Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Johana Jotkova написа:А вашите рокли от какви магазини са или са ушити?
От един булчински магазин, само че шита по мои мерки. :) Доста съм доволна от обслужване и всичко!
Последно промяна от feichka на 03 Апр 2006, 17:47, променено общо 1 път.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Имах намерение да си я шия.Въобще смятах да е напълно различна,но я видях и се влюбих :D .А и нямаше време да помисля-роклята е уникат,а вечерта щеше да има ревю.Манекенките взимат роклите,които са носили.Така че я измъкнах из под носа на някоя от тях :twisted: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Еха, nightwish, браво на теб. Аз моята си я взех от Raxevsky и поне знам, че няма друга такава.
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

За бала полата е от MANGO,а блузката не помня ;) Трябва да си взема и нещо връхно, но честно казано се отвращавам при вида на някой магазин за дрехи вече :oops: :lol: А по-лошото е,че майка се натиска и при една шивачка- леля май ми се води да ми шие рокля за 2-та бална вечер... :roll: Останаха обувките,които са гоооолям, огроооомен проооблем! disgust
Изображение
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Защо да са проблем? Аз не съм от София, но като идвах, видях доста различни обувки. В моя град, Плевен, Също има много видове. Аз си харесах едни от един много готин италиански магазин, ама още се чудя дали да си ги взема и ми се ще да изчакам да им намалят малко цената, че е соленичка.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

:oops: :oops: :oops: Висока съм и не искам с токчета- най-много 3-4 см :roll: Пък и изисквания много- цвета да е млечно кафе,меланж, светло кафеви, да не са остри (модата им мина вече),официални,отпред заобленки... абеее седмица обикалям и все не мога да си харесам :(
Изображение
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Моята е от булченски салон и мацката която работио там си прави моделите и ги шие така че също няма друга.Най-странното беше че ми стана просто перфектно,никакви промени по мерките не са правени...За мен да беше шита сигурно нямаше да ми пасне така добре...Определено съм доволна :lol:
Последно промяна от ugly_girl на 03 Апр 2006, 18:18, променено общо 1 път.
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Johana Jotkova написа: да изчакам да им намалят малко цената, че е соленичка.
До каква сума си търсиш :)
Изображение
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Ми нямам определена, мама и сега е съгласна да ми ги вземе, ама вече ме е срам да искам само пари , пари, пари...
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

ra4e^f написа::oops: :oops: :oops: Висока съм и не искам с токчета- най-много 3-4 см :roll: Пък и изисквания много- цвета да е млечно кафе,меланж, светло кафеви, да не са остри (модата им мина вече),официални,отпред заобленки... абеее седмица обикалям и все не мога да си харесам :(
Явно двете сме на един хал...Аз даже не съм сигурна дали 3-4 см да е...ако може и по-малко...Най тъпото е че си харесвам различни неща от различни обувки-от едни токчето,от други че са обли отпред,от други цвят,но няма едни дето да комбинират всичко,което искам и като се замисля за обучки супер мн се ядосвам...Ама накрая тъй като гледам ще са по поръчка...
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

ugly_girl написа:
ra4e^f написа::oops: :oops: :oops: Висока съм и не искам с токчета- най-много 3-4 см :roll: Пък и изисквания много- цвета да е млечно кафе,меланж, светло кафеви, да не са остри (модата им мина вече),официални,отпред заобленки... абеее седмица обикалям и все не мога да си харесам :(
Явно двете сме на един хал...Аз даже не съм сигурна дали 3-4 см да е...ако може и по-малко...Най тъпото е че си харесвам различни неща от различни обувки-от едни токчето,от други че са обли отпред,от други цвят,но няма едни дето да комбинират всичко,което искам и като се замисля за обучки супер мн се ядосвам...Ама накрая тъй като гледам ще са по поръчка...
Като каза "по поръчка" и се сетих , че миналата година една приятелка си ги прави така и станаха много хубави обувките и.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

ugly_girl написа:
Явно двете сме на един хал...
Ама накрая тъй като гледам ще са по поръчка...
И ти ли - това действа успокояващо!!Определено :happy7:
Мен ме е страх по поръчка...как точно става?
Изображение
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Ми и аз не знам, ама то е като при шивачите - има някакви мерки... нз... майсторлък... Всъщност като се замисля съм гледала по телевизията как правят обувки...интересно е
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

моята рокля не е от тук...още лятото си я харесах като бях при майка ми в Италия и като я намалиха я е взела и ми я прати още за Нова Година...но не е нищо особено,просто малка ерна рокля :wink: но много си ми харесва...
Johana Jotkova написа:Като каза "по поръчка" и се сетих , че миналата година една приятелка си ги прави така и станаха много хубави обувките и.
къде ги е правила?
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

coup написа:Миналата година и аз бях абитурентка - 40 процента от целия випуск бяха в черно. Не ви съветвам да го избрате, ако сте по-нисички - голяма смехория настава. Моята рокля беше цвят портокал, ама обувките сигурно никога няма да ги обуя пак. Ама кога иначе ще су взематолкова скъпо и непрактично нещо. :lol:
Ами то и аз искам черно... Просто стои по-изискано. Всички модели, които съм си харесвал до сега (кройката) са черни (само вижте http://www.vipusk2006.info). Пък и аз съм бял и ми ходят тъмни цветове? :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”