записване,чак сега

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

ansh
В началото бе словото

записване,чак сега

Мнение от ansh »

искам да попитам, дали ще е проблем да се запиша за летния семестър чак сегар платила съм си таксата, но нямах възможност да се запишал а къде точно, ако мога да го направя :lol:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

?!?!??! хмм, бързо действаш... трябва да минеш през канцеларията на факултета, да ти заверят книжката. ама като ги знам какви си мили секретарките, поне повечето, жива ще те изядат, че не си го направила досега :roll: ...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

А ако си пишеш заглавията на кирилица, също няма да ти навреди.
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Я, МЕ СВЕТНЕТЕ - за какво става въпрос? Аз към момента само съм си платила таксата в Ректората, там ми удариха един печат и само това ! Друго абсолютно нищо не съм правила ... да не съм изпуснала нещо :oops: :? :(
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

coup написа:Я, МЕ СВЕТНЕТЕ - за какво става въпрос? Аз към момента само съм си платила таксата в Ректората, там ми удариха един печат и само това ! Друго абсолютно нищо не съм правила ... да не съм изпуснала нещо :oops: :? :(
абе хора, недейте така, не виждате ли другите какво правят около вас?!?
де да знам, може във различните факултети да е различно, но в повечето - плащаш си таксата на касата, там ти бият един печат, после отиваш в канцеларията, където ти бият още няколко печата, подпис, пишат те в "големите книги", че си записал и заминаваш. иначе могат да те отстранят служебно поради "неуредено студентско положение". не че искам да ви плаша, но една колежка така я бяха отстранили, щото забравила да завери. това не е фатално разбира се, после подаваш молба и всичко е ок, ама да не се стига до там... айде, тичайте да заверявата :roll: !!!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

NRGGIRL, обясни за колежката ти ... Преди малко се обадих на учебния отдел и там ми казаха, че няма проблем да ми я заверят и сега и нямало право да ми откажат да ми я заверят, ако съм си платила :!: Все пак съм първи курс ... не че е оправдание, ама .... леле, ако ме отстранят - трябва да повтарям годината ли :cry:
No more turning away?
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Споко, нищо няма да повтаряш- тва не ти е училище :wink: Пък и щом ти е казала жената, че може сега да завериш- явно няма проблем и ваш'те секретарки са единствените разбрани в Университета. Но друг път внимавай със сроковете, щото понякога са фатални!
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Аз цял живот гледам да спазвам срокове - платих си таксата първите два дни, обаче изобщо не знаех, че тази процедура трябва да я извършвам :cry: Освен това аз говорих с някаква секретарка в Ректората - ще видим в ЦИЕК как е колежката й. Досега не ви е правила проблеми, ама кой знае ...
No more turning away?
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

coup написа:NRGGIRL, обясни за колежката ти ... Преди малко се обадих на учебния отдел и там ми казаха, че няма проблем да ми я заверят и сега и нямало право да ми откажат да ми я заверят, ако съм си платила :!: Все пак съм първи курс ... не че е оправдание, ама .... леле, ако ме отстранят - трябва да повтарям годината ли :cry:
не бе, нищо фатално, просто по едно време й излезе името в един списък за "Отстранени студенти поради неуредено студентско положение", та трябваше да подава молба, отиде да й заверят книжката и да й се поскарат малко и всичко се оправи. ама просто не е нужно да се стига до там. а и както казах, това не знам дали го правят навсякъде.

спокойно, няма фатални последици, няма заради това да те карат да прекъсваш:)!

Щастливо безработна!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”