Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Балът ни ще е на 25 май в Централния военен клуб, във ВИП залата, каквото и да значи това. :) А след това сме си запазили една дискотека само за випуска ни. Но втора вечер няма да има, ние първата едва успяхме да организираме...:?
А относно роклята - тези дни ще е готова...мнооого е хубава. :flower: :oops:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Олеле :confused4: Само аз ли ще изневеря на традиционната рокля :oops: След няколко седмично лутане по магазини,изложения,дизайнерки и тем подобни шашми речих да съм с пола, потниче и нещо връхно. Получи се добра комбинация.Идеята беше да ми е удобно, различно и да мога да си ги нося след великия Бал :twisted:
Изображение
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

ra4e^f написа:Олеле :confused4: Само аз ли ще изневеря на традиционната рокля :oops: След няколко седмично лутане по магазини,изложения,дизайнерки и тем подобни шашми речих да съм с пола, потниче и нещо връхно. Получи се добра комбинация.Идеята беше да ми е удобно, различно и да мога да си ги нося след великия Бал :twisted:
То на мен за това най-много ми мрънкаха - че роклята е само за една вечер, няма да мога да я нося повече и бла, бла, бла, но в крайна сметка бал ми е, веднъж в живота ми е, а и роклята е сравнително семпла, все ще има още някой повод на който да я облека. :D
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Ами моят бал сщо ще е на Слънчев бряг на 22,23,24 и 25 май. Радвам се, че се събрахме целия випуск (182 човека + още 10-15 учитела) и ще е мнооого разбиващо. :lol:
А колкото до роклята - да, купих си и много си я харесвам (то май всеки си харесва дрешките доколкото разбирам). :wink:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ra4e^f написа:Олеле :confused4: Само аз ли ще изневеря на традиционната рокля :oops: След няколко седмично лутане по магазини,изложения,дизайнерки и тем подобни шашми речих да съм с пола, потниче и нещо връхно. Получи се добра комбинация.Идеята беше да ми е удобно, различно и да мога да си ги нося след великия Бал :twisted:
практично. и аз се опитах да го направя практично, но в крайна сметка след бала само обувките си оползотворих като ги носих страшно много. но факт, е че по принцип това с практичността много-много не става, сега е паднало да се докарваш, няма как. а и знае ли човек кога ще му се наложи да ходи на прием и да си вади от гардероба балната рокля 8) . виж на момчетата им е лесно - моте колеги масово нямат други костюми освен от бала и ходят с тях на изпити 8) ...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Има наистина рокли,които после няма ама изобщо къде да бъдат слагани.Дуги рокли стават после за по-специално поводи и определено могат да бъдат използвани.На мен ми казват че моята рокля може и друг път да я облека,но аз лично не мисля така...Обувките също няма да мога да оползотворя понеже са от плата и цвета на роклята,който е един преливащ се и просто не виждам как да ги нося после...Та си е определено затваряне на пари,но така се получи.Важното е че съм доволна от роклята.За втората вече ще си взема пола с нещо отгоре или друга рокля,ама нещо късо и семпло,което после наистина да се носи.
А момчетата-е да,спор няма,с техните костюми са си ектра...
Кой как се уреди :lol: Важно е как ще си изкараме нали??А надявам се после всички да сме доволни :lol:
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Не знам точно как изглеждат обувките ти, ugly_girl, но ако си по-смела и си облечена с нещо не много цветно, защо пък да не можеш да ги носиш? Сега има всякакви обувки и можеш да измислиш някаква дрешка, която им приляга, за да не изглеждат странно.
А колкото до роклята, аз моята си я харесвам за това, че мога после спокойно да я нося за няков "по-така" събитие, защото е от страхотен плат, изчистена и страшно секси. :wink:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

моята е черна :( това й е единственото гадно нещо поне засега де...погледнато в перспектива поне ще мога да я нося после...а това ме радва много, защото моделът много ми харесва :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Ми то няма нищо лошо като е черна, тъкмо ще можеш да си купиш някакви по-раздвижени обувки, даже цветни.
Последно промяна от Johana Jotkova на 03 Апр 2006, 17:19, променено общо 1 път.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

точно днесоглеждах по "Витошка" дали има от тези обувки, които ми се междерлеят в съзнанието...и с радост установи, че има...та утре ще обикалям по обстойно :D
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

everyday_ написа:моята е черна :( това й е единственото гадно нещо поне засега де...
Какво лошо има в това,че е черна?Това ми е любимия цвят :) .На миналия бал и моята беше такава.Сегашната ми е бордо,от някакъв странен плат,който има отенъци на черно.Въобще не го обясних както трябва :lol: .Иначе няма да мога да я сложа друг път,освен ако не ме поканят на аудиенция при английската кралица :lol: .

Хайде и момчетата да се похвалят,ако са си купили костюми.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

Няма нищо лошо в черния цвят. :) И моята в по-голямата си част е черна, а за цвят има червена дантела. :wink:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

nightwish написа:Сегашната ми е бордо
и аз исках моята да е бордо:) ама не...имаше само черна :(
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

И моята е бордо с някаква черна дантела отгоре... абе много си я харесвам.
А вашите рокли от какви магазини са или са ушити?
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Миналата година и аз бях абитурентка - 40 процента от целия випуск бяха в черно. Не ви съветвам да го избрате, ако сте по-нисички - голяма смехория настава. Моята рокля беше цвят портокал, ама обувките сигурно никога няма да ги обуя пак. Ама кога иначе ще су взематолкова скъпо и непрактично нещо. :lol:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”