Имам ли шансове?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Re: Имам ли шансове?

Мнение от hahaf »

Зле..

Ще говори за медицина и кое било признато...

Научи граматика(поне на ниво - комуникация), че миришеш на зле от 10 метра...
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
склт
В началото бе словото
Специалност: дентална медицина

Мнение от склт »

hahaf написа:Зле..

Ще говори за медицина и кое било признато...

Научи граматика(поне на ниво - комуникация), че миришеш на зле от 10 метра...

Стига с тази граматика,писна ми от тебе .За тебе важи това,че мълчанието е злато.
Аватар
Jorkataa
Драскач
Специалност: Икономика на френски
Курс: първи

Мнение от Jorkataa »

Братле аре стига спамил в тоя форум, нито ти е на годините нито на акъла, както си личи.
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Аватар
склт
В началото бе словото

Мнение от склт »

Jorkataa написа:Братле аре стига спамил в тоя форум, нито ти е на годините нито на акъла, както си личи.

Бе по-добре не се хващаи с акъла ми ,доста добре е развит ,повярваи ми !
Аватар
Jorkataa
Драскач

Мнение от Jorkataa »

Явно не толкова, че да знае за съществуването на "й". Също така нито знаеш кога се използва запетая нито удивителната. Абе, не ви ли учат на тия неща преди 11ти клас?
Аватар
склт
В началото бе словото

Мнение от склт »

Jorkataa написа:Явно не толкова, че да знае за съществуването на "й". Също така нито знаеш кога се използва запетая нито удивителната. Абе, не ви ли учат на тия неща преди 11ти клас?

Eми на пробна матура искарах 5,40 , ти си реши дали не знам,а възможно ли е да не ги знаеш ти.То всичко е от бързане,не си прави погрешни изводи.
Аватар
Jorkataa
Драскач

Мнение от Jorkataa »

Братле кви са тия глупости пробни матури ала бала? То матурата е направена за идиоти, та да могат всички (или поне над 95%) да минат. Да не говорим как се преписва на матурите. Е вземи изпита по математика 1 или 2 и тогава говори :pirate:
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

O|OeHukc написа: ППП Дърво, ти пък що се хващаш за едно дьо :lol:
Щото ми се спами. То и вие с тая цел за едната петя сте се хванали. :mrgreen:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
склт
В началото бе словото

Мнение от склт »

Jorkataa написа:Братле кви са тия глупости пробни матури ала бала? То матурата е направена за идиоти, та да могат всички (или поне над 95%) да минат. Да не говорим как се преписва на матурите. Е вземи изпита по математика 1 или 2 и тогава говори :pirate:

Матура по Биология ще държа,а не по математика .Наи-трудна е по Химия,май.
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

Дрезденски лапач.....кво ми говориш за образование..допреди две години си бил заек...малко или много хората тук има няколко лазарника повече от теб.

Айде свий се в ъгъла и си чети форума без да даваш авторитетни мнения за кандидатстване, матури, изпити по химия и прочее.Ти въобще познаваш ли човек, който е кандидатствал химия?!

Колкото и хората да подкрепят младите, идва един момент, в който казваш " Барабар Петко с мъжете, а? ".Квото искаш прави, но стига спами, стига писа с грешки и стига се излага с авторитетни изказвания за матури и прочее.

Интересно как си направил матурата за 5.40, като има материал, който се взима в по-горните класове?!
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
склт
В началото бе словото

Мнение от склт »

hahaf написа:Дрезденски лапач.....кво ми говориш за образование..допреди две години си бил заек...малко или много хората тук има няколко лазарника повече от теб.

Айде свий се в ъгъла и си чети форума без да даваш авторитетни мнения за кандидатстване, матури, изпити по химия и прочее.Ти въобще познаваш ли човек, който е кандидатствал химия?!

Колкото и хората да подкрепят младите, идва един момент, в който казваш " Барабар Петко с мъжете, а? ".Квото искаш прави, но стига спами, стига писа с грешки и стига се излага с авторитетни изказвания за матури и прочее.

Интересно как си направил матурата за 5.40, като има материал, който се взима в по-горните класове?!

Зависи как са те подготвили моито моче,аз ли да се скрия в угъла я ти се скрий .Не ми трябват съветите какво да правя ,защото като гледам и ти не си нещо повече .Не ни трябва мнението ти кои какъв е ,ясно?Сестра ми кандидатства Химия и искара 5,75 ,туи че ти си неграмотен и си направил някъв профил да се заяждаш с хора,които имат представа за нещата,не се прави на умен не ти утива .
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки

Мнение от bggashnik »

Господин матура 5.40, Отива се пише с О! Имай предвид, че всички от форума имат повече от 5.40 на матурата, но никой не е тръгнал да се хвали колко има. Има си тема за резултатите от матурите можеш да пишеш там. :wink:
Компютърни науки I курс
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

А това да се хвалиш колко имаш на матурата е меко казано жалко, също като самия "изпит"...
Аватар
склт
В началото бе словото

Мнение от склт »

bggashnik написа:Господин матура 5.40, Отива се пише с О! Имай предвид, че всички от форума имат повече от 5.40 на матурата, но никой не е тръгнал да се хвали колко има. Има си тема за резултатите от матурите можеш да пишеш там. :wink:

Не се хваля .Просто доказвам ,че имам акъл .Отивам се пише с о да ,но от бързане така става.
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки

Мнение от bggashnik »

Интересно как доказваш, че имаш акъл с елементарната матура, която е направена за да изкараш над 5. Доста самонадеяно изказване. :shock:
Компютърни науки I курс
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”