Продавам теми по история - СИГУРЕН УСПЕХ!!!!!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: Продавам теми по история - СИГУРЕН УСПЕХ!!!!!
в смисъл?
не, феникс, принципно като отидох учителят ми каза
имаш два подхода, казвам ти ги
1) школа с други хора, стандартното - група, преподаване тип тея Технологиите, ясна работа
2) да ти давам планове и ти да си ги развиваш.
избрах второто. 95 % от тях са били САМО по учебника, като уводите и заключенията само са излизали малко от материала в него. отделно имам максимум 2-3 по-малки темички, които той ми ги е давал - те са мин. 70-80 % по учебника. с никакви други помагала не съм се занимавал - той ми беше оставил 2, но не съм ги пипнал за сериозно учене.
та, идеята ми е, меренето на пишки на колко изпита сме ходили е доста глупаво. както и на оценки. както и прекомерното себеизтъкване. нали така?
не, феникс, принципно като отидох учителят ми каза
имаш два подхода, казвам ти ги
1) школа с други хора, стандартното - група, преподаване тип тея Технологиите, ясна работа
2) да ти давам планове и ти да си ги развиваш.
избрах второто. 95 % от тях са били САМО по учебника, като уводите и заключенията само са излизали малко от материала в него. отделно имам максимум 2-3 по-малки темички, които той ми ги е давал - те са мин. 70-80 % по учебника. с никакви други помагала не съм се занимавал - той ми беше оставил 2, но не съм ги пипнал за сериозно учене.
та, идеята ми е, меренето на пишки на колко изпита сме ходили е доста глупаво. както и на оценки. както и прекомерното себеизтъкване. нали така?
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Въобще коментирането на каквото и да е казано от happyswift е глупаво.
За другото - нали тези теми са именно от учебниците, а оценяването е базирано на това, което го има/няма в учебниците.На курса от СУ ни казаха - това, което ние предлагаме е синтезиран и обобщен вариант на материала от няколкото учебника.Не си измислят нищо ново.
За другото - нали тези теми са именно от учебниците, а оценяването е базирано на това, което го има/няма в учебниците.На курса от СУ ни казаха - това, което ние предлагаме е синтезиран и обобщен вариант на материала от няколкото учебника.Не си измислят нищо ново.
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- xRainx
- Стенограф
ми аз съм забелязал някаква масова психоза по учене и четене на 3432423 източника, защото 'някой' бил казал, че само с учебник не става.
а може и хората да обожават да си усложняват нещата и после да мрънкат заради това..
а може и хората да обожават да си усложняват нещата и после да мрънкат заради това..
The storm is coming...

- happyswift
- Флъдзила
Ако ми четете постовете, и аз казах, че келешлъкът тип "да си мерим пишките" е доста глупав, но Феникс започна тази тема, така, че не обвинявай мен
Пак ще се повторя, но ..... му, защо никой не ме слуша
Темите, които се паднаха бяха Средновековие.Лесни, благодатни теми, поради една единствената причина - изворите, от които черпим информация са доста малко и за това долу-горе всички темир/разработки и прочие са почти идентични - то няма от къде да е по-различно - 1-2 надписа , 1-2 хроники и айде - това е.
Нова история и Възраждане са бая, ама бая друго яче.Storm, ще ме извиняваш, но Иван Асен II е може би най, ама най-лесната тема от целият конспект.Изворовата база за неговото управление е меко казано оскъдна.Да разбирам, че на Асеневци имаш 4,50 ? Е , аз имах 5,38 и писах 21 страници.Не можеш да отречеш, че по-подробната подготовка дава големи предимства.Докато, какво в случея, Иван Асен II - то просто няма от къде.И повярвай ми, знам, че с 8 страници на Стамболов...ще хванеш едноокия шаран.
Казвам го напълно приятелски
Пак ще се повторя, но ..... му, защо никой не ме слуша
Темите, които се паднаха бяха Средновековие.Лесни, благодатни теми, поради една единствената причина - изворите, от които черпим информация са доста малко и за това долу-горе всички темир/разработки и прочие са почти идентични - то няма от къде да е по-различно - 1-2 надписа , 1-2 хроники и айде - това е.
