Отписване

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Re: Отписване

Мнение от leia_loves_cats »

Бeтон написа:
twsd написа:има ли значение?! имам си причини..
Естествено.
"Имам си причини" не е отговор пред лице в администрацията на СУ.

Всмисъл - като отидеш да се отписваш, в никакъв случай не пробутвай лафа - "имам си причини". Ненавиждат го.
Откога пък петето стана лице на администрацията в СУ? Това че момчето не иска да сподели на куцо и сакато в тоя форум що се отказва, неозначава, че е тъп.

Освен това администрацията на СУ изобщо не виждам защо трябва да й се мазним по какъвто и да е начин - те са там да си вършат работата, а не да благовляват да вършат услуги на когото и да било.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

ще взема да стана лице от администрацията в Су и ще видите вие :evil: :lol: :lol: :lol:
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

leia_loves_cats написа:Освен това администрацията на СУ изобщо не виждам защо трябва да й се мазним по какъвто и да е начин - те са там да си вършат работата, а не да благовляват да вършат услуги на когото и да било.
Оффффффффффф
пичагата трябва да си каже причините и тогава да получи съвет със 100% успеваемост.

А не...
"Тресе ми волана. Идеи?"
"Шум отдясно. Причини?"
"Повишен разход. Сменял съм маслото."
"Като че ли работи на 3 цилиндъра. От свещи да е?"

А колкото до администрацията на СУ... Дипломация и политика са точните думи!
Изображение
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото

Бeтон написа: А колкото до администрацията на СУ... Дипломация и политика са точните думи!
Не се засягай, ама аз му викам натегачество на това.
И мноу го мразя.
Не съм им длъжна по никакъв начин да се държа по-любезно към тях, отколкото се държа към обикновени непознати. Колкото до това дали трябва да ги убеждаваш, че имаш или нямаш причина да се отказваш от СУ.... То не е затвор - нормално е да си има процедура за напускане. ;)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Който се надървя на администрацията...
Да яде чвора!

Пък кой ти говори за натегачество... не лапам пишки. Аре бегай оттук.

Говоря за делови отношения и контакти. За интелигентно и целенасочено общуване и комуникация. Така стават нещата. В това са се убеждавали много колеги, с които сме придвижвали взаимни дела и казусът бива решен когато именно аз пипна нещата. 8) Факти.
Изображение
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото

Бeтон написа: Пък кой ти говори за натегачество... не лапам пишки. Аре бегай оттук.

Говоря за делови отношения и контакти. За интелигентно и целенасочено общуване и комуникация.
Ай да не правим панаири във ФОРУМ, а? Ако го приемаш толкоз навътре и те засягам - вземи ми кажи в прав текст, вместо да ми отправяш такива косвени нападки, 'ку може....
Не казвам, че лапаш пишки, и защо аджеба реши, че аз не подхождам интелигентно и целенасочено? Точно това и казвам - вместо да се мъчиш да си изпросиш едва ли не услуга с администрацията, а особено на СУ, трябва да подходиш професионално и толкова.

Колкото до последното ти изречение - аз също не съм имала проблеми с администрации от какъвто и да е сорт. Въпреки, че съм била малко по-рязка и не съм си мълчала, когато съм била в правото си.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Така е.

Но обективно погледнато болшинството от хората мислят, че те са първопричината за всички световни недъзи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Така че "професионално" както се изрази... първо на първо трябва да изясниш, че не си от тези :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото

Бeтон написа: Така че "професионално" както се изрази... първо на първо трябва да изясниш, че не си от тези :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Извинявам се, но съм лекинко блондинка и не мога да разбера смисъла на това изречение....
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

Бeтон написа:Говоря за делови отношения и контакти. За интелигентно и целенасочено общуване и комуникация. Така стават нещата. В това са се убеждавали много колеги, с които сме придвижвали взаимни дела и казусът бива решен когато именно аз пипна нещата. 8) Факти.

Някой май се готви за работа в сградата срещу Radisson Blu

:glasses5: :glasses5:
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
dereliah
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dereliah »

А след отписване как става връщането на парите? Че мен ме моткаха толкова много и вече съм на път да се откажа и от тях :x Казаха ми, че молба трябвало да се пише?.. Някой знае ли нещо по въпроса?
Дори да си на правилния път, ако просто си седиш там ще те прегазят...
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”