НСА
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Re: НСА
Да събереш трибой от над 500кг също не е лошо...
Квото имах да казвам го казах..Докато не присъствате на лекция/не прочетете лекция, не познавате проф. спортисти/методисти/треньори/мануални терапевти мненията ви за това, колко тъпи са от НСА са просто смешни..
Квото имах да казвам го казах..Докато не присъствате на лекция/не прочетете лекция, не познавате проф. спортисти/методисти/треньори/мануални терапевти мненията ви за това, колко тъпи са от НСА са просто смешни..
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
абе,спортистите са пичове
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Офф... май не е до училището, нито университета... а до ЧОВЕКА. Може да си най-простата гайда и по стечение на обстоятелствата, стабилна доза късмет и още нещо, да учиш в СУ или друг престижен университет. И обратното. Аз пък имам познати, завършили НСА, които никак не са прости. Друг е въпроса каква им е реализацията.p_e_t_i_a написа:Да,тези,които учат там не блестят с особен инетелкт,но все пак НСА е класа
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Само не мога да разбера защо обиждате спортистите? Да не мислте,че е толкова лесно да си спортист..Изискава се най-малко огромна дисциплина,амбиция и постоянство.
Има разлика между тези от фитнеса и спортистите (макар че аз винаги съм уважавала хора,които полагат усилия за външния си вид) ,в спорта има и култура
Има разлика между тези от фитнеса и спортистите (макар че аз винаги съм уважавала хора,които полагат усилия за външния си вид) ,в спорта има и култура
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
Завършилите там имат добра възможност за реализацияRuNNeR написа:Офф... май не е до училището, нито университета... а до ЧОВЕКА. Може да си най-простата гайда и по стечение на обстоятелствата, стабилна доза късмет и още нещо, да учиш в СУ или друг престижен университет. И обратното. Аз пък имам познати, завършили НСА, които никак не са прости. Друг е въпроса каква им е реализацията.p_e_t_i_a написа:Да,тези,които учат там не блестят с особен инетелкт,но все пак НСА е класа
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!