Нова война в Залива...?
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Нова война в Залива...?
САЩ явно се готвят отново да си поиграят на "стражари и апаши"...за чужда сметка.Ето ,че се готвят да нападнат Иран.Брей Буш много си хареса този регион-иска да "демократизира" всички държави в него.
http://www.dir.bg/LISTS/DNESNEW_DIR_MID ... 008240.php
http://www.dir.bg/LISTS/DNESNEW_DIR_MID ... 008240.php
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Сблъсъци между расите...Промяна на сегашното статукво и баланса на силите... Глад... Промяна на държавните граници... Наводнения... Жеги...
Само погледнете наоколо - озверели мюсюлмани се зъбят на Европа, полудиви араби размахват юмруци срещу Америка, Елин Пелин тъне във вода...улиците в Студентски град стават на френско сирене...във самата Франция пък ш'се избият ония ашлаци...Сърбия и Черна гора са пак ябълка на раздора...в Македония властват албанци...в България се обиждат на "турци" и "атакисти", Русия продължава да се въоръжава...увеличава се цената на кашкавала във Фантастико... бедността нараства... и куп други

Само погледнете наоколо - озверели мюсюлмани се зъбят на Европа, полудиви араби размахват юмруци срещу Америка, Елин Пелин тъне във вода...улиците в Студентски град стават на френско сирене...във самата Франция пък ш'се избият ония ашлаци...Сърбия и Черна гора са пак ябълка на раздора...в Македония властват албанци...в България се обиждат на "турци" и "атакисти", Русия продължава да се въоръжава...увеличава се цената на кашкавала във Фантастико... бедността нараства... и куп други
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Понеже спомена етническите конфликти в страната ни - как мислиш, дали т. нар. "четвърта власт" не изигра доста негативна роля за назряването им?Vintersorg написа:Сблъсъци между расите...Промяна на сегашното статукво и баланса на силите... Глад... Промяна на държавните граници... Наводнения... Жеги...
Само погледнете наоколо - озверели мюсюлмани се зъбят на Европа, полудиви араби размахват юмруци срещу Америка, Елин Пелин тъне във вода...улиците в Студентски град стават на френско сирене...във самата Франция пък ш'се избият ония ашлаци...Сърбия и Черна гора са пак ябълка на раздора...в Македония властват албанци...в България се обиждат на "турци" и "атакисти", Русия продължава да се въоръжава...увеличава се цената на кашкавала във Фантастико... бедността нараства... и куп други![]()
![]()
На мен лично взе да ми писва тази медийност, която се придава на всеки конфликт станал между цигани и българи... пък ако ще и за две откраднати кокошки да е.
Имам чувството, че медиите нарочно подклаждат съвсем "невинно" всичко това, а то няма да доведе до нищо хубаво
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ами за точно лятото това си мислех, че света е полудял - навсякъде се бият, реовлюции, правителствени кризи, ако знаете колко много конфликти има по света, за които и представа нямаме. всички са пощурели!!! ако оцелея да умра от естествена смърт, направо ще се гордея...
btw, оня ден гледах един документален филм за геноцида в Руанда, не знам дали сте се интересували от тоя въпрос, но е брутално... и това се развива в края на ХХ в. - през 1994 г. За сто дни са избити над 800 000 души. и то защото ООН не реагира своевременно да изпрати омиротворителна мисия. и знаете ли защо не праща - защото САЩ се противопоставя, като твърди, че няма проблем и сведенията за геноцид са силно преувеличени. американците редовно за такива хуманитарни мисии скачат в контра, защото тях не ги засяга, те са далеч от конфликта и откъде накъде ще пращат техните войници да мрат ей така, за единия хуманизъм. и като започнат да си прикриват петролните интереси зад фасадата на хуманизъм и загриженост, направо ми се повдига от тях
...
btw, оня ден гледах един документален филм за геноцида в Руанда, не знам дали сте се интересували от тоя въпрос, но е брутално... и това се развива в края на ХХ в. - през 1994 г. За сто дни са избити над 800 000 души. и то защото ООН не реагира своевременно да изпрати омиротворителна мисия. и знаете ли защо не праща - защото САЩ се противопоставя, като твърди, че няма проблем и сведенията за геноцид са силно преувеличени. американците редовно за такива хуманитарни мисии скачат в контра, защото тях не ги засяга, те са далеч от конфликта и откъде накъде ще пращат техните войници да мрат ей така, за единия хуманизъм. и като започнат да си прикриват петролните интереси зад фасадата на хуманизъм и загриженост, направо ми се повдига от тях
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
каква демокрация бе, тия са егати церберите. такъв контрол ти оказват постоянно, че не можеш крачка да мръднеш. или се напасваш към системата, или си аут...got написа:И аз вече имам чувството, че идва края на света.![]()
А " най- демократичната страна в света" вече се оля отвсякъде...Демокрацията стана мръсна дума, поне за мен.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!