Нова история и Възраждане са бая, ама бая друго яче.Storm, ще ме извиняваш, но Иван Асен II е може би най, ама най-лесната тема от целият конспект.Изворовата база за неговото управление е меко казано оскъдна.Да разбирам, че на Асеневци имаш 4,50 ? Е , аз имах 5,38 и писах 21 страници.Не можеш да отречеш, че по-подробната подготовка дава големи предимства.Докато, какво в случея, Иван Асен II - то просто няма от къде.И повярвай ми, знам, че с 8 страници на Стамболов...ще хванеш едноокия шаран.
Казвам го напълно приятелски
- xRainx
- Стенограф
с 8 страници на Стамболов съм имал оценка 5.40 от обективен учител, квалифициран, по стандартите на СУ, малко или много.
лесна тема няма, всичко е обстоятелствено. ти ще ми кажеш, че Априлско е лесна, аз я ' мразя ' и не мога да я уча.
честно казано, не ме ебе. просто не виждам за смислено да се психизира всичко и да се каже после 'ама не се съди по обема, а по съдържанието', като вие наблягате на скапания обем.
а ако феникса е започнал ти съвсем спокойно можеше да подминеш, пък.
лесна тема няма, всичко е обстоятелствено. ти ще ми кажеш, че Априлско е лесна, аз я ' мразя ' и не мога да я уча.
честно казано, не ме ебе. просто не виждам за смислено да се психизира всичко и да се каже после 'ама не се съди по обема, а по съдържанието', като вие наблягате на скапания обем.
а ако феникса е започнал ти съвсем спокойно можеше да подминеш, пък.
Последно промяна от xRainx на 09 Авг 2009, 21:23, променено общо 1 път.
The storm is coming...

-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Буря
глупаво е, но
просто във форума има хора
това предполага всякакви изцепки от човешко естество
и прекаляването с тях
ето ти и ново доказателство
глупаво е, но
просто във форума има хора
това предполага всякакви изцепки от човешко естество
и прекаляването с тях
ето ти и ново доказателство
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Kaжи ся колко плати, за да разберем логиката ти.
А твоите ясновидски умения за умението на другите да развиват теми са по-тъпи от края на пурата на този на аватара ти.
А твоите ясновидски умения за умението на другите да развиват теми са по-тъпи от края на пурата на този на аватара ти.
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- happyswift
- Флъдзила
Както и да е *sigh* 
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Еха,"Продавам теми по история - СИГУРЕН УСПЕХ!!!!!"
чак ми се прииска пак да кандидатствам,
само и само, за да имам теми, които ще ми осигурят
СИГУРЕН УСПЕХ!!!!!!!
ПП: Ако имаше повече хора като теб, България щеше да е световна сила. PR-ът ни куца на нас.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
Аз продавам 5-те книжки за подготовка по английски език, общо за 300 лева, СИГУРЕН УСПЕХ!!! (е, не са нови и е драскано по тях, но не забравяйте за 100%-вия успех!)
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Опа... кой иска да продаде теми на черно и да укрие ДДС... 
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Гении, опорочихте темата. Три страници bullshit. Който иска темите - ще пише на колегата ЛС, който не - моля, не се грижете за бъдещето и доброто на бъдещите кандидат студенти. Има предостатъчно изписани редове (на място или, отново, не) за това Дали, Как, Колко и ЪъЪъ-Не-Съм-Съгласен. Спестете си ненужните коментари, и без това никой няма да ви ги чете.
Don't think you are, know you are!
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
Значи първо казваш, че сме писали 3 страници глупости (няма как да знаеш без да си прочела поне част от коментарите), после казваш, че никой няма да ни ги чете?
Противоречиш си
Противоречиш си
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- Gadnoto Kopele
- В началото бе словото
- Специалност: НБУ
- Курс: друг
Е верно ли може да има толкова глупави хора ?
И може ли да има такива администратори на сайта които да не са изтрили вече тази тема ??
Ей вие във СУ май , го давате много ларш
И може ли да има такива администратори на сайта които да не са изтрили вече тази тема ??
Ей вие във СУ май , го давате много ларш