НСА

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: НСА

Мнение от kori »

дикенс не е чак толкова лош
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

Да събереш трибой от над 500кг също не е лошо...

Квото имах да казвам го казах..Докато не присъствате на лекция/не прочетете лекция, не познавате проф. спортисти/методисти/треньори/мануални терапевти мненията ви за това, колко тъпи са от НСА са просто смешни..
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

абе,спортистите са пичове
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
RuNNeR
В началото бе словото

Мнение от RuNNeR »

p_e_t_i_a написа:Да,тези,които учат там не блестят с особен инетелкт,но все пак НСА е класа :wink:
Офф... май не е до училището, нито университета... а до ЧОВЕКА. Може да си най-простата гайда и по стечение на обстоятелствата, стабилна доза късмет и още нещо, да учиш в СУ или друг престижен университет. И обратното. Аз пък имам познати, завършили НСА, които никак не са прости. Друг е въпроса каква им е реализацията.
BLUSH
Постоянно присъствие

Мнение от BLUSH »

Само не мога да разбера защо обиждате спортистите? Да не мислте,че е толкова лесно да си спортист..Изискава се най-малко огромна дисциплина,амбиция и постоянство.
Има разлика между тези от фитнеса и спортистите (макар че аз винаги съм уважавала хора,които полагат усилия за външния си вид) ,в спорта има и култура
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

RuNNeR написа:
p_e_t_i_a написа:Да,тези,които учат там не блестят с особен инетелкт,но все пак НСА е класа :wink:
Офф... май не е до училището, нито университета... а до ЧОВЕКА. Може да си най-простата гайда и по стечение на обстоятелствата, стабилна доза късмет и още нещо, да учиш в СУ или друг престижен университет. И обратното. Аз пък имам познати, завършили НСА, които никак не са прости. Друг е въпроса каква им е реализацията.
Завършилите там имат добра възможност за реализация :wink:
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”