Нека всеки да сподели музикалния си вкус и да сподели своя Last.FM ( естествено ако има такъв )
И да открия темата - аз съм си музикална свиня
http://www.last.fm/user/horrode - ето и last.fm профила ми
Модератори: Methuselah, thegirl
Справка - аватара ти във форума ! :ДRadoRado написа: И да открия темата - аз съм си музикална свиня![]()
Покрай баловете беше най-голямото мазало с чалгаNebu написа:Покрай баловете се бях разпуснал... като се качвах на черешата и слушах всичко.
Реанимацията ми започна... връщам се към добрия стар рок постепенно
И все пак, все още има някой изключения, които просто не могат да се пренебрегнат
Пример: Жоро Жокера - Луд Живот... не може човек, който 6-та година ще живее на квартира да не и се радва
Би ли дефинирал/а индъстриъл рок оОdeny_s написа:Общо взето всичко,но напоследък главно индъстриъл рок.
Опс,поправка-алтърнатив имах предвид,но нещо се заблеях на моментаRadoRado написа:Би ли дефинирал/а индъстриък рок оОdeny_s написа:Общо взето всичко,но напоследък главно индъстриъл рок.
Ако предлагаш пари съм този, даbggashnik написа:Хей Rado, случайно трите ти имена да са Радослав Галинов Рачев и да си от МГ-то във Варна![]()
![]()
П.П айде IP на компа и местоживеене няма да казвам![]()
Аз пък направо шопарRadoRado написа:аз съм си музикална свиня

Което прави идеална комбинация за купониNebu написа:Тей, като гледам повечете сме е***и мешаната салата... направо тюрлю гювеч