RadoRado написа:Което прави идеална комбинация за купониNebu написа:Тей, като гледам повечете сме е***и мешаната салата... направо тюрлю гювечЩе има от всичко за всеки
Какво е това "купон"?
От ония дето баба ползваше за хляб ли?
Модератори: Methuselah, thegirl
RadoRado написа:Което прави идеална комбинация за купониNebu написа:Тей, като гледам повечете сме е***и мешаната салата... направо тюрлю гювечЩе има от всичко за всеки

Точно този "тюрлю гювеч" не ме кефи и респективно не обичам да ходя по купони.RadoRado написа:Което прави идеална комбинация за купониNebu написа:Тей, като гледам повечете сме е***и мешаната салата... направо тюрлю гювечЩе има от всичко за всеки

Същото, само дето по наше време се дава за алкохол и подобни нещаNebu написа:RadoRado написа:Което прави идеална комбинация за купониNebu написа:Тей, като гледам повечете сме е***и мешаната салата... направо тюрлю гювечЩе има от всичко за всеки
Какво е това "купон"?
От ония дето баба ползваше за хляб ли?
RadoRado написа:Същото, само дето по наше време се дава за алкохол и подобни нещаNebu написа:RadoRado написа:Което прави идеална комбинация за купониNebu написа:Тей, като гледам повечете сме е***и мешаната салата... направо тюрлю гювечЩе има от всичко за всеки
Какво е това "купон"?
От ония дето баба ползваше за хляб ли?![]()
А да, щом и хляб ще има значи всичко ще е арно ! На хляб ще преживеем първата година
Ми гадничко си е за мен, дискотеките си станаха чалготеки. А кръчмата е най-добрият вариант - чалга и балканска музика с "еденье и пийнье и некоя сгодна женица" + приятелиБeтон написа:Дискотечките със 100% чистак ПОП-ФОЛК
За хляб може и да няма, ама виж за пиене...Nebu написа:Ама Вие и алкохол ли пиете??!?! Безсрамници! Какво безобразие! Аз съм силно потресен и възмутен!!

И жица! браво - е тва искам да чувам!!!altras написа:МЕТТТТТТТТТТТТТТТТТТАААААААААААААЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ И ЖЕЛЯЗОООООООООООООООООООООООО :
Тъй вярно!RadoRado написа:Както сме тръгнали на желязо, ще има ли хора, които да ходят на концерта на Боргир ?
Само такаMaster_of_Sin написа:Тъй вярно!RadoRado написа:Както сме тръгнали на желязо, ще има ли хора, които да ходят на концерта на Боргир ?![]()
![]()

Няма наши, няма вашиdimexer написа:!Трезвен - сложно е.....