Ужас невиждан... откакто позволяват да се пуска такава музика дори в училищата и сред природата знаичи не знам..на зле отиваме ей! на планина с чалга аахаахаха ох ще падна под бюрото вече! Горката ни красива природа... дори към нея никва почит нямат, ама затва пък обожават да я оскверняват с гадните си ритми...Chopin написа:Какво ще кажеш за първото от седемте рилски езера.Master_of_Sin написа:Така че скъпи ми Бетон, чалга "танците" са навсякъде и могат да бъдат видени на доста места - не само в чалготеките[/b]!
защото аз там видях някви клонинги, превиващи се под звуците на анадолска дива прерийна чалга.имаха си и скара.
ужасно.
така, че това може и да стане на 2200 м.![]()
Чалгари ли сте?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
Re: Чалгари ли сте?
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Разбира се. Говориш ми елементарни неща.Tommy написа:Първо, наркомани навсякъде има и те никога не са представителни за една общност.
Всеки да си слуша каквото си иска.Tommy написа:Като цяло обаче няма нужда да нападате точно Бетон - той все пак е един относително толерантен чалгар, особено на фона на други подобни, които сме виждали тук...
Но ми става смешно някои да се изказват толкова дълбокомислено... едва ли не повече знаят от мен и повече наблюдения имат.

-
Chopin
- Да живей словото
- Специалност: жираф - редовно
Ние вече сме стигнали до злето, щом става така :/Master_of_Sin написа:Ужас невиждан... откакто позволяват да се пуска такава музика дори в училищата и сред природата знаичи не знам..на зле отиваме ей! на планина с чалга аахаахаха ох ще падна под бюрото вече! Горката ни красива природа... дори към нея никва почит нямат, ама затва пък обожават да я оскверняват с гадните си ритми...Chopin написа:Какво ще кажеш за първото от седемте рилски езера.Master_of_Sin написа:Така че скъпи ми Бетон, чалга "танците" са навсякъде и могат да бъдат видени на доста места - не само в чалготеките[/b]!
защото аз там видях някви клонинги, превиващи се под звуците на анадолска дива прерийна чалга.имаха си и скара.
ужасно.
така, че това може и да стане на 2200 м.![]()
![]()
Просто народЪ е изпростел по няк'ъв висш начин
идиокрация
Амиии... виж сега - на мен вашата музика също ми действа на нервите. Просто приемам една по-различна гледна точка - след като не ми харесва, не виждам за какво трябва да я коментирам. Пък и мисля, че с предишните две такива теми ми се и поизчерпа ентусиазмът, още повече след като и най-големите чалга дразнители вече не са във форума.Бeтон написа:Но ми става смешно някои да се изказват толкова дълбокомислено... едва ли не повече знаят от мен и повече наблюдения имат.![]()
![]()
![]()
![]()
Knights of the Cross
Ще помоля за лок на темата 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Да да да дааааа... на кръстовище контеTommy написа:Амиии... виж сега - на мен вашата музика също ми действа на нервите.
Мен никаква музика не ме нерви. Отвсякъде може да се чуе всякаква. Какво пречи? Нооо... в същото време, ако ще има купон и с друга музика, не отивам.
Понякога ме нервят недоносени изказвания.
Примерно: зачети Master_of_Sin и Chopin

- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
И аз - бих те посъветвала да потърсиш Боромир за тази цел... ако не го знаеш, аз ще му пиша, дано напарви нещо по въпроса.gletcher написа:Ще помоля за лок на темата
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
и аз така си мислех, че бързо ще се изчерпиш.Master_of_Sin написа:И аз - бих те посъветвала да потърсиш Боромир за тази цел... ако не го знаеш, аз ще му пиша, дано напарви нещо по въпроса.

- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Бе нема лок,продължавайте дискусията има още какво да се напише, не се предавайте толкова лесно!
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Вместо да се радваш, че е престанала, ти я клъвни още веднъж, да не би пък вярно да спре да се заяжда. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
Не съм се изчерпала, просто не са ми интересни такива теми в които чалгарите се пъчите че сте много готини. А ти изобщо не си ми интересен.. на всяка манджа мерудия - и стига се бута къдетоне ти е работа - тук пише "кандидатспамърска кампания 2009-2010" ти кандидат студент ли си.!? НЕ - така че, айде марш от нашия раздел!Бeтон написа:и аз така си мислех, че бързо ще се изчерпиш.Master_of_Sin написа:И аз - бих те посъветвала да потърсиш Боромир за тази цел... ако не го знаеш, аз ще му пиша, дано напарви нещо по въпроса.
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
Бетон: Аз се опитвам да си задържа съвсем културно мнението за чалгата и да пусна някое, което да не засегне никого, въпреки, че има и такива, с които съм съгласен. На отгоре на тези ми усилия темата да не последва примера на предшествениците си, не е нужно да пускаш предизвикателни коментари и квалификации по други, които също си казват позицията.
Knights of the Cross
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Кви чалгари бе, МЕТЪЛИ СМЕЕЕЕЕ
\,,/ \,,/
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
Tommy написа:
Death, heads on stakes!