Второ класиране

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Re: Второ класиране

Мнение от p_e_t_i_a »

регистрация написа:Ние малко тук го обърнахме на личен чат :lol: Хайде малко по живо и по темата за класирането. :reindeer:
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Аватар
arthaz
Драскач
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от arthaz »

какъв чат, какви 5 лева? то 70% от мненията нямат нищо общо с темата :bounce:
кажете как е настроението 2 дена преди излизането на класирането? Аз лично почнах дълбоко да се съмнявам дали ще успея и на 2-ро класиране :)
Elämää täytyy rakastaa ^^
Аватар
figure_skate_girl
Пишете, о, братя
Специалност: geografia 1 kurs
Курс: първи

Мнение от figure_skate_girl »

Колко ти е бала?И каква специалност...?
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

има и трто класиране-ще чакаме
Аватар
figure_skate_girl
Пишете, о, братя

Мене ме е хванала агонията...само правя статистика и изчислявам!Правя теория на вероятностите,дали е останало някое местенце и за мене!Онзи ден на 7 ходих с едно приятелче от курса ми по география да се запише.Изкара 5 ,защото му казах за темета Селища на предварителния.Сънувах една седмица преди 5 април как теглят темите по география и се пада Селища,сънувах и пороен дъжд.Дали не е свързан с Водите-2 тема?А аз не повярвах,че ще се паднат и научих Води до средата и изкарах 3.00!Много ме е яд!!!Момчето което се записа на 7 за специалност география каза че са се записали 17 момчета със бал над 24 .Ох дано и аз да имам шанс!Искаше ми се да надникна в списъка на момичетата!
Но все още не мога да разбера защо писах толкова много за туризъм и ми резнаха от оценката?Изписах 6 листа и повече,нямам правописни грешки,а имим едва 3, 65!Може би,защото темете от СУ беше много кратка и аз реших,че ще уча от миналия ми курс-Образователни технологи.А тя е съвсем различна и много по дълга от тази в СУ.
Друго момче,пак мой приятел от курса в СУ е писал само 3 листа от темата която ни беше предадена и има 4 65!
Нямам късмет аз!!!
Аватар
figure_skate_girl
Пишете, о, братя

Миналата година е можело да има и 4!Дали тази година наистина ще има?Главно за географията...двойките са 49 процента,ще падне бала.
Аватар
arthaz
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от arthaz »

Всеки с неволите си :) Ще стискам палци да успееш :wink: Аз също сънувах Юни месец едната тема на есето, но естествено на изпита не се падна тя. Явно не ставам за пророк :lol:
Аватар
figure_skate_girl
Пишете, о, братя

Хехе,аз не винаги си вярвам!Ама май съм медиум,винаги сънувам и после се случва наистина!Така беше и за наводненията 2006!И за земетресението през есента в София!
И аз ти стискам палци ...
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

Мацка,защо не каза и на нас темите за изпитите :lol: Не че кандидатствам с география,ама щом познаваш и за други неща,това си е дарба :mrgreen:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
Jorkataa
Драскач
Специалност: Икономика на френски

Мнение от Jorkataa »

figure_skate_girl написа:Мене ме е хванала агонията...само правя статистика и изчислявам!Правя теория на вероятностите,дали е останало някое местенце и за мене!Онзи ден на 7 ходих с едно приятелче от курса ми по география да се запише.Изкара 5 ,защото му казах за темета Селища на предварителния.Сънувах една седмица преди 5 април как теглят темите по география и се пада Селища,сънувах и пороен дъжд.Дали не е свързан с Водите-2 тема?А аз не повярвах,че ще се паднат и научих Води до средата и изкарах 3.00!Много ме е яд!!!Момчето което се записа на 7 за специалност география каза че са се записали 17 момчета със бал над 24 .Ох дано и аз да имам шанс!Искаше ми се да надникна в списъка на момичетата!
Но все още не мога да разбера защо писах толкова много за туризъм и ми резнаха от оценката?Изписах 6 листа и повече,нямам правописни грешки,а имим едва 3, 65!Може би,защото темете от СУ беше много кратка и аз реших,че ще уча от миналия ми курс-Образователни технологи.А тя е съвсем различна и много по дълга от тази в СУ.
Друго момче,пак мой приятел от курса в СУ е писал само 3 листа от темата която ни беше предадена и има 4 65!
Нямам късмет аз!!!
Я драсни едно ЛС ако сънуваш коя тема ще ми се падне на поправката по математика (13 са) :cheers:
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

Добре де, я да се осведомя аз..
Ако сме подали заявление за 2-ро класиране обаче не се класираме отново, трябва да отидем и да подадем ново заявление/молба-или-каковото-там-се-води за участие в 3-то класиране, нали? Не става "автоматично" ?
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
arthaz
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от arthaz »

To ще се изпише в ПИ дали трябва да потвърждаваме, но мисля че ще се наложи да се разкарваме пак :bounce:
Аватар
mishoni_
Драскач
Специалност: Логопедия
Обратна връзка:

Мнение от mishoni_ »

figure_skate_girl написа:Колко ти е бала?И каква специалност...?
Колко ти е бала за географията :?: :P
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Курс: четвърти

Мнение от La_Contessa »

Дали пък утре няма да има изненадааааа :bounce:
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

е,няма да е утре-на 11 чак ще е
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”