Лъчезар Дачев
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
snowlady_rs
- В началото бе словото
професора е супер той не беше преподавател а приятел с нас не си пропускайте шанса да ходите при него защото няма да срещнете много такива повечето са прекалено сериозни и скучни пък и дачев винаги ти разказва случки които по някакъв начин са свързани с правото пък и постоянно ни мъкнеше някъде на почерпка...
обичам ви професоре!
обичам ви професоре!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
?!?! е това пък как става ми е много интересно, да мъкнеш някъде 300 човека випуск?!?snowlady_rs написа:професора е супер той не беше преподавател а приятел с нас не си пропускайте шанса да ходите при него защото няма да срещнете много такива повечето са прекалено сериозни и скучни пък и дачев винаги ти разказва случки които по някакъв начин са свързани с правото пък и постоянно ни мъкнеше някъде на почерпка...
обичам ви професоре!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
snowlady_rs
- В началото бе словото
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
snowlady_rs написа:всъщност аз съм от русе и сме 50 човека випуск а наистина винаги ти мъкни някъде независимо колоко са присъстващите пък и ние све една групичка и с нас излиза доста често и винаги е много гот и ни казва по някоя тънкост в занаята... абе супер е тоя човек
нещо не разбрах - кой курс си, че да сте 50 човека випуск? или да попитам - кой университет?!?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Всички някога падат, разликата между силните и слабите духом е във времето което губят за да се изправят.nrggirl написа:въобще няма смисъл да се ходи на лекциите на Дачев според мен, както и на повечето лекции в ЮФ - в крайна сметка всичко на изпита си е чист късмет. не смятам, че само "готините мацки" имат шанс за 6, това е твърде повърхностко да се твърди. но е факт че при повечето преподаватели липсва какъвто и да било обективен критерий, на пръсти се броят преподавателите, които са обективни и дето се казва, и да те скъсат, ще знаеш че сам си си виновен, а не е поредната гавра... абе, с две думи, като минете скъпия Русчев ще си поговорим пак за субективизма, чистия късмет и ползата от ходенето на лекции
kolegi, ako vi interesuvat u`ebnizi za izpitite po da4ev, prodawam moite na polowin cena:
ИСТОРИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ И ПРАВНИ УЧЕНИЯ - ЛЪЧЕЗАР ДАЧЕВ - СВИДА 2001 – ОРИГИНАЛ – 10,00 – продава се за: 5,00
УЧЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА - ЛЪЧЕЗАР ДАЧЕВ - СВИДА 2001 – ОРИГИНАЛ – 10,00 - продава се за: 5,00
mirinta@abv.bg
ИСТОРИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ И ПРАВНИ УЧЕНИЯ - ЛЪЧЕЗАР ДАЧЕВ - СВИДА 2001 – ОРИГИНАЛ – 10,00 – продава се за: 5,00
УЧЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА - ЛЪЧЕЗАР ДАЧЕВ - СВИДА 2001 – ОРИГИНАЛ – 10,00 - продава се за: 5,00
mirinta@abv.bg
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз пък мисля, че би минало, стига да успееш да го ръгнеш, без да те видиvaleriq написа:защо не си заслужава да се правят царски пищови при Дачев ? не минават ли ?Malizia написа: А иначе за заинтересуваните- имам всички теми по ППУ на царски... Никой да не прави тази грешка!!! Не си заслужава...
...във връзка с купчинките...само такива с 6-ци , 5-ци и 4-ки ли има...по принцип къса ли много ?

- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
... ами да - директно от учебника!
Иначе това с купчинките си е вярно, даже лично го забелязах, докато "проверяваше" работите на предишната група. И освен това, ако четеше, никога нямаше да имам 5 
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
- Арлина Мей
- В началото бе словото
- Обратна връзка: