Имам ли шансове?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- mesmeric_
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Имам ли шансове?
склт, спри, в твой интерес е .. 
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
прочетох всички мнения тука и аз стигам до тоя извод...няма да спечелиш нищо ако продължаваш,най-много да се изпокараш с половината форум.mesmeric_ написа:склт, спри, в твой интерес е ..
Компютърни науки 1 курс
половината форум се изпокара с мен
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Прави си изводите 
не е ли време да спрем вече
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Време е, права си 
- склт
- В началото бе словото
- Специалност: дентална медицина
gletcher написа:Време е, права си
Ами да спрем ,то всеки срещу мене , не мисля да се карам с половината форум и мисля да ти послушам съвета.
- Kose Bose
- Драскач
- Специалност: Молекулярна биология
Пробвай във форума на МУ, нали за там се готвиш. 
- склт
- В началото бе словото
Kose Bose написа:Пробвай във форума на МУ, нали за там се готвиш.
Не го знам.Ако межеш да ми го дадеш съм благодарен.Мислех ,че като се регистрирам тук и ще общувам с интелигентни хора,но има и такива,които се правят на интересни , не става въпрос за тези,които се заяждат ,те са си интелигентни ,просто са ме намразили.
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
http://www.medfaculty.org/forum
Пробвай там
П.П с едно търсене в чичо Гугъл "МУ форум" и излизат невероятни неща

Пробвай там
П.П с едно търсене в чичо Гугъл "МУ форум" и излизат невероятни неща
Последно промяна от bggashnik на 09 Авг 2009, 14:23, променено общо 1 път.
Компютърни науки I курс
- склт
- В началото бе словото
Благодаря.bggashnik написа:http://www.medfaculty.org/forum
Пробвай там
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Кретеноиден джинджипляктор..Кво ми се фукаш с матура, която ТИ не си държал и говориш за кандидатстване, като още си в 10клас?!!?
И най-тварещото е, че като ти кажат, че си лапе (не, че масата тук са доценти) и реагираш лапешки тръгваш да говориш на въпреки?!
Ти въобще ходиш ли на уроци по Химия и Биология?! Говориш за матури по ХИМИЯ с могъща несигурност?!
Кво съм аз и дали съм нещо повече?! Кой по дяволите го ебе кой съм аз?! Аз може да съм най-жалкият кретен, който познаваш, а може и да не съм.Най-малкото съм минал през нещо повече в българското образование и нещата, за които ти говориш съм ги минал.Нито съм най-великия с едни матури, завършен 12-ти клас и КС кампания, нито нищо.НО съм ги минал.
Кое, ..... му, не можеш да разбереш?! Аз може да съм противен на 90% от хората, но ми е транс хуя затова.Защото най-малкото го казват хора, които са минали през тези неща.Ти какъв го дириш в тази сцена?
И да ми спориш за неграмотност с довод - имам 5.40 на пробна матура!?, като ти не си минал материала?!?!?
Вместо да седиш и да не се осираш с всяко едно мнение, ти започваш да спориш с хората тук...
Пълен баламурник....
И най-тварещото е, че като ти кажат, че си лапе (не, че масата тук са доценти) и реагираш лапешки тръгваш да говориш на въпреки?!
Ти въобще ходиш ли на уроци по Химия и Биология?! Говориш за матури по ХИМИЯ с могъща несигурност?!
Кво съм аз и дали съм нещо повече?! Кой по дяволите го ебе кой съм аз?! Аз може да съм най-жалкият кретен, който познаваш, а може и да не съм.Най-малкото съм минал през нещо повече в българското образование и нещата, за които ти говориш съм ги минал.Нито съм най-великия с едни матури, завършен 12-ти клас и КС кампания, нито нищо.НО съм ги минал.
Кое, ..... му, не можеш да разбереш?! Аз може да съм противен на 90% от хората, но ми е транс хуя затова.Защото най-малкото го казват хора, които са минали през тези неща.Ти какъв го дириш в тази сцена?
И да ми спориш за неграмотност с довод - имам 5.40 на пробна матура!?, като ти не си минал материала?!?!?
Вместо да седиш и да не се осираш с всяко едно мнение, ти започваш да спориш с хората тук...
Пълен баламурник....
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- Kose Bose
- Драскач
- Специалност: Молекулярна биология
Ее, казахме му вече - той поне май си направи вече изводите, за разлика от...
Много взе да се нагнетява обстановката в последно време.
Пък и може нещо да не са си добре хората... съжалявам, че го казвам, ама...
Много взе да се нагнетява обстановката в последно време.
Пък и може нещо да не са си добре хората... съжалявам, че го казвам, ама...
- склт
- В началото бе словото
hahaf написа:Кретеноиден джинджипляктор..Кво ми се фукаш с матура, която ТИ не си държал и говориш за кандидатстване, като още си в 10клас?!!?
Пълен баламурник....
Да кажем ,че казах,че спирам и ще си замълча,но да ходя на уроци и по Биология и по Химия.
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
Според мен имаш шансове.
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Facebook: Група Дилема