Извинявам се за причиненото неудобство. Поне според мен обаче всичко онова бяха комплименти, завоалирани с необходимата доза цинизъм. От мен повече такива неща по свой адрес няма да чуеш, бъди спокойна.mihaela_a написа:Направо нямам думиКак може така да говорите
![]()
Все едно съм някаква.............
Разбирам бзик,ама вие прекалихте какви са тези глупости и тъпотиии
![]()
Мерси за отношението и че ме накарахте никога да не пиша в форума вече.Разбирам да съм провокирала с нещо тези изказвания,а аз просто си споделих мнението за Студентски град,а тя каква стана... Как може такова нещо и такова неуважение към мен
![]()
![]()
Приети - Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Приети - Право
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- mesmeric_
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз пък мисля, че много свободно се изказвате за това, доколко били важни дипломата, специалността и университетът по интервюта, имайки предвид, че повечето сте току що приети студенти и по интервюта (за истинска, не лятна работа) не сте били
Не може да правите обобщения какво смятали работодателите, това са само догадки.
Според мен, ще има случаи, където дипломата ще е важна, ще има и такива, където човек ще бъде преценян по качества и оставени впечатления. И в двата случая, всичко зависи от вас - и тапиите, и качествата
П.п. Михаелка, много си хубава, при това изглеждаш доста свястна
Според мен, ще има случаи, където дипломата ще е важна, ще има и такива, където човек ще бъде преценян по качества и оставени впечатления. И в двата случая, всичко зависи от вас - и тапиите, и качествата
П.п. Михаелка, много си хубава, при това изглеждаш доста свястна
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
И никой от нас няма познати/роднини адвокати/нотариуси/съдий, които имат кантори/знаят какво става на конкурсите и какво се търси, искат..
Мда...никой...
Мда...никой...
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- mesmeric_
- В началото бе словото
Ти може да знаеш какво става в кантората на леля ти, но това пак е един случай.
И още 5 кантори да знаеш, и новини от кухнята да имаш, пак са 6 кантори, и докато не тръгнеш по интервюта, сам да представяш себе си, а не леля ти да те, това пак са само части от картинката.
Така де, не казвам, че задължително трябва да разбираш каква е цялата картинка. Ако ще работиш при леля ти, аз лично нямам нищо против
Казвам, че много хора говорят ей така от въздуха.
И още 5 кантори да знаеш, и новини от кухнята да имаш, пак са 6 кантори, и докато не тръгнеш по интервюта, сам да представяш себе си, а не леля ти да те, това пак са само части от картинката.
Така де, не казвам, че задължително трябва да разбираш каква е цялата картинка. Ако ще работиш при леля ти, аз лично нямам нищо против
Казвам, че много хора говорят ей така от въздуха.
Има един факт обаче - досега не съм видял обява, където да има изискване кандидатът да е завършил Право в друг университет освен СУ - ако в обявата има въобще изискване за завършване на определен университет.Това говори за опеделена тенденция на предпочитане на СУ пред другите университети, но , разбира се, не означава, че ако завършиш другаде това няма да се зачита.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Тихо ся..ако си кадърен ще успееш...нищо, че между НБУ и СУ право ще вземат винаги второто...
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- mesmeric_
- В началото бе словото
Аз не оспорвам, че когато става въпрос за право, в СУ сте най-
Не бих си го и помислила в тази тема
Но,да, ако си кадърен с всичко ще успееш
Не бих си го и помислила в тази тема
Но,да, ако си кадърен с всичко ще успееш
някой има ли прдстава как става настаняването в общежитията ..... имам предвид само прависти ли може да се паднем в една стая или и от другите факултети..... и кога горе долу излизат класиранията за общежитията .... ????
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
15-ти септември, доколкото знам не се разделят според специалности, така че няма гаранция с кой ще си.
Elämää täytyy rakastaa ^^
-
eiffel
- В началото бе словото
- Курс: първи
Здравейте и от мен колеги и колежки
другари и другарки 
Beat the machine that works in your head
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
На мен в ПИ ми пише срещу правото -записан с зеленко
.Та,излезнало ли е второ класиране ?И ако да споделете за редовното право колко е паднал бала,че имам приятелки,които чакат 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- devil_wish
- В началото бе словото
Абе аз доколкото виждам, всички други специалности са с по-ниски балове (примерно МО е 27,00), но срещу правото стои непроменено 27,38. Възможно ли е балът изобщо да не е паднал?
Nobody is perfect.
I am Nobody!
I am Nobody!
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Мацка,нали ти казвам,че ако всички запишат си остава непроменен бала 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Не може да се каже, че това беше неочаквано.За МО и при мъжете и при жените са се освободили по 2-3 места, за право не знам дали и толкова има
ЮФ, СУ , всичко живо там се блъска
ЮФ, СУ , всичко живо там се блъска