регистрация написа:Ние малко тук го обърнахме на личен чатХайде малко по живо и по темата за класирането.
Второ класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Второ класиране
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
какъв чат, какви 5 лева? то 70% от мненията нямат нищо общо с темата
кажете как е настроението 2 дена преди излизането на класирането? Аз лично почнах дълбоко да се съмнявам дали ще успея и на 2-ро класиране
кажете как е настроението 2 дена преди излизането на класирането? Аз лично почнах дълбоко да се съмнявам дали ще успея и на 2-ро класиране
Elämää täytyy rakastaa ^^
- figure_skate_girl
- Пишете, о, братя
- Специалност: geografia 1 kurs
- Курс: първи
Колко ти е бала?И каква специалност...?
има и трто класиране-ще чакаме
- figure_skate_girl
- Пишете, о, братя
Мене ме е хванала агонията...само правя статистика и изчислявам!Правя теория на вероятностите,дали е останало някое местенце и за мене!Онзи ден на 7 ходих с едно приятелче от курса ми по география да се запише.Изкара 5 ,защото му казах за темета Селища на предварителния.Сънувах една седмица преди 5 април как теглят темите по география и се пада Селища,сънувах и пороен дъжд.Дали не е свързан с Водите-2 тема?А аз не повярвах,че ще се паднат и научих Води до средата и изкарах 3.00!Много ме е яд!!!Момчето което се записа на 7 за специалност география каза че са се записали 17 момчета със бал над 24 .Ох дано и аз да имам шанс!Искаше ми се да надникна в списъка на момичетата!
Но все още не мога да разбера защо писах толкова много за туризъм и ми резнаха от оценката?Изписах 6 листа и повече,нямам правописни грешки,а имим едва 3, 65!Може би,защото темете от СУ беше много кратка и аз реших,че ще уча от миналия ми курс-Образователни технологи.А тя е съвсем различна и много по дълга от тази в СУ.
Друго момче,пак мой приятел от курса в СУ е писал само 3 листа от темата която ни беше предадена и има 4 65!
Нямам късмет аз!!!
Но все още не мога да разбера защо писах толкова много за туризъм и ми резнаха от оценката?Изписах 6 листа и повече,нямам правописни грешки,а имим едва 3, 65!Може би,защото темете от СУ беше много кратка и аз реших,че ще уча от миналия ми курс-Образователни технологи.А тя е съвсем различна и много по дълга от тази в СУ.
Друго момче,пак мой приятел от курса в СУ е писал само 3 листа от темата която ни беше предадена и има 4 65!
Нямам късмет аз!!!
- figure_skate_girl
- Пишете, о, братя
Миналата година е можело да има и 4!Дали тази година наистина ще има?Главно за географията...двойките са 49 процента,ще падне бала.
- arthaz
- Драскач
- Обратна връзка:
Всеки с неволите си
Ще стискам палци да успееш
Аз също сънувах Юни месец едната тема на есето, но естествено на изпита не се падна тя. Явно не ставам за пророк 
- figure_skate_girl
- Пишете, о, братя
Хехе,аз не винаги си вярвам!Ама май съм медиум,винаги сънувам и после се случва наистина!Така беше и за наводненията 2006!И за земетресението през есента в София!
И аз ти стискам палци ...
И аз ти стискам палци ...
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Мацка,защо не каза и на нас темите за изпитите
Не че кандидатствам с география,ама щом познаваш и за други неща,това си е дарба 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
Я драсни едно ЛС ако сънуваш коя тема ще ми се падне на поправката по математика (13 са)figure_skate_girl написа:Мене ме е хванала агонията...само правя статистика и изчислявам!Правя теория на вероятностите,дали е останало някое местенце и за мене!Онзи ден на 7 ходих с едно приятелче от курса ми по география да се запише.Изкара 5 ,защото му казах за темета Селища на предварителния.Сънувах една седмица преди 5 април как теглят темите по география и се пада Селища,сънувах и пороен дъжд.Дали не е свързан с Водите-2 тема?А аз не повярвах,че ще се паднат и научих Води до средата и изкарах 3.00!Много ме е яд!!!Момчето което се записа на 7 за специалност география каза че са се записали 17 момчета със бал над 24 .Ох дано и аз да имам шанс!Искаше ми се да надникна в списъка на момичетата!
Нямам късмет аз!!!
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Facebook: Група Дилема
Добре де, я да се осведомя аз..
Ако сме подали заявление за 2-ро класиране обаче не се класираме отново, трябва да отидем и да подадем ново заявление/молба-или-каковото-там-се-води за участие в 3-то класиране, нали? Не става "автоматично" ?
Ако сме подали заявление за 2-ро класиране обаче не се класираме отново, трябва да отидем и да подадем ново заявление/молба-или-каковото-там-се-води за участие в 3-то класиране, нали? Не става "автоматично" ?
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- arthaz
- Драскач
- Обратна връзка:
To ще се изпише в ПИ дали трябва да потвърждаваме, но мисля че ще се наложи да се разкарваме пак 
- mishoni_
- Драскач
- Специалност: Логопедия
- Обратна връзка:
Колко ти е бала за географиятаfigure_skate_girl написа:Колко ти е бала?И каква специалност...?
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
Дали пък утре няма да има изненадааааа 
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
е,няма да е утре-на 11 чак ще е