Чалгари ли сте?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Re: Чалгари ли сте?
Опаааа...
ми... тя белята стана.... сега остава да седим и да се молим някой модератор все пак да мине и да види, за да я заключи. Повярвайте ми, за тия 3 години, откакто пиша, на такива зрелища съм се нагледала специално по тази тема, че ми се гади само като си помисля как ще се развие, а тя ЩЕ се развие така, както 20-те предишни. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Щото същите умници като нямат аргументи, всичките им коментари се изчерпват с турци и цигани.
Аре моля ви се.
Аре моля ви се.

- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
Оуу..сега остава и да ми кажеш че върлите чалгари си седят мирно и кротко цяла вечер, когато са на чалготека А?! Без да тръскат яростни кючеци на всяка песен?! И коой мислиш, че ще излъжеш? пхахаБeтон написа:Аве к'ви кючеци те гонят.![]()
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- Spondaic
- Да живей словото
"Хляб и зрелища" то се знаше,че така ще стане. Сега остана да си взема пуканки,а вие си пишете 
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Ти как твърдиш това, като не си посещавала такива места?Master_of_Sin написа:Оуу..сега остава и да ми кажеш че върлите чалгари си седят мирно и кротко цяла вечер, когато са на чалготека А?! Без да тръскат яростни кючеци на всяка песен?! И коой мислиш, че ще излъжеш? пхаха![]()

То не е трудно да се досетиш какво се случва по чалготеките 
-
Chopin
- Да живей словото
- Специалност: жираф - редовно
Аз съм като теб, а май сме и от една специалност (:gletcher написа:Работата е там, че не посещавам изобщо чалга дискотеки, а все пак искам да разбера дали има и хора, които са като мен. Все пак, ако съм само аз, ще е малко странно
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Ами то и аз се досещам какво става на метал концертите по захвърлените сред ПВЦ бутилки спринцовки с игли.gletcher написа:То не е трудно да се досетиш какво се случва по чалготеките
Последно промяна от Бeтон на 10 Авг 2009, 16:10, променено общо 1 път.

- Spondaic
- Да живей словото
Ахх куче,как те разкрих само. Пиеш няколко текили и после в чалготекатаgletcher написа:То не е трудно да се досетиш какво се случва по чалготеките
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Боже, вие на колко сте, на 13 ? Да се делите на рапъри, чалгари, метали, и всякакви такива.Аз също не слушам чалга, но болшинството от приятелите ми слушат, така,че не мога на купон да кажа "Аре си пуснем 2pac щотото мен ме кефи, а вие дето сте 10 човека - не ми пука".Или като отиваме на диско да им кажа "аре на черно парти", защотото ще си ходя сам.
егати тъпата темата.Това е просто супер, ама супер комплерсащина
егати тъпата темата.Това е просто супер, ама супер комплерсащина
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
Твърдя това защото го виждам и съм го виждала навсякъде!Бeтон написа:Ти как твърдиш това, като не си посещавала такива места?Master_of_Sin написа:Оуу..сега остава и да ми кажеш че върлите чалгари си седят мирно и кротко цяла вечер, когато са на чалготека А?! Без да тръскат яростни кючеци на всяка песен?! И коой мислиш, че ще излъжеш? пхаха![]()
Както вече казаха преди мен - не е трудно да се сетиш че именно това правят в чалготеките
И второ - колкото и ненормално и недопустимо да ви се струва - мога да ви кажа че от две годии редовно се носеше касетофон от някои индивидки от моя клас, този касетофон биваше надуван на макс с познайте какво... с чалга разбира се, и тези въпросните чалгарченценценца познайте какво правеха през междучасията?? ВЪРТЯХА КЮЧЕЦИ!
Така че скъпи ми Бетон, чалга "танците" са навсякъде и могат да бъдат видени на доста места - не само в чалготеките!
I'll send you to your maker
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
Бетоне, стига, моля ти се. Не защото говориш неверни неща, а защото продължаваш да подклаждаш спора, като се знае, че излизане от него няма. В такива случаи, за да не се стига до ужасни неща, едната страна просто трябва да си замълчи и да се приключи. Нали се сещаш, че ти като не отговориш, после и 10 поста да изпишат по твой адрес, ще им писне и ще се спре. И за двете страни се отнася. Не стига, че почти няма модератори, а пък и вие... на темата нищо и няма, ако няма кой да се сети да се заяжда.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628

Е, това последното беше доста глупаво. Първо, наркомани навсякъде има и те никога не са представителни за една общност. Второ, ти пък кога си бил на метъл концерт?!?Бeтон написа:Ами то и аз се досещам какво става на метал концертите по захвърлените сред ПВЦ бутилки спринцовки с игли.
Иначе по темата: категорично не, ама няма да се задълбавам, че ще стане като в предишната подобна, дето всичките метъли излязохме не само наркомани, ами и алкохолици и клошари.
Като цяло обаче няма нужда да нападате точно Бетон - той все пак е един относително толерантен чалгар, особено на фона на други подобни, които сме виждали тук...
Knights of the Cross
-
Chopin
- Да живей словото
- Специалност: жираф - редовно
Какво ще кажеш за първото от седемте рилски езера.Master_of_Sin написа:Така че скъпи ми Бетон, чалга "танците" са навсякъде и могат да бъдат видени на доста места - не само в чалготеките[/b]!
защото аз там видях някви клонинги, превиващи се под звуците на анадолска дива прерийна чалга.имаха си и скара.
ужасно.
така, че това може и да стане на 2200 м.