърси я тук, само че отдавна няма нови отговори и е на по-задните страници... :)
snowlady_rs
В началото бе словото

Мнение от snowlady_rs »

професора е супер той не беше преподавател а приятел с нас не си пропускайте шанса да ходите при него защото няма да срещнете много такива повечето са прекалено сериозни и скучни пък и дачев винаги ти разказва случки които по някакъв начин са свързани с правото пък и постоянно ни мъкнеше някъде на почерпка...
обичам ви професоре!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

snowlady_rs написа:професора е супер той не беше преподавател а приятел с нас не си пропускайте шанса да ходите при него защото няма да срещнете много такива повечето са прекалено сериозни и скучни пък и дачев винаги ти разказва случки които по някакъв начин са свързани с правото пък и постоянно ни мъкнеше някъде на почерпка...
обичам ви професоре!
?!?! е това пък как става ми е много интересно, да мъкнеш някъде 300 човека випуск?!?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Е, 300 човека няма как.Сигурно има предвид няколко човека- някоя група или ако са били задочно... :? Те са по-малко хора...
snowlady_rs
В началото бе словото

Мнение от snowlady_rs »

всъщност аз съм от русе и сме 50 човека випуск а наистина винаги ти мъкни някъде независимо колоко са присъстващите пък и ние све една групичка и с нас излиза доста често и винаги е много гот и ни казва по някоя тънкост в занаята... абе супер е тоя човек
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

snowlady_rs написа:всъщност аз съм от русе и сме 50 човека випуск а наистина винаги ти мъкни някъде независимо колоко са присъстващите пък и ние све една групичка и с нас излиза доста често и винаги е много гот и ни казва по някоя тънкост в занаята... абе супер е тоя човек

нещо не разбрах - кой курс си, че да сте 50 човека випуск? или да попитам - кой университет?!?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Alkohola
В началото бе словото

Мнение от Alkohola »

nrggirl написа:въобще няма смисъл да се ходи на лекциите на Дачев според мен, както и на повечето лекции в ЮФ - в крайна сметка всичко на изпита си е чист късмет. не смятам, че само "готините мацки" имат шанс за 6, това е твърде повърхностко да се твърди. но е факт че при повечето преподаватели липсва какъвто и да било обективен критерий, на пръсти се броят преподавателите, които са обективни и дето се казва, и да те скъсат, ще знаеш че сам си си виновен, а не е поредната гавра... абе, с две думи, като минете скъпия Русчев ще си поговорим пак за субективизма, чистия късмет и ползата от ходенето на лекции :twisted:
Всички някога падат, разликата между силните и слабите духом е във времето което губят за да се изправят.
Аватар
npa
В началото бе словото

Мнение от npa »

kolegi, ako vi interesuvat u`ebnizi za izpitite po da4ev, prodawam moite na polowin cena:

ИСТОРИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ И ПРАВНИ УЧЕНИЯ - ЛЪЧЕЗАР ДАЧЕВ - СВИДА 2001 – ОРИГИНАЛ – 10,00 – продава се за: 5,00

УЧЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА - ЛЪЧЕЗАР ДАЧЕВ - СВИДА 2001 – ОРИГИНАЛ – 10,00 - продава се за: 5,00

mirinta@abv.bg
Аватар
Mirabel
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mirabel »

Това с купчинките е голяма глупост, аз бих се срамувала да го кажа...
If one day you wake up and don't see the Sun - you are dead or you are the Sun.
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

аз не мисля, че е вярно това с купчинките
Изображение
chochko
В началото бе словото

Мнение от chochko »

Assasiyah написа:аз не мисля, че е вярно това с купчинките
Не в вярно, ама е вярно :oops:
Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Специалност: право
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Josefinne »

valeriq написа:
Malizia написа: А иначе за заинтересуваните- имам всички теми по ППУ на царски... Никой да не прави тази грешка!!! Не си заслужава... :wink:
защо не си заслужава да се правят царски пищови при Дачев ? не минават ли ? :roll:
...във връзка с купчинките...само такива с 6-ци , 5-ци и 4-ки ли има...по принцип къса ли много ?
Аз пък мисля, че би минало, стига да успееш да го ръгнеш, без да те види :)
Изображение
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Не ама просто вместо да се бъхтиш да правиш царски пищови по-добре директно на изпита да си препишеш...
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

... ами да - директно от учебника! :lol: Иначе това с купчинките си е вярно, даже лично го забелязах, докато "проверяваше" работите на предишната група. И освен това, ако четеше, никога нямаше да имам 5 :lol:
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
Аватар
Арлина Мей
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Арлина Мей »

аз лично съм почитател на Лъчо Дачев! Забавен е, пише предимно хубави оценки и приятни учебници.А и личните ми впечатления от него са хубави. Според мен мълвата с "пиянството на един преподавател" не е истинна!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